-
پاسخ : آنچه که شمارا میآزارد
-
به محض اینکه شروع میکنم به ظرف شستن،پیشونی یا بینی ام شروع میکنه به خاریدن...[khejalat]
خیلی ازار دهنده اس[nishkhand]
-
خدا نکنه من شماره کسی رو که خیلی وقته به کارم نیمده پاک کنم.....2 سااااعت نگذشته در کمال تعجب بعد 2 سال به همون شخص کارم گیر میشه sh_dokhtar9...اما دیگه شمارشم ندارم...حالا بیا شماره شو گیر بیارsh_dokhtar2...کاش گوشی هم مثل ویندوز یه سطل زباله داشت که یه کور سوی امیدی باقی می موند(البته اگه شیفت دیلیت نکنمم اونجا[nishkhand])
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
homeyra
به محض اینکه شروع میکنم به ظرف شستن،پیشونی یا بینی ام شروع میکنه به خاریدن...[khejalat]
عزیزم منم همین مشکلو دارم. گوشم ولی بیشتر میخاره!!! [nadidan] اگه ادامه دار بشه کل تنم همینجور میشه...
برای من وقتی آب گرمو ببندم و با آب سرد ظرف بشورم حل میشه مشکل.
فک کنم شمام مثل من با اب گرم مشکل داری!
امتحان کن.
-
نبود تجهیزات نرم افزار یا دستگاهی که با بررسی وضعیت بدن پیشنهاد بدهد الان زمان استفاده از چه نوع ماده غذایی هست[nadanestan]
فردی ساعت 11 صبح احساس گرسنگی میکند چه چیزی مناسب است...
فردی به علت تحرک زیاد دچار تعریق و افزایش ضربان قلب میشود...
فردی تعداد زیادی جعبه ینگین را از تعدادی پله بالا میبرد...
گاهی بدن در لحظه ای خاص به اب نیاز دارد.گاهی به شیرینی.گاهی به میوه و گاهی هم به غذا...
و رعایت این نکات تاثیر زیادی در سلامتی بدن خواهد داشت.[tafakor] نخواهد داشت؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
leaflet
خیلی ناراحتم الانحالم خوب نیس نمیتونم از خونه برم بیرون همه کارام مونده...
چرا؟
چرا حالت بده؟
چرا نمیتونی بری بیرون؟
واقعا لازمه بری بیرون واسه اون کار ها --- خیلی ککارارو میشه اینترنتی انجام دا
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
"مهدی"
خودم
مگه آزار داری بچه؟؟؟؟
دست از سر خودت بردار!!!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
AaZaAdeh
خدا نکنه من شماره کسی رو که خیلی وقته به کارم نیمده پاک کنم.....2 سااااعت نگذشته در کمال تعجب بعد 2 سال به همون شخص کارم گیر میشه sh_dokhtar9...اما دیگه شمارشم ندارم...حالا بیا شماره شو گیر بیارsh_dokhtar2...کاش گوشی هم مثل ویندوز یه سطل زباله داشت که یه کور سوی امیدی باقی می موند(البته اگه شیفت دیلیت نکنمم اونجا[nishkhand])
موقع ذخیره کانتکت از گزینه های مربوط به بک آپ روی سیمکارت و بک آپ داخلی استفاده کنید که مثل همون سطل آشغال ویندوز میمونه!!!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mamadshumakher
نبود تجهیزات نرم افزار یا دستگاهی که با بررسی وضعیت بدن پیشنهاد بدهد الان زمان استفاده از چه نوع ماده غذایی هست[nadanestan]
فردی ساعت 11 صبح احساس گرسنگی میکند چه چیزی مناسب است...
فردی به علت تحرک زیاد دچار تعریق و افزایش ضربان قلب میشود...
فردی تعداد زیادی جعبه ینگین را از تعدادی پله بالا میبرد...
گاهی بدن در لحظه ای خاص به اب نیاز دارد.گاهی به شیرینی.گاهی به میوه و گاهی هم به غذا...
و رعایت این نکات تاثیر زیادی در سلامتی بدن خواهد داشت.[tafakor] نخواهد داشت؟
خدا این دستگاه رو اتوماتیک تو بدن تمام انسان ها گذاشته
گرچه بعضی وقت ها اصلا کار نمیکنه اما معمولا من که حسش میکنم!!
