پاسخ : مسابقه تمرینی برای مخترع شدن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
emer62304
موس گرون قیمت شما احتمالا و متاسفانه پول برندش رو میخوره نه کاربدش... مثل تمام محصولات اپل!! (قبل از اینکه منو اعدام کنین بگم که من خودم عاشق استیو جابز بودم... همیشه الگوی من بوده)
در انتها متاسفانه موس بی سر و صدا ساخته شده و زیاد ارزون نیست!! اینم عکسش برین حال کنین...
http://www.nexustek.nl/images/silent...uctpagetop.jpg
سلام رفيق...[golrooz]
نه Logitech هست موس من...
و حتي صداي راست كليك و چپ كليكش فرق داره با هم...
و اين صداي كم و تفاوت بين كليك ها خيلي كمك ميكنه توي كار بهم...
يكمم حال ميده مثل صداي اگزوز موتور...[nishkhand]
سلام!!!
این موسها چرا اینطورین؟؟
اخر کسی نمیدونه؟؟
موسی که صدا ندی اصلا حال نمیده
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hossien
بله درست می فرمایید با تکنولوژی نانو سطوح خود تمیز شونده ساخته شده و از اثر نیلوفری استفاده شده است.
شیشه خودتمیزشونده (به انگلیسی: Self-cleaning glass) به شیشههایی گفته میشود که سطحشان تمیز میماند.
خیلی خوبه. من رشتم عمرانه. توی یه برج با تعداد طبقات زیاد یکی از مشکلات همیشگی تمیز کردن شیشه ها هست ولی با این شیشه ها فکر کنم شیشه پاک کنها باید دنبال یه کار دیگه بگردن!! [khande]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SaSaMc2
نه Logitech هست موس من...
خب سلام رفیق...[shaad]
من فکر کردم اپل هستش چون یه مدل خیلی گرون و البته خیلی زیبا ولی با همون کاربرد همیشگی!! به بازار ارائه کرده
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
emer62304
آخه چرا وقتی چیزی رو نمیدونید یا مطمئن نیستید، اظهار نظر میکنید و حرف یکی دیگه رو رد میکنید؟! هزینه ساخت موس صدا دار بیشتره و خیلی سخت تر!! این برای جناب حیسن عزیز تا الکی چیزی رو که نمیدونه نگه! استفاده از کلیدی که طول عمر بالا داشته باشه و ارزون باشه و صدا نداشته باشه به این راحتی که فک میکنین نیست. به هر حال علت صدای موس میتونه این باشه که کلید داخل باید از bounce شدن جلو گیری کنه!! من مهندس برق و الکترونیک نیستم ولی این اصطلاح رو مهندسین الکترونیک به خوبی میدونن چیه... راستی اینو بگم که با خازن این جور چیزا نمیشه جلوی این قضیه رو گرفت چون باید به سرعت به کلیک های کاربر واکنش نشون بده تازه ممکنه باعث بشه تا بعضی از کلیک های کاربر که به هم نزدیکن حذف بشن...
موس گرون قیمت شما احتمالا و متاسفانه پول برندش رو میخوره نه کاربدش... مثل تمام محصولات اپل!! (قبل از اینکه منو اعدام کنین بگم که من خودم عاشق استیو جابز بودم... همیشه الگوی من بوده)
در انتها متاسفانه موس بی سر و صدا ساخته شده و زیاد ارزون نیست!! اینم عکسش برین حال کنین...
http://www.nexustek.nl/images/silent...uctpagetop.jpg
اوووووووه اوووه اووه تسلییم آقا تسلییییممم
من مگه گفتم قطعا اینایی که میگم درسته؟؟؟
من فقط میگم احتمالا باید اینطوری باشه یا به نظر من اینطوری باید باشه!!!
منکه منبع مستند محسوب نمیشم مخصوصا وقتی توی انجمن دارم مینویسم!!!
لطفا کمی آروم تر چون اگه قرار به کلکل باشه که من از ابن سایت آف میشم
من فقط نظرمو میگم و میرم
البته ممنون از اطلاعات مفیدتون
بازم اطلاعاتتونو به اشتراک بزارین که همه استفاده کنیم
منتظر بحثهای شما هستیم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
حسین مت
اوووووووه اوووه اووه تسلییم آقا تسلییییممم
من مگه گفتم قطعا اینایی که میگم درسته؟؟؟
من فقط میگم احتمالا باید اینطوری باشه یا به نظر من اینطوری باید باشه!!!
