-
پاسخ : آنچه که شمارا میآزارد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
It's me
تو اتوبوس و مترو یه سری افرادی که وسط وای میسن، بعضی موقع ها احساس میشه ک دستگیره کم هست برای گرفتن. لذا به همدیگه دخیل میبندن
سلام
اتوبوس یا مترو هیچ گاه نباید مملو از حد ظرفیت خودش بشه! اون چند عدد دستگیره هم جهت مواقع خیلی ضروریه... اونم تعدادش زیاده نه به این خاطر که همش پر بشه، برای اینکه شخصی که می ایسته آزادی انتخاب مکان داشته باشه از نظر من...
پس فرهنگ استفاده از این وسایل باید درست بشه نه تعداد دستگیره بعضاً... وسایل نقلیه ی شلوغ فقط سبب آزار اشخاص میشه... یاد بگیریم وقتی شلوغه سوار نشیم...
این نظر منه...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mamadshumakher
ایستادن تو صف نونوایی مخصوصا وقتی به تو میرسه باید یه تنور صبر کنی[nadanestan]
سلام
به نظرم این مورد دیگه خیلی جاها رفع شده...
مثلا نونوایی جای خونه ی ما که صندلی گذاشته، هر کس میاد شماره میگیره، حدودا میگه کی برگرده... شخص میتونه بره دور بزنه کارشو انجام بده یا بشینه همونجا کتابی بخونه یا هر چی، وقتی شمارشو صدا زدن، بره نونشو بگیره.... [cheshmak]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
evin Allah
سلام
اتوبوس یا مترو هیچ گاه نباید مملو از حد ظرفیت خودش بشه! اون چند عدد دستگیره هم جهت مواقع خیلی ضروریه... اونم تعدادش زیاده نه به این خاطر که همش پر بشه، برای اینکه شخصی که می ایسته آزادی انتخاب مکان داشته باشه از نظر من...
پس فرهنگ استفاده از این وسایل باید درست بشه نه تعداد دستگیره بعضاً... وسایل نقلیه ی شلوغ فقط سبب آزار اشخاص میشه... یاد بگیریم وقتی شلوغه سوار نشیم...
این نظر منه...
پس هیچوقت نباید سوار شیم
حدود ساعت هفت،تا هشت غلغله است...نمیشه سوار نشد...زودتر و دیر تر نداره،توی این بازه خیلی شلوغه.مردم کار دارن باید سوار شن.
پس بهتره بگیم باید حداقل هر یک دقیقه یکبار قطار جدید بیاد تا فرد نگران دیر کردنش نشه وگرنه سوار نشدن راه حل مناسبی نیست
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
homeyra
پس هیچوقت نباید سوار شیم
حدود ساعت هفت،تا هشت غلغله است...نمیشه سوار نشد...زودتر و دیر تر نداره،توی این بازه خیلی شلوغه.مردم کار دارن باید سوار شن.
پس بهتره بگیم باید حداقل هر یک دقیقه یکبار قطار جدید بیاد تا فرد نگران دیر کردنش نشه وگرنه سوار نشدن راه حل مناسبی نیست
بله، تعداد وسایل نقلیه باید افزایش پیدا کنه... شکی نیست...
از قبل هم برنامه ریزی کرد به موقع سوار شد یا وقتی سوار شد که هم موقع خلوتی رفت و هم سر وقت به مقصد رسید....
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
evin Allah
سلام
این نظر منه...
نظر شما محترم ولی اینم نظر من:
در پاسخ به این که تعداد دستگیره هم جهت مواقع ضروریه...
ن اتفاقا مترو برای نشستن طراحی نشده، به چیدمان صندلی ها هم اگه دقت کنید صندلی های مترو جوری چیده شدن ک حداقل فضا را بگیرن و بالعکس بیشترین فضای خالی برای سر پا وای سادن باشه. چرا؟ چون ک مسیرهای مترو کوتاه. ایسگاه ب ایسگاه 2 دقیقه. خب حالا چرا پس اصن صندلی؟ واسه این ک باید همیشه واسه سالمندان و بیماران و ......