دانشمندا بعد از چندین سال تحقیق فهمیدن که بدن ادم تمایل بیشتری به خوردن مواد غدایی داره که بهشون نیاز داره
یعنی مثلا یه چیزی هوس میکنی ممکنه(ممکنه) به خاطر این باشه که بدنت بهشون نیاز داره
البته من فقط یه مستند و یه مقاله در این باره دیده بودم و خوندم و اطلاعات دقیق و کاملتر رو باید برین از اینترنت سایت های انگلیسی زبان پیدا کنید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
حسین متقی
خدا این دستگاه رو اتوماتیک تو بدن تمام انسان ها گذاشته
گرچه بعضی وقت ها اصلا کار نمیکنه اما معمولا من که حسش میکنم!!
دانشمندا بعد از چندین سال تحقیق فهمیدن که بدن ادم تمایل بیشتری به خوردن مواد غدایی داره که بهشون نیاز داره
یعنی مثلا یه چیزی هوس میکنی ممکنه(ممکنه) به خاطر این باشه که بدنت بهشون نیاز داره
البته من فقط یه مستند و یه مقاله در این باره دیده بودم و خوندم و اطلاعات دقیق و کاملتر رو باید برین از اینترنت سایت های انگلیسی زبان پیدا کنید
منم یه چیزایی شنیده بودم و یه اعتقاداتی هم دارم.
مثلا اگر یکی از کدو خوشش نمیاد و جوری بدش میاد که با خوردنش دچار حالات[tahavoo] میشه به نظرم بدن این فرد نیازی به کدو نداره.
و یکی چربی نمیتونه بخوره همینطور.نیازی به چربی نداره و با نخوردنش مشکلی براش پیش نمیاد.
مثل من که با پیاز مشکل دارم[nishkhand]
ولی این مشکلی که بیان کردم برای حالات لحظه ای هست.
مثلا یکی رفته سر کار کل روز رو محاسبات انجام داده.غروب میاد خونه اب میخوره ولی تاثیریو که انتظار داره رو نمیگیره.خب این دستگاه اگر بود پیشنهاد میداد که یه چیزی قندی بخوره( اگر درست گفته باشم)
فردی که 50 تا جعبه سنگین رو جابه جا کنه فکر میکنم مواد غذایی متفاوتی با فردی که 540 متر با سرعت دویده نیاز داره[tafakor]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
homeyra
مایع طرف شویی که ازش استفاده میکنی حتما عوض کن؛ شاید از این باشه. حساسیت به حباب های مایع ظرف شویی که موقع شست و شو بالا می آن و روی صورتت میشینن.
-
آیا پمپ بنزین دزد است؟
آیا سامانه پمپ بنزنین دزد است؟
آیا ایراد از کاربر پمپ بنزین است؟
آیا دولت دزد است؟
ملت دزد است؟
دزد دزد است؟
اصلا ما دزد داریم؟
-----
امروز رفتم پمپ بزنین برای چندمین بار 10 لیتر گرفتم، که سامانه روی 3843 تومان متوقف شد؛ و برای چندمین بار چهار هزار تومان دادم و آقای عزیز که مسئول پای سامانه بودند؛ باقی 4 هزار تومان مرا ندادند؛ این کار براشون عادی شده است؛ یک دزدی روتین؛ می گن پول خرد نداریم. تو هم چون هول ِ بزنین رو داری و دولت بر تو منت گذاشته نباید حرف بزنی همینکه بنزین بهت دادن با این نرخ از سرت زیادی است. یعنی همیشه باید 100 الی 200 تومان چرب و زیاد نوش جان کنند؛ و توی چشماتم زل بزنند.
