پاسخ : دفتر خاطرات روزانه بچه هاي سايت نخبگان(حالا)
امروز یه روز خاصی بود[sootzadan]
منو دوستام اولین وبلاگ مشترکمون رو راه اندازی کردیم[nishkhand]
کلا 6 نفریم[sootzadan](خیلی کم هستیم نه؟!)[nishkhand]خب دیگه!
سر گذاشتن ادرس و عنوان وبلاگ اگر بدونین چه بساطی داشتیم......![sootzadan]
هرکی برای خودش یه فازی میزنه!
اولین عنوانی که برای وبلاگ گذاشتیم این بود:(ما اهل تهرانیم،روزگار افتضاح داریم هههه)[nishkhand]اسم خزتر از این پیدا نکردیم![sootzadan]
میگم بهشون میذاریم رویای ....یا سواحل....!میگن نه!یعنی چی؟!یه ذره ذوق ادبی ندارن![sootzadan]نتیجشم اون عنوان اولی بود که انتخاب کردیم!
حالا خوبه معاون اموزشی به دادمون رسید!گیر بهمون دادو گفت این چیههههههههههههه گذاشتین![sootzadan][taajob2]قبل از اونم مدیر اومد یه دفعه اییییییییییییییییی بالای سرمون(عین روح ظاهر شد!).مام هول شدیم!مدیر ازم پرسید این چیه درست کردین؟!
منم در جواب گفتم:سلام خانم چیز،چیز درست کردیم واسه چیزامون[nishkhand](اینقدر چیز،چیز کردم جلوش)[sootzadan]خودش گرفت قضییه چیه سرشو پایین انداخت، رفت[sootzadan]
دوباره عوض کردیم....میخواستیم بذاریم چرت و پرت گذاشتیم چرندو پرند[nishkhand]
اخه این عنوان دومیه یه قضیه داره!سر کلاس زبان فارسی به جای اینکه چرندو پرند از دهخدا بخونم، گفتم چرتوپرت از دهخدا[nishkhand]کلاس رفت رو هوا!بچه ها دسم گرفتن دیگه[sootzadan]
دوباره استاد کامپیوترمون اومد گفت این چیههههههههههههه؟!
مام دوباره عوض کردیم[nadidan][nishkhand]این دفعه گذاشتیم شیییییییییییییش تایی ها[esteghbal]این هیچ ربطی به استقلال و پرسپولیس نداره فقط به افتخار جمع شش نفرمون گذاشتیم![sootzadan]این یکی عنوانو هنوز کسی بهمون گیر نداده چرا گذاشتیم!
سر ادرس و قالب وبلاگم که.....![nadidan]تازشم میخواستن وبلاگ من بدبختم اشغال کنن![narahatish]
تو این وبلاگ فقط خدامیدونه قراره چیا قرار بگیره[taajob2]از صبح تاحالا خودمون برای خودمون نظر گذاشتیم تو وبلاگ[nishkhand]مثلا خیلی بازدید داشته![sootzadan]
اهان راستی امروز بارون اومد[shaad](خخخخ)
من که دوهفته هست سرما خوردم،بدتر شدم![gerye]به زور نگهمون داشتن تو حیاط میگن هوا ملااااااااااااااااااااااا ایمه باید ورزش کنید!حالا هیچ وقت این ادا اتفارا نبودااااااا!اینا قصد ازار مارو دارن[gerye]سرد بود خعلی![gerye]
92/8/5
چه باروني اومد امروز
خدااااا رو شكر
حسابي خيس شديم تو مدرسه
سرما هم كه خورده بودم ، نميرم خوبه [khande]
مدرسه ديكتاتوري داريم ، زوري ادم رو جز شورا مدرسه مي كنن
هي ميگم نمي خوام ، ميگن مگه دست خودته ؟
موقعي هم كه غر ميزنيم ميگن مگه اينجا خانه سالمندانه كه غر ميزنيد پيرزنا
كلا مسئولين نهايت لطف رو نسبت به ما دارنند
٩٢/٨/٥
سلام
منم روزای سختی جلوی روم اومده و همه چیز رو در کنار هم دارم به سرانجام میرسونم درسم تموم شده آماده ثبت نام تو مقطع بالاتر هستم و فقط این وسط مونده دوتا چیز یکی زن بگیرم که نمیگیرم دومی سربازی که نمیدونم معاف کنم خودمو یا با کارم یکیش کنم اصلا یه وضعیه هاااا
سلام بعد یه مدت طولانی ( یک ماااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااه) اومدم دلم برای همتون تنگ شده بود
روز ها پشت هم و خیلی سریع میگذرن و ما هم تنها کاری که میکنیم اینه که از صبح تا شب درس میخونیم
تکراری ترین روز های عمرمو سپری میکنم و امیدوارم هر چی زود تر این چند سال بگذره
فاطیما
5/08/92
امروز يه سرى به بيرون زديم ! حدوداى ساعت ٣ [nishkhand]
در راه بوديم و در پياده روى كه باران شروع به باريدن گرفت ، اونم چه بارونى
خوب شد كاپشنم كلاه داشت واِلا فكر كنم همون موقع سرما به جونم ميوفتاد [sootzadan]
بعد كه ديديم بارش باران به صورت نم نم شد كاپشن رو درآوردم و آرام آرام قدم زديم
چه روز قشنگى بود ، تازه يه ماشين عروس هم ديديم و براش آرزوى خوشبختى كرديم ! [esteghbal]
چقدر به نظرم پياده روى زيبا شده [sootzadan]
بعد كه اومديم خونه فهميديم كه مهمون ميخواد برامون بياد
تا ١٢ شب بودن خونمون ! مهموناى دوست داشتنى بودن [esteghbal]
الان ساعت03:13
همش 4 ساعت دیگه مونده که مامانم بیاد تهران...