فضای خالی مترو ک واسه مسیرهای کوتاه رو مقایسه کن با اتوبوس های برون شهری، اون وقت متوجه میشین ک مترو واسه ایستادن، ولی اتوبوس برون شهری واسه سر پا وای سادن
راهش: هم افزایش ظرفیت نیس! چرا؟ چون گنجایشش بیشتر از نیس. راهش فرهنگ هم کاملا نیس،چرا؟ خب اجباره؟
راهش فقط و فقط ایجاد کلیدرهای جدید هس ک الان با این وضعیت اونم منتفی است راهش کاهش جمعیت پایتخت است
-
اينکه بچه محصل ها (شايد هم دانشجو ها) وقتي سوار اتوبوس مي شوند کيفشان که به شکل کوله پشتي پشتشان انداخته اند را در نمي آورند دستشان بگيرند اعصاب آدم را خرد مي کند!!!!!
نمي دانم به اينها چه درس مي دهند؟ آدم "آي کيو" اش اندازه دم پايي هم باشه عقلش بايد برسه که وقتي داخل اتوبوس مي شود بايد کوله پشتي اش را از پشتش بردارد و دستش بگيرد! [tafakor]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
علي پارسا
اينکه بچه محصل ها (شايد هم دانشجو ها) وقتي سوار اتوبوس مي شوند کيفشان که به شکل کوله پشتي پشتشان انداخته اند را در نمي آورند دستشان بگيرند اعصاب آدم را خرد مي کند!!!!!
نمي دانم به اينها چه درس مي دهند؟ آدم "آي کيو" اش اندازه دم پايي هم باشه عقلش بايد برسه که وقتي داخل اتوبوس مي شود بايد کوله پشتي اش را از پشتش بردارد و دستش بگيرد! [tafakor]
بعضی موقعا کیف سنگینه،نمیشه دست گرفت ولی شما چندتا مشت به کیفش بزنید،خودش متوجه میشه[nishkhand]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
homeyra
بعضی موقعا کیف سنگینه،نمیشه دست گرفت ولی شما چندتا مشت به کیفش بزنید،خودش متوجه میشه[nishkhand]
مشکل اينه که با اين کار دقيقا" پهناي جايي که طرف اشغال مي کنه دوبرابر مي شود، مثل اينکه وسط اتوبوس به جاي يک نفر دو نفر ايستاده باشند! وگرنه که حرفي نبود!
مخصوصا" اول صبح که شلوغ است.
اتفاقا" همين ديروز يکي از همين بچه ها سوار شد و باعث ايجاد مزاحمت در عبور افراد شد، يک پير مردي بهش گفت: پسرم کوله پشتي ات را بردار و دستت بگير، اون دستگيره بالايش را به همين خاطر گذاشته اند.
پسرک گفت: آخه سنگين است.
پير مرد گفت: بده من دستم بگيرم! [tafakor]
کاش سنگيني اين علمي که بچه ها به دوش مي کشند، فقط به اندازه درک چند نکته ساده در تعاملات اجتماعي به فهمشان اضافه کند. [golrooz]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
It's me
نظر شما محترم ولی اینم نظر من:
در پاسخ به این که تعداد دستگیره هم جهت مواقع ضروریه...
ن اتفاقا مترو برای نشستن طراحی نشده، به چیدمان صندلی ها هم اگه دقت کنید صندلی های مترو جوری چیده شدن ک حداقل فضا را بگیرن و بالعکس بیشترین فضای خالی برای سر پا وای سادن باشه. چرا؟ چون ک مسیرهای مترو کوتاه. ایسگاه ب ایسگاه 2 دقیقه. خب حالا چرا پس اصن صندلی؟ واسه این ک باید همیشه واسه سالمندان و بیماران و ......
فضای خالی مترو ک واسه مسیرهای کوتاه رو مقایسه کن با اتوبوس های برون شهری، اون وقت متوجه میشین ک مترو واسه ایستادن، ولی اتوبوس برون شهری واسه سر پا وای سادن
راهش: هم افزایش ظرفیت نیس! چرا؟ چون گنجایشش بیشتر از نیس. راهش فرهنگ هم کاملا نیس،چرا؟ خب اجباره؟
راهش فقط و فقط ایجاد کلیدرهای جدید هس ک الان با این وضعیت اونم منتفی است راهش کاهش جمعیت پایتخت است
سلام
ظرفیت هر واگن که طراحی شده است 144 نفر هست . چون ضریب اطمینان آن را بالاتر گرفتن وساخته شده خراب نمیشن که با سیستم فشار میرینداخل وبا همین سیستم فشار باید دربیان.!