حالا به نظر من یک از راهکارها برای حل این معضل و جلوگیری از دزدی "چشم -تو-چشم" به این سبک این است؛ که چه؟ که شبکه کارت های عابر بانک را به سامانه های پمپ بزنین لینک کنند تا وقتی من رفتم بزنین بزنم؛ وارد کنم 3724.239999 هزار تومان و بنزین مورد نیازم را دریافت کنم.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Wolfram
امروز رفتم پمپ بزنین برای چندمین بار 10 لیتر گرفتم، که سامانه روی 3843 تومان متوقف شد؛ و برای چندمین بار چهار هزار تومان دادم و آقای عزیز که مسئول پای سامانه بودند؛ باقی 4 هزار تومان مرا ندادند؛ این کار براشون عادی شده است؛ یک دزدی روتین؛ می گن پول خرد نداریم. تو هم چون هول ِ بزنین رو داری و دولت بر تو منت گذاشته نباید حرف بزنی همینکه بنزین بهت دادن با این نرخ از سرت زیادی است. یعنی همیشه باید 100 الی 200 تومان چرب و زیاد نوش جان کنند؛ و توی چشماتم زل بزنند.
من هم میخاستم همچین مشکلی رو عنوان کنم
چرا کشور ما که توی چیزهای پیش پا افتاده از اروپا هم جلو میزنه نمیتونه در زمینه ی مجهز سازی تاکسی های خطی به سیستم پرداخت الکترونیکی پول کاری انجام بده؟
من روزانه بارها و بارها در مسیر رفت و برگشت از تاکسی استفاده میکنم
هر بار هم از دادن باقی پول امتناع میکنن که ما پول خرد نداریم
حالا اگه روزی یه بار بود میشد ازش چشم پوشی کرد
ولی من به شخصه اگه در هر بار استفاده از تاکسی من بخام از باقی پولم صرف نظر کنم روزانه هزینه ی هنگفتی میشه
و خیلی در این رابطه ناراضی م!!!!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Wolfram
آیا پمپ بنزین دزد است؟
آیا سامانه پمپ بنزنین دزد است؟
آیا ایراد از کاربر پمپ بنزین است؟
آیا دولت دزد است؟
ملت دزد است؟
دزد دزد است؟
اصلا ما دزد داریم؟
-----
حالا به نظر من یک از راهکارها برای حل این معضل و جلوگیری از دزدی "چشم -تو-چشم" به این سبک این است؛ که چه؟ که شبکه کارت های عابر بانک را به سامانه های پمپ بزنین لینک کنند تا وقتی من رفتم بزنین بزنم؛ وارد کنم 3724.239999 هزار تومان و بنزین مورد نیازم را دریافت کنم.
راه حل ساده تر اینه که از قبل پول خرد اماده کنید تا بهانه ی باقی نمونه
یا اینکه به نشانگر لیتر در پمپ بنزین اهمیت ندین و به اندازه ی 4000تومان بنزین بزنید نه به اندازه ی 10 لیتر! من خودم همیشه 30 هزار تومان بنزین میزنم اصلا هم نمیدونم چند لیتر میشه!!!
-
شاید بشود عوامل محیطی را سازگار کرد اما وای از انسان های بی منطق!!!!
مرا انسان های بی منطق آزار می دهد ...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
BaAaroOoN
من هم میخاستم همچین مشکلی رو عنوان کنم
چرا کشور ما که توی چیزهای پیش پا افتاده از اروپا هم جلو میزنه نمیتونه در زمینه ی مجهز سازی تاکسی های خطی به سیستم پرداخت الکترونیکی پول کاری انجام بده؟
من روزانه بارها و بارها در مسیر رفت و برگشت از تاکسی استفاده میکنم
هر بار هم از دادن باقی پول امتناع میکنن که ما پول خرد نداریم
حالا اگه روزی یه بار بود میشد ازش چشم پوشی کرد
ولی من به شخصه اگه در هر بار استفاده از تاکسی من بخام از باقی پولم صرف نظر کنم روزانه هزینه ی هنگفتی میشه
و خیلی در این رابطه ناراضی م!!!!
من هروقت راننده میگه پول خورد نداره منم پولو ازش پس میگیرم و موقع پیاده شدن بهش میگم منم پول خورد ندارم پس پول نمیدم!!!
اونوقت یادش میفته پول خوردشو کجا گذاشته
امتحان کنین این بهترین روش تقویت حافظس - من تست گرفتم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
حسین متقی
من هروقت راننده میگه پول خورد نداره منم پولو ازش پس میگیرم و موقع پیاده شدن بهش میگم منم پول خورد ندارم پس پول نمیدم!!!
