پاسخ : قشنگ ترین آرزو در لحظه تحویل سال 91 چیست؟
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام علیکم
إِنَّمَا أَخَافُ عَلَيْكُمُ اثْنَتَيْنِ اتِّبَاعَ الْهَوَى وَ طُولَ الْأَمَلِ أَمَّا اتِّبَاعُ الْهَوَى فَإِنَّهُ يَصُدُّ عَنِ الْحَقِّ وَ أَمَّا طُولُ الْأَمَلِ فَيُنْسِي الْآخِرَةَ
ترجمه: من بر شما فقط از دو چیز میترسم :1. تبعیت هوای نفس 2. درازی آرزو => اما تبعیت هوای نفس تو را از حق نگه میدارد(صد میکند) و اما درازی آرزو آخرت را از یاد میبرد!
بشناسید امیر المومنین علیه السلام که از هیچ نمیترسید فقط از این دو بر ما میترسید!! مواظب باشیم که دچار هیچ کدوم نشیم.
التماس دعا
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hyper neo
بهترین آرزویی که میشه کرد اینه که از خدا بخواهیم امسال هم مثل سال های پیش عمرمون بیهوده تلف نشه
هر کسی به آرزوش برسه.....
سلام منم پیشاپیش سال نو را به همه ی دوستان تبریک میگم امیدوارم به تمام آرزوهای قشنگ شون برسند
این جمله از خودم نیست ولی حرف دل منو زد[labkhand]
دوست ندارم مثله همه از خدا بخوام که توی زندگی هیچ غمی نباشه، چرا که شادیها در کنار غمهاست که معنا پیدا میکنه و زیبا میشه. تنها از خدا میخوام قدرتِ درکِ حضورش رو توی لحظه های زندگی به همه ی مخلوقاتش عطا کنه، که اون وقته که هیچ مشکلی توان شکستن ما رو نداره. سال نو با دیدِ نو به زندگی و فرصتی دوباره برای بهتر زیستن بر شما و خانواده تان خجسته باد.[golrooz]
منم دوارزو دارم اما نمیخوام بگم اما امیدوارم به تمام ارزوهایی که به مصلحتتونه برسید
پیشاپیش عیدتون مبارک
آرزوی سلامتی برای همتون دارم
[nishkhand]
سالي خرم فالي نيكو اصلي ثابت تختي عالي بختي رام.