البته طول عمر واگن ها به شدت کاهش می یابد.
-
من اعصابم از این خورد میشه که نسل جدید علاقه ای به درس خوندن نداره و فقط به فکر اینن نمره بگیرین برن بالا و مدرک بگیرن. و خوش باشن
-
ی چیزی ک خیلی اذیتم میکنه، این ک صبا نمیتونم بیدار شم! کلا از اول دبستان تا پایان تحصیلات دانشگاهی هم حتی الان هم کمر همت ب این بستم ک بیدار شم ساعت 7، ولی زودتر از 8 9 بیدار نمیشم. انواع گوشی ها و زنگ خور و افراد مختلف و روش های گوناگون.
ولی هیچ
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
It's me
ی چیزی ک خیلی اذیتم میکنه، این ک صبا نمیتونم بیدار شم! کلا از اول دبستان تا پایان تحصیلات دانشگاهی هم حتی الان هم کمر همت ب این بستم ک بیدار شم ساعت 7، ولی زودتر از 8 9 بیدار نمیشم. انواع گوشی ها و زنگ خور و افراد مختلف و روش های گوناگون.
ولی هیچ
شاغل شین حل میشه مشکلتون
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hossien
شاغل شین حل میشه مشکلتون
شاغل هستیم، پس احتمالا چارش تعویض شغل هس!! ولی حیف درآمدش خوب است
* لازم ب ذکر است شغل دولتی؛ کارت زدن 7 8 صب داره و هستن مشاغلی دیگر ک ......
-
میخام ی فایل دانلود کنم، از کجا تمامی سرورهای آپلودکننده رو شناسایی کنم و بعد بفهمم کدوم سرعتش بیشتر است؟
-
صندلی عقب خودرو زاویش بیشتر نمیشه
نداشتن پیست اتومبیلرانی در شهرستان گرمسار
نبود اطلاعات دقیقی از جوانان هر شهرستان و علایق و استعداد ها و تواناییهایشان برای گرد هم ایی و استارت کارهای گروهی
امتحانات و سبک تدریس مسخره دانشگاه
خود دانشگاه
پیدا کردن دیگر اعضای خانواده در محیط های زیارتی بزرگ و شلوغ
امکان نداشتن تقسیم بندی و تغییر در سایز و محل اتاق های خانه
اتلاف انرژی زیاد منازل
استفاده از گاز و بنزین به عنوان سوخت
اطلاع نداشتن از احساس و وضعیت جسمی و روحی اعضای خانواده و دوستان نزدیک.
کاش میشد از طریق موبایل متوجه بشیم که الان دوستمون استرس داره یا ترسیده یا خیلی خوشحال شده یا غمگینه
اینکه خیلی از افراد نمیتونن استعداد و علایق خودشونو پیدا کنند و کلی استعداد و توانایی تلف میشه
-
خواب باشی یکی هم بالا سرت کاهو باسکنجبین بخوره![gooshnakardan]
یعنی انگار داره با تریلی رو مخت راه میره.[sootzadan][sootzadan]
-
شخصا یکی از مواردی که برایم آزار دهنده است، انتشار هر از چند گاه خبرهائی از این دست در ایران است:
http://www.mehrnews.com/news/2446421...B2%DB%8C%D8%B1
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
It's me
ولی هیچ
سلام يه راه ساده و بي ضرر اينه كه=
1)شب زود بخوابين مثلا ساعت 10/11-
2)شب قبل خواب خوردن سيب يا نوشيدن شير
3) قبل خواب خوندن 5ايه اول سوره ي بقره
پيشنهاد ميكنم شماهم امتحان كنيد[golrooz]
-
1)وقتي مراجعه كننده ای تو مطبه و بعضي مراجعه كننده ها، با اينكه ميدونن تو اتاق مراجعه كننده هست؛ اما بدون در زدن و بي نوبت همه ميان تو اتاق تا مشكلشون رو بگن...