اونوقت یادش میفته پول خوردشو کجا گذاشته
امتحان کنین این بهترین روش تقویت حافظس - من تست گرفتم
رفتارشون خیلی بده،منم اینجور فکر میکردم که باید پولمو بگیرم ازشون اما آدم صدتومن،دویست تومنش بره ،بهتره تا چهارتا تیکه بشنوه...البته اگر من هم پسر بودن،رفتاری مثل شما شایدم جدیتر با یک راننده تاکسی که به ظاهر پول خورد نداره،میکردم،منتها این است تفاوت دختر با پسر در جامعه ما....و این هم یک مورد آزاردهنده برای من.
نکته:میدونم خیلی با نقل قول حال نمیکنی [shaad]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
حسین متقی
مگه آزار داری بچه؟؟؟؟
دست از سر خودت بردار!!!
این باید دست از سر من برداره ;)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
حسین متقی
مشکلی که منو ازار میده امروز این بوددوست دوران دبیرستانم که دانشگاه شریف عمران میخونه میخواد بورسیه بگیره از ایران برهچرا یک دانشجوی بهترین دانشگاه کشور در یک رشته ی نسبتا عالیباید به این موضوع انقدر عمیق و جدی فکر کنه که به زبون بیاره و مطرحش کنه ؟؟؟چرا این طرز فکر رواج پیدا کرده؟چرا کسی نمیخواد اینجارو بسازه؟همه میخوان برن از ساخته های دیگران اونور اب استفاده کنند؟
با سلام. فکر نمى کنم کسى دلش غربت را بخواهد و از ماندن در وطن بيزار بآشد.. اما گاهى شرايط طورى ست که طرف را اجبار به رفتن مى کند... يکى از آشنايان ما پسرى هست 27ساله با فوق ليسانس مکانيک از دانشگاه اميرکبير .. ايشون بعد از اتمام درسشون حدود 2-3 سالى براى کار اقدام ميکنند که هيچ کجا استخدام نمى شوند و حتى در شرکت هاى خصوصى هم کارى پيدا نمى کنند.. و ايشون تصميم گرفتند براى گرفتن دکترا به آمريکا بروند.. حال پذيرش گرفتند و حدود 1 سالى رفتند.... چرا نبايد رفت وقتى براى کار شرايطى هست که نبايد باشد، که به مدل مو و ريش و لباس هاى کارکنان ايراد مى گيرند... برادر من در جايى که کار مى کند با اينکه فوق ليسانس برق است از بهترين دانشگاه ايران نبايد ريش پرفسورى بگذارد زيرا ايراد مى گيرند.. ايا اين سبب ساختن وطن است؟ وقتى همه جا پارتى بازى است و بجاى نيروهاى متخصص و با استعداد افرادى با پارتى وارد شدند و کار نمى کنند چنين مى شود... از اين مواردى که رفتند زياد است بخواهم بگويم وقت مى برد.. يکى از کارکنان ناسا که پسرى جوان و ايرانى ست روى موهايش طرح ستاره انداخته بود حالا اينجا به يک مدل ريش ساده بد نگاه مى کنند.... دوست من آنقدر که اينجا براى افراد شايسته حرف در مى آورند و سعى مى کنند برايش بزنند هيچ کجا نيست... الآن اکثر دوستان برادر من در کشورهاى مختلف درس مى خوانند دليلش هم اين است که با سن بيست و خورده اى کار پيدا نکردند و اگر دقيق نگاه کنيد قريب به اتفاق افراد هوشمند و شايسته در اين کشور به انزوا کشيده شده اند ؛ رفتن چاره نيست اما براى پسرى که کار ندارد و با خجالت به خانواده اش نگاه مى کند راهى ديگر نمى گذارد....