بالاخره داره میاد..http://www.pic4ever.com/images/greenstars.gifماماااااااااااااااااااااا اان[gerye][gerye][gerye][nishkhand](ابروم رفت)[nishkhand][sootzadan]
فردام قراره ببرنمون ااااااااااااااااااااااردو وووووووو!!البته اگر بارون نیاد...(ما که شانس نداریم!بارون میاااااد)[nadidan]
92/8/7
سلللللللللللللللللللللللل لللللللللللاااااااااااااا اااااااااااااااااام.
وای!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
بهمون گفتن میاین راهنمایی راحت میشین[shaad]اومدیم راحتم نشدیم[khabalood]
ولی مدرسه خوبیه.
امروز رفتیم خانه سالمندان خیلی گناه داشتن اصن هر چی واسه زبان خونده بودم از مغزم پرید!
البته زبان امسال که خیییییییییییییییییییییلی آبکیه.
مهر میخواستم برم تهران واسه یه آزمونی،مرحله اولشو که اصفهان بود قبول شدم ولی نرفتم معلوم شد تقلبی بوده!
استانداردم نبود سوالای ما و دبیرستانیا یکی بود!
ولی دلم واسه همممممممممممممممتون خیلی تنگ شد.[golrooz]
7/8/92
[khandeshadid][khandeshadid]
منو دوستام یه ساعت پیش به یه چیزی رسیدیم![taajob2]
یکی داره مارو بازی میده!
من تا قبل از فهمیدن این قضییه فکر میکردم دوستام دارن مسخره بازی در میارن هرچی پست میذارم تو وبلاگو حذف میکنن!
اما حالا میبینم نه!
امروز یه نفر اومده تو وبلاگ و برای خودش یه چیزای چرت و پرت نوشته
میگم من اول به معاونمون شک کردم[nishkhand]اخه با کامپیتوتر مدرسه رفتیم و با فایر فاکس بود که رمزو اینا سیو شده!(شاید بخواد کنترلمون کنه)http://www.njavan.com/forum/images/smiliesnjavan/4.gif
بعد به این نتیجه رسیدیم اون نیست[sootzadan]اخه معاونمون بهش نمیخوره بگه برو بچ و...[taajob2](خعلی جدیه)
هرکدوم از بچه ها میگن ما نبودیم!نه جدی ما نبودیم![taajob2][nishkhand]ما که شش نفر بودیم!
اون یکی کیههههههههههههههه عااااااااااااااااایا؟![taajob2]
بچه ها من از همینجا اعتراف میکنم من نبودم![taajob2]
مطلب گذاشتم در رابطه با همین موضوع،طرف جوابمو داده[khande]یعنی باید بگم خیلی بیکاره[taajob2]
یه چیز دیگم هست[nishkhand]اینکه فکرکنم الان کل بچه های کلاس 204و 201 از ادرس وبلاگ و رمز وبلاگ ما باخبرن[nishkhand]
اخه از بس بلند صحبت کردیم تو سایت مدرسه که همه فهمیدن...![nishkhand]
اگر میخواین اینجام اعلام کنم همه باهم در این وبلاگ سهیم باشیم[tafakor][nishkhand]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
M@hdi42
البته امتیاز و لقب های مجازی ارزشی نداره. ولی در دنیای واقعی هم نباید دنبال حمایت مردم عادی باشی.
قدر زر؛ زرگر شناسد. قدر گوهر؛ گوهری.
کسی که دانش یه موضوع رو نداره؛ اون رو درک نمیکنه که ازت حمایت کنه.;)