2)يا وقتي بعضي اطرافيان مريض كه اطلاعي از نحوه ي برخورد با مريض يا اطلاعي از بيماري ندارن، بلند بلند به مريض تلقين ميكنن كه تو ميخواي بميري...تو فشار خون داري...تو لاغر شدي حتما بيماري داري...تو ........
حالا مراجعه كننده سالمه ! چيزيش هم نميشه، حك و پك داره نيگا ميكنه و ميلرزه كه نكنه واقعا ميخواد بميره!
-
اينکه توي ميادين ميوه و تره بار شهرداري افرادي مي خواهند ميوه ها را سوا کنند، يا توقع دارند کيفيت همه ميوه هاي ميدان به اندازه کيفيت ميوه فروشي سر کوچه باشه!
اگر مي شد همه مردم چند مدت باغداري کنندخيلي خوب مي شد. اون وقت مي فهميدند چه زحمتي بايد کشيده شود تا درخت محصول دهد، اون وقت به همين راحتي براي يک لک کوچک ميوه ها را دور نمي ريختند! آدم وقتي يک درخت کوچک هم داشته باشد و برايش زحمت کشيده باشد به قدري محصول دادن آن لذت بخش است که اگر ميوه به اندازه يک گاز زدن هم جاي سالم داشته باشد از همون يک گاز استفاده مي کند.
البته پولدارها که ميدان نمي روند ببينند من چه مي گويم[shaad]، شهرستان ها هم فکر کنم سيستمشان خيلي با تهران فرق کند.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hossien
من اعصابم از این خورد میشه که نسل جدید علاقه ای به درس خوندن نداره و فقط به فکر اینن نمره بگیرین برن بالا و مدرک بگیرن. و خوش باشن
2 تا نر و ماده سیلی 4 تا لگد به علاوه ی 2 تا ناسزا روش قدیمیشه که خب از مد افتاده
تشویق و تنبیه مالی که خب اصن به در نمیخوره
جوون های الان(البته خودم هم جوونم) یاز به یه هدف دارن برای حرکت
معمولا اهدافی که جوونا از جامعه و شرایط انتخاب میکنن از مسیر تحصیل نمیگذره
باید روی این مسئله کار بشه ادم ها متقاعد بشن که هدف و راه رسیدن بهش رو برای خودشون ترسیم کنند
و اونوقت خواهیم دید که یه جوون برای رسیدن به هدفش چیکار میکنه
البته اگر راهی برای رسیدن بهش داشته باشه
با این شرایط که همه چیز پول و پارتی و خلاصه به قول یاس بند پ هست
دیگه درس و مدرک اصلا به چشم نمیاد
باید از جایگاه های بالاتری با دید های وسیع تری بررسی بشه قضیه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
حسین متقی
2 تا نر و ماده سیلی 4 تا لگد به علاوه ی 2 تا ناسزا روش قدیمیشه که خب از مد افتاده
تشویق و تنبیه مالی که خب اصن به در نمیخوره
جوون های الان(البته خودم هم جوونم) یاز به یه هدف دارن برای حرکت
معمولا اهدافی که جوونا از جامعه و شرایط انتخاب میکنن از مسیر تحصیل نمیگذره
باید روی این مسئله کار بشه ادم ها متقاعد بشن که هدف و راه رسیدن بهش رو برای خودشون ترسیم کنند
و اونوقت خواهیم دید که یه جوون برای رسیدن به هدفش چیکار میکنه
البته اگر راهی برای رسیدن بهش داشته باشه
با این شرایط که همه چیز پول و پارتی و خلاصه به قول یاس بند پ هست
دیگه درس و مدرک اصلا به چشم نمیاد
باید از جایگاه های بالاتری با دید های وسیع تری بررسی بشه قضیه
این طوری کارهای تحقیقاتی می خوابه بیکاری زیاد میشه و کسیمحصول نمی تونه طراحی کنه چون دانش آن را نداره
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hossien
این طوری کارهای تحقیقاتی می خوابه بیکاری زیاد میشه و کسیمحصول نمی تونه طراحی کنه چون دانش آن را نداره
بله همین اتفاقی که الان زیاد شده
همینه دیگه
راه حلش میگم که از بالاتر باید بهش نگاه بشه
کسی که سیاست های حاکمیتی رو تایین میکنه باید به اینها توجه کنه
-
اینکه فردا باید با قطار برم و مسافران بین راهی که سوار میشن تمام تمرکز من رو میګیرن ...
