پاسخ : معرفی همگانی اعضای سایت نخبگان
با سلام خدمت دوستان قديمي مخصوصا آقا مصطفي
اميدوارم كه منو ببخشه واسه اينكه نتونستم كاره زيادي واسه اين سايت انجام بدم، البته بچه ها هستند كه كمكش كنند، در كل خيلي خوشحالم كه سايت واقعا جون گرفته و ميتونه واسه كاربراش مفيد و موثر باشه.
ان چند ماهي واقعا سرم شلوغ بود و نتونستم حتي سايت خودمو آپديت كنم، اما قول ميدم كه تو قسمت عمران همه با هم بتونيم يك گام نو رو برداريم.
با تشكر جواد عباسي-دانشجوي سال سوم عمران
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
جواد
اميدوارم كه منو ببخشه واسه اينكه نتونستم كاره زيادي واسه اين سايت انجام بدم، البته بچه ها هستند كه كمكش كنند، در كل خيلي خوشحالم كه سايت واقعا جون گرفته و ميتونه واسه كاربراش مفيد و موثر باشه.
ان چند ماهي واقعا سرم شلوغ بود و نتونستم حتي سايت خودمو آپديت كنم، اما قول ميدم كه تو قسمت عمران همه با هم بتونيم يك گام نو رو برداريم.
من از از شما بابت زحماتتون ممنونم و امیدوارم در بخش عمران و در کل سایت شاهد فعالیتتون باشیم تا همه ما از اطلاعات ارزشمندتون استفاده کنیم
موفق باشید
سلام من سميه هستم شيمي خوندم خوشحالم از اين كه در اين سايت عضو شدم ضمناً از مطالب گذاشته شده توسط دياموند عزيز، اقا مصطفي و اقاق اميد و... بقيه دوستان متشكرم
نقل قول:
سلام من سميه هستم شيمي خوندم خوشحالم از اين كه در اين سايت عضو شدم ضمناً از مطالب گذاشته شده توسط دياموند عزيز، اقا مصطفي و اقاق اميد و... بقيه دوستان متشكرم
سمیه خانوم ... ورودتون رو به جمع جوانان پر تلاش ایرانی تبریک عرض می کنم.
امیدوارم بتونیم از اطلاعات مفید شما استفاده ببریم. ;)
سلام سلام
چون می دونستم این بخش بدون من رنگ و بویی نداره سریع اومدم خودمو معرفی کنم تا خوشحال شین {tongue}
اسم گلم که مهنازه ( البته آخره اسمم ه نداره هاااااا )
22 سالمه , مترجمی زبان خوندم , البته هنرای دیگه ای هم دارم مثلا" شنا , دف نوازی , غرغر و جیغ جیغ ( به قول خواهرام) {big green}
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
مهناز
سلام سلام
چون می دونستم این بخش بدون من رنگ و بویی نداره سریع اومدم خودمو معرفی کنم تا خوشحال شین {tongue}
اسم گلم که مهنازه ( البته آخره اسمم ه نداره هاااااا )
22 سالمه , مترجمی زبان خوندم , البته هنرای دیگه ای هم دارم مثلا" شنا , دف نوازی , غرغر و جیغ جیغ ( به قول خواهرام) {big green}
مهناز عزیز سلام خوشحالم با شما اشنا شدم و در ضمن موارد اخر هم بدجوری پایه ام{tongue}%-(
نقل قول:
جواد جان ... ممنون می شیم باز هم به ما کمک کنی.
سلام من پدرام 18 ساله از سنندج رشته ی کامپیوتر البته هکر ماهری هستم من از این سایت خوشم اومده و میخواهم در این سایت مطالب زیادی رو یاد بگیرم
البته من در ویولن،شنا و ... :))
مهارت دارم {wave}
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
somayeh2009
سلام.من هم ورود همه دوستان رو خیرمقدم میگم
راستی چرا آقاق امید؟؟؟ بوی توطئه میاد{worried}{thumbs down}:-?b-)...
سلام،عبادی هستم کارشناسی ارشد مکانیک(تبدیل انرژی)