-
و اينکه دوستان در باب بقيه ى پول گفتند چيزى بگويم؛ دوستى تعريف مى کرد در کشور سوئد براى خريد يک شلوار از يک فروشگاه مارک اقدام مى کنند، شلوار را بپا مى کند و در ماشين لباس شويى مى اندازند، پس از شستشو رنگ شلوار از مشکى به قرمز تغيير مى کند. به فروشگاه مذکور مى رود، فروشنده شلوار را عوض مى کند. فرض کنيد قيمت شلوار قبلى مثلا هزار تومان است و شلوار جديد نهصد و پنجاه تومان، فروشنده علاه بر تعويض شلوار پنجاه تومان بقيه را پس مى دهد!!! منظور اينکه فروشنده مبلغ بسيار اندک باقى مانده را پس مى دهد.. حالا فروشنده هاى ما 300تومان بقيه را شکلات مى دهد و بعضا بقيه را پس نمى دهند و يادشان رفته است حق با مشترى ست.. فرق در همين چيزهاست. اينجا بايد حقت را به زور بگيرى ... و ايراد از ايران عزيز نيست، از ما آدم هايش است که اسلام و دينمان را به جاى عمل، فرياد مى زنيم... مرا؛ حق خورى و لگدمال شدن استعدادها آزار مى دهد.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
هارمونی کا
شاید بشود عوامل محیطی را سازگار کرد اما وای از انسان های بی منطق!!!!
مرا انسان های بی منطق آزار می دهد ...
من نظﺮﻣﻮ ﺑﻪ ﮐﺴﯽ ﺗﺤﻤﯿﻞ ﻧﻤﯿﮑﻨﻢ ، ﺍﻣﺎ ﮐﺴﯽ ﮐﻪ ﻧﻈﺮﺵ ﺑﺎ ﻣﻦ ﻣﺨﺎﻟﻒ ﺍﺳﺖ ، ﺧﺮ ﺍﺳﺖ ، ﺗﻤﺎﻡ ﺷﺪ ﺭﻓﺖ
-فامیل دور
--------
ایشالا از این به بعد از این تاکتیک توی زندگی روزمره در برخورد با اطرافیان استفاده کنید؛[golrooz]
-
عزیزم از تو بعیده اینطور رفتاری[taajob3]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
حسین متقی
موقع ذخیره کانتکت از گزینه های مربوط به بک آپ روی سیمکارت و بک آپ داخلی استفاده کنید که مثل همون سطل آشغال ویندوز میمونه!!!
ممنونم
ولی من همیشه قبل از بک آپ گیری اول ادیت انجام میدم...مشکل اینجاست...[labkhand]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
هارمونی کا
با سلام. فکر نمى کنم کسى دلش غربت را بخواهد و از ماندن در وطن بيزار بآشد.. اما گاهى شرايط طورى ست که طرف را اجبار به رفتن مى کند... يکى از آشنايان ما پسرى هست 27ساله با فوق ليسانس مکانيک از دانشگاه اميرکبير .. ايشون بعد از اتمام درسشون حدود 2-3 سالى براى کار اقدام ميکنند که هيچ کجا استخدام نمى شوند و حتى در شرکت هاى خصوصى هم کارى پيدا نمى کنند.. و ايشون تصميم گرفتند براى گرفتن دکترا به آمريکا بروند.. حال پذيرش گرفتند و حدود 1 سالى رفتند.... چرا نبايد رفت وقتى براى کار شرايطى هست که نبايد باشد، که به مدل مو و ريش و لباس هاى کارکنان ايراد مى گيرند... برادر من در جايى که کار مى کند با اينکه فوق ليسانس برق است از بهترين دانشگاه ايران نبايد ريش پرفسورى بگذارد زيرا ايراد مى گيرند.. ايا اين سبب ساختن وطن است؟ وقتى همه جا پارتى بازى است و بجاى نيروهاى متخصص و با استعداد افرادى با پارتى وارد شدند و کار نمى کنند چنين مى شود... از اين مواردى که رفتند زياد است بخواهم بگويم وقت مى برد.. يکى از کارکنان ناسا که پسرى جوان و ايرانى ست روى موهايش طرح ستاره انداخته بود حالا اينجا به يک مدل ريش ساده بد نگاه مى کنند.... دوست من آنقدر که اينجا براى افراد شايسته حرف در مى آورند و سعى مى کنند برايش بزنند هيچ کجا نيست... الآن اکثر دوستان برادر من در کشورهاى مختلف درس مى خوانند دليلش هم اين است که با سن بيست و خورده اى کار پيدا نکردند و اگر دقيق نگاه کنيد قريب به اتفاق افراد هوشمند و شايسته در اين کشور به انزوا کشيده شده اند ؛ رفتن چاره نيست اما براى پسرى که کار ندارد و با خجالت به خانواده اش نگاه مى کند راهى ديگر نمى گذارد....