جایی برای نشستن ندارن و من همش فکرم به اون سمت سوق پیدا می کنه و چه بسا با بچه های کوچیک میان ...
شاید هم مشکل از منه ، نمی تونم تمرکز کنم!
قطار اګه کوپه ای باشه ، تمیز نیست ! که البته تا به حال با مسئولینش صحبت کردم ... اګر هم اتوبوسی باشه مثل فردا که میرم ، مسافرین بین راهی مایه ی آزار هستن و برخورد مسئولینش در چنین مواردی بسیار ضعیف هست ...
پارتی ها در همه جا آزاردهندست ... از ریز مسائل تا موارد کلان ...
با این همه سفرهای قطار همیشه ماجراهای جالبی داره برای بیان ، تلخ یا شیرین [labkhand]
-
چمدون رو نمیشه از پله ها برد بالا[khastegi] برا همین هر چقدرم ادم مستقلی باشی اینجاها باید کارتو بدی یکی دیگه انجام بده![bihes]
همسایه های طبقه اول موافقت نمیکنن اسانسور بزنن ..فعلا بحثه روش[sootzadan]
حالا اسانسور هم اوکی شه بقیه ی پله های این مسافـــــــــــــــــــــ ـــــــرت چی میشه؟
نمیشه یه ریلی چرخ تانکی[nishkhand] چیزی درست شه که هر چمدونی توش جا بخوره و بشه پله ها رو طی کنه!؟![tafakor]
بسی نیاز است[sootzadan]
-
نمیشه یک دستی با گوشی های بزرگ کار کرد.
در صورتی که شخصی بخواهد لامپ های کم مصرف را دور انداخته و از لامپ های ال ای دی استفاده کند چه تدبیری باید بیندیشد؟ به طور مثال در اتاق خواب منازل اپارتمانی فقط یک سرپیچ و 40 سانت سیم از وسط اتاق اویزان است که یک لامپ کم مصرف به ان متصل است.
ورود ممنوع نکردن خودروهای شخصی به مرکز محیط های تجاری و شلوغ .
مشخص نبودن جاهای پارک خالی توسط ابزاری درون خودرو به صورت لحظه ای [tafakor]
-
تنها چیزی ک به نظرم انسان درگیر اون میشه مخصوصا نخبه ها اینه ک بخوای طرح توجیحی بنویسی و بخوای اونو به یک ادم معموی توضیح بدی و در جواب فقط سرش رو تکون بده همین خخخخ
-
همیشه گفتم بازم میگم بدترین موارد زندگی دروغ و مقایسه کردن هست....
اینی که هنوز جا نيفتاده این دو امر رو در زندگی شخصی جا بندازیم، وحشتناک منو آزار میده...
-
جز ذهنم هیچی من ازار نمیده
یه تصمیم نمیتونه بگیره ادعاشم میشه[ghahr][ghahr][ghahr]
-
امکان نداشتن انتقال نور یک اتاق روشنتر به اتاق کم نور تر به جای استفاده نکردن از لامپ
-
ذهنی ناامید و ترسیده
دلی پر از خشم تنفر از خودم
روزگاری که خودم رو دیگه لایق رسیدن به موفقیت نمیبینم
درصدای کم ام توی تست های آزمایشی که از کنکورا از خودم میگیرم
حافظه کمی که باعث شده دیگه چیزی وارد ذهنم نشه
کندر هم بیفایده هست چون خیلی کم هوش شدم
درد گردن و خواب آلودگی زیادم
ناتوانی در غلبه از ترس پریدن از مانع های بلند
گیجی محض چون نمیدونم چطوری درس بخونم یاد بگیرم و از ذهنم خارج نشن و اگر کسی سوالی کرد بتونم با اعتماد بنفس با صدای بلند جواب بدم.