به نظر من کسی که فوق لیسانس مکانیک داره میتونه با هزینه ی شخصیش یه کار راه بندازه و خودش شرکت ثبت کنه و تولیدی کوچک و مختصری داشته باشه
خرجش یه دستگاه لیزر و یا پرینتر 3بعدی و یا یه سی ان سی رو میزی یا ..... هست و یه کامپیوتر و 20 متر مربع فضا حتی توی یه زیر زمین
مهم اینه افرادی مثل ایشون میخوان از اول طراح و پشت میز نشین با حقوق مکفی بشند
یه جورایی توقعشون زیاده -
برای همین رفتن دکترا بگیرن که قطعا هزینش بیشتر از چیزاییه که نوشتم و نتیجش فقط یه دکتراست و البته چند سال بیکاری و خرج بیشتر و بعد باید بیان تدریس کنن یا همون امریکا کار پیدا کنند
هنر اینه اینجا با همین امکانات کار ایجاد کنند
اگه بلد نباشن کار ایجاد کنن پس فوق لیسانس مکانیک به چه دردی میخوره؟؟
البته این برای همه صادق نیست و من قضاوتی نمیکنم اما عمومیتی که دیدم اینه
برای همین نرفتم دانشگاه
در نتیجه مشکل هست اما مشکل اصلی دید و طرز فکر و مهمتر از همه نگرش انسانهاست
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
homeyra
رفتارشون خیلی بده،منم اینجور فکر میکردم که باید پولمو بگیرم ازشون اما آدم صدتومن،دویست تومنش بره ،بهتره تا چهارتا تیکه بشنوه...البته اگر من هم پسر بودن،رفتاری مثل شما شایدم جدیتر با یک راننده تاکسی که به ظاهر پول خورد نداره،میکردم،منتها این است تفاوت دختر با پسر در جامعه ما....و این هم یک مورد آزاردهنده برای من.
نکته:میدونم خیلی با نقل قول حال نمیکنی [shaad]
نکته : من خیلی هم با نقل قول موافقم
هرجا روقت هرکسی خواست نقل قول کنه جواب میدیم [nishkhand][cheshmak]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
optici
پنج شنبه جمعه ها آشپز خونه ی خوابگاه پره واسه این که نوبتت بشه و شعله پیدا کنی کلی باید الاف بشی [khabalood]
یک عدد پیکنیکی کوهی 40 هزار تومان است که شارژش هم 25تومن میشه
با دوستاتون 4نفری تو یه قابلمه غذا درست کنین میشه نفری 10 هزار تومان
-
اين بوى سيگارى كه تو تاكسى ها و اتوبوس ها هست [sar dard]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
*FATIMA*
اين بوى سيگارى كه تو تاكسى ها و اتوبوس ها هست [sar dard]
یه دستگاه برقیه کوچیک هست که کمتر از 50 هزارتومان قیمت داره(فکر کنم 40تومن اینورا بود --) توی تاکسی یا اتاق یا هر مکان کوچک دیگه ای بزارید با استفاده از برق 12 ولت ماشین (شارژ فندکی) کار میکنه
(ورودی 220 هم میخوره)
حداقل 1-2 سالی کار میکنه(حداکثر 10 سال)
و همیشه روشنه و هر بوی نامطبوع شیمیایی رو فقط با قدرت یونیزه کردن هوا از بین میبره! مثل بوی سیگار
لامپ کم مصرفش هم هست
که میشه با یکی از لامپای اتاق عوض کرد و این دستگاه رو داخل خودش داره - تا وقتی لامپ نسوزه(1-2سال) کار میکنه اون هم زیر 50 هزار تومان هست
توی ایران هم هست - جاهایی که دستگاه تصویه هوا دارن
-
الودگی هوای تهران
و سر درد و چشم درد و قلب درد ناشی از اون
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
homeyra
الودگی هوای تهران
و سر درد و چشم درد و قلب درد ناشی از اون
از وسایل حمل و نقل عمومی استفاده کنید
از تهران خارج بشین
و هیچوقت برنگردید
اگر میخواین بمونین - خب پس مجبورید شرایط رو تحمل کنید!!!
-
-
بزرگترین حس آزاری که بهم دست میده وقتی هست که اختلافات طبقاتی رو میبینم ،
روانی میشم .
-
بدبخت پنداری مردم
ترس از بدبختی بیشتر و حفظ بدبختی های فعلی.
ترس از ریسک.
خودرا شایسته موفقیت ندانستن
هدف نداشتن.
نداشتن تعریف از جایگاه شخصی مورد نظر
.................................................. ...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
نو آور
مشکلی که در خلال یکی از مطالب مفید در پست زیر ذکر شده:
http://www.njavan.com/forum/showthre...l=1#post596706
یعنی:
ﺁﯾﺎ ﻣﯿﺪﺍﻧﯿﺪ ﺩﺳﺖ ﺧﻂ ﺑﺪ ﺩﮐﺘﺮﻫﺎ، ﺳﺎﻟﯿﺎﻧﻪ ﺑﺎﻋﺚ ﻣﺮﮒ 7000 ﻧﻔﺮ ﺩﺭ ﺟﻬﺎﻥ ﻣﯽ ﺷﻮﺩ ؟
یک راه حل ساده:
پزشکان و مراکز درمانی موظف شوند لیست داروها و یا آزمایشات لازم را، با استفاده از یک نرم افزار ایجاد و سپس روی برگه دفترچه پرینت کنند. یا اگر زیر ساخت ارتباطی در آن کشور فراهم بود، نسخه را روی شبکه «درگاه سرور ملی اطلاعات درمانی و نسخه نویسی» سوار کنند و بعد به بیمار یک شماره رهگیری بدهند تا داروها را از هر داروخانه ای که بخواهد، خریداری کند.
ظاهرا ایده فوق داره عملی می شه:
http://isna.ir/fa/news/93091811015/%...A9%D8%A7%D9%86
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
نو آور
خیلی هم خوبه. من خیلی بهش فکر کردم آخه این سابقه بیماری ها نباید ی جا ثبت شه! چیزی که به نظر خودم رسید این که دفترچه بیمه هام رو اون اولا نگه میداشتم بعدم دیدم کلی دفترچه بیمه الکی بعد ریختم دور..
خلاصه علاوه بر این که دست خط دکتر مشکلش حل میشه، مهمتر این که سابقه بیمار در میاد. مثلا طرف میفهمه که فصل بهار مثلا همیشه سرما میخوره به خاطر حساسیت و خیلی چیزا، این که دکتر میفهمه البته اگه وقت بذاره!! که مثلا خون دماغ شدن های متوالی عامل بیماری دیگری است و این که صرفا به دید یه چیز ساده بهش نگاه نکرد.
خلاصه به نظرم سلامتی از حساب بانکی مهم تره که میشه کلی گردش پولی رو از اولی ک حساب بازکردی به راحتی بگیری!
-
دغدغه امروز صب:
من دو تا پست دادم، یکیش میخام حذف شه!!
-
انرژی:
خیلی سرما و گرما از درزهای درها و پنجره ها بیرون میره، به غیر از خونه هایی ک جدیدا طراحی میشن و دوجداره... ک اونم باز هم .... کلی خونه هست تو سطح کشور که .... شاید راه حلی داشته باشد
یکی دیگه این که ب نظرم وقتی ما تو فقط بخشی از خونه هستیم چرا باید بخش دیگر خونه هم کولری و بخاری انرژی صرف کنن واسه سرد کردن یا گرم کردن، به نظرم با ی سری دیوار خونه رو محدود کنیم و این که مثلا ما قدمون 180 است چرا باید تا ارتفاع 3.35 سانتی متری از سقف خونه گرم یا سرد شه
-
*کندن پولک ماهی.
یک دستگاه بسازیم فک کنم خوب فروش داشته باشه
*شکستن شیشه مثلا ظرف و لیوان
نمیدونم خیلی موقع ها ب این فکر کردم خب وقتی یه شیشه میشکنه مثلا لیوان چ جوری میشه فهمید همه تیکه ها جمع شدن، چون اگه نشن و برن تو پا، فاجعه ...
-
ایستادن تو صف نونوایی مخصوصا وقتی به تو میرسه باید یه تنور صبر کنی[nadanestan]
-
تو اتوبوس و مترو یه سری افرادی که وسط وای میسن، بعضی موقع ها احساس میشه ک دستگیره کم هست برای گرفتن. لذا به همدیگه دخیل میبندن