وحسی که به خودم و ارزوهام پیدا کردم
واقعا همه چی آزاردهنده شده
نمیدونم چیکار کنم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
aisan.
ذهنی ناامید و ترسیده
گیجی محض چون نمیدونم چطوری درس بخونم یاد بگیرم و از ذهنم خارج نشن و اگر کسی سوالی کرد بتونم با اعتماد بنفس با صدای بلند جواب بدم.
نمیدونم چیکار کنم
آنچه فرمودید مشخصات یک افسردگی موقت است که همه انسانها در دوره ای آن را تجربه می کنند و امیدوارم با مشاوره خوب و تغییر نگرشهای ذهنی، به سرعت بر آن غلبه کنید.
-
این ک زندگی ما تابعی از مواردی هست ک خودمان انتخاب نکرده ایم! ونمیتوانیم تابع را عوض کنیم،فقط و فقط عدد میدیم!!!!!!
عدد بده
-
بخاطر دعای خوب شما ممنونم
اواقعا امیدوارم بهتر بشم قبل این که 17 بهمن بشه.
-
اینی که میګم آزار نمیده اما یکم جالب نیست ...
هندزفری ها رو بدون سیم کنن جوری که با بلوتوث (یا امواجی کم ضررتر) کار کنه هم ساختش خیلی راحت هست هم دیګه سیم نداره ... [shaad][golrooz]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
"VICTOR"
اینی که میګم آزار نمیده اما یکم جالب نیست ...
هندزفری ها رو بدون سیم کنن جوری که با بلوتوث (یا امواجی کم ضررتر) کار کنه هم ساختش خیلی راحت هست هم دیګه سیم نداره ... [shaad][golrooz]
الان نیس!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
aisan.
ذهنی ناامید و ترسیده
نمیدونم چیکار کنم
چند چیز:
1. یک دوره افسردگی رو خیلی ها تجربه میکنند، ولی مهم میزان و مقدارش هست. و این ک این افسردگی خیلی هم میتونه خوب باشه اگه ازش استفاده شه.
2. برای مشاوره، به مرکز مشاوره دانشگاهتون مراجعه کن، تا وقتی ک دانشجویی استفاده کن
3. این کتاب را من کامل خوندم بنا به پیشنهاد یکی از مشاورین. از حال بد به حال خوب نوشته دیوید برنز ک اساسش بر پایه شناخت درمانی هست ترجمه مهدی قراچه داغی
4. کلا سعی نکن خیلی احساس متفاوت بودن داشته باشی، تو هم یکی هستی مثل بقیه . همه مثل همیم! این باعث میشه خیلی از توقعات فروکش کنن و ب جاش پیشرفت کنی. کلا فکر دفاع مغز برای گریز از انجام کار هست.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
It's me
الان نیس!
باید بدونم یعنی؟! [nadanestan]خب اگه هست که هیچی... چرا سرکوب می کنین خب؟! [nadidan]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
"VICTOR"
باید بدونم یعنی؟! [nadanestan]خب اگه هست که هیچی... چرا سرکوب می کنین خب؟! [nadidan]
تو اینترنت سرچ کنید هندزفری بولوتوث
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
It's me
تو اینترنت سرچ کنید هندزفری بولوتوث
[nishkhand][sootzadan] [nadidan]
یادم اومد ، چقدر ګرونن ، همش بالای 200 تومان بودن تقریبا [bietena] بګذریم ...
یه ایده ای هست با عنوان دستګاه زعفرون پاک کنی از سرِ زمین که من و دوستم روش کار می کنیم ، امروز دیدم سه سال پیش حدودا یک فردی ساختتشو به تولید انبوه هم رسوندنش اما اندازش بزرګه ولی سرعتش خوبه به نظرم ، در 24 ساعت 2 هکتار زمین رو پاک سازی می کنه... نوعی که ما مد نظر داریم ، کوچکتر هست و کلا سبک کارش فرق داره حالا سؤال اینه که درست کردنش فایده داره عایا؟ یه دستګاهی مثل جارو برقی می مونه ... فرض کنیم قراره زمین رو جارو کنیم با سرعت ملایم ، الآن سرعتش چطور تخمین زده میشه؟! [tafakor]
(به تاپیک مربوطه آ [sootzadan])