منکه منبع مستند محسوب نمیشم مخصوصا وقتی توی انجمن دارم مینویسم!!!
لطفا کمی آروم تر چون اگه قرار به کلکل باشه که من از ابن سایت آف میشم
من فقط نظرمو میگم و میرم
البته ممنون از اطلاعات مفیدتون
بازم اطلاعاتتونو به اشتراک بزارین که همه استفاده کنیم
منتظر بحثهای شما هستیم
حسین جان یادش بخیر.... اون موقع تازه اومده بودم تو سایت میخواستم یه گرد و خاکی راه بندازم!!! [cheshmak] بیخیال... به دل نگیر... دیوار کوتاه تر از تو گیرم نیومد! [khande]
salam avalesh fekr mikardam adam khalaghi hastam ama az vaghti ke omadam to in site ozv shodam fekr mikonam khili az man khalaghtarha vojod darand albate man kambod emkanat daram va nemitonam idea hamo ejra konam [golrooz][golrooz][golrooz]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
سمیه نجفی
salam avalesh fekr mikardam adam khalaghi hastam ama az vaghti ke omadam to in site ozv shodam fekr mikonam khili az man khalaghtarha vojod darand albate man kambod emkanat daram va nemitonam idea hamo ejra konam [golrooz][golrooz][golrooz]
سلام
دوست عزیز این فکر را نکنید و اگر امید داشته باشینو علاقه می تونید ایده هایتان را اجرا کنید فقط باید شروع کنید.
همچنین هر ساله جشنواره ملی ای برگزار میشه می تونید تو اون هم شرکت کنید شاید ایده شما جزء برترین ها باشه .
دهمین جشنواره ملی ایده های برتر 91
www.best-idea.ir
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
a_rahmani
[cheshmak] [golrooz]
مشکل ................. مشکل ........................ [tafakor] [soal]
1) میخوام دیوارهای محل زندگیم ،زمستونا گرم و تابستونا سرد باشن........................... (کم هزینه باشه . از انرژی باد یا خورشید استفاده بشه )
2)دزدگیر ماشین برا مسائل بی مورد ، اخطار نده (مثلاً بر اثر ارتعاشات (تو محرم) ، سر و صدا نکنه) ولی نمیخوام قطعش کنم
3)میخوام یه شارژر حرارتی برا موبایل درست کنم (کم هزینه باشه ، زیر 30000T)
4)[sootzadan] [khabalood]
سلام
سوال 1:
شکل آیرودینامیک داخلی و بیرونی خانه نهایت تاثیر در کنترل گرما و سرما رو داره و بشر در طول 1000 هزار سال فهمیدکه :
*اگر سقف گنبد مانند باشه اتوماتیک گرما و سرمای داخل ساختمان تنظیم میشه (البته محاسبات بسیار دقیق) و فقط گنبد نه.
*اگر کل خانه بصورت یک هرم با نسبت طلایی 1.618 باشه ، نه تنها گرما و سرما تمام اتوماتیک و کاملا طبیعی تنظیم میشه بلکه خاصیت مغناطیسی جالبی پیدا میکنه که باعث آرامش ذهن انسان در اون خانه میشه ، یه چیزی مثل دستبند های مغناطیسی
*استفاده از فناوری نانو و آلیاژهای به اصطلاح هوشمند (که میلیارد ها دلار هزینه میبره)
استفاده از برق اصلا به صرفه و هوشمندانه نیست و خیلی پیش پا افتادست.
هوشمندانه ترین کار استفاده از خواص طبیعی طبیعته .
سوال 3:
شارژ حرارتی و مکانیکی با بدن انسان رو ساختند پس بیخیالش.(تو نت نقشه های فنیش هست)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
yasaman hedayati
دورود
من مینویسم چون بهم جواب ندادید که تمدید میکنید یا نه.
نمیخوام این شانس رو از دست بدم.....
1.مخوام یه دستگاهی بسازم برای منازل یا هر مکان سر بسته ایی که وقتی کسی تو اتاق یا اون محیط نبود بعد از یک زمان معین به طور خودکار برق یا گاز یا ... قطع بشه(تایمر نه ,سنسور دار)
2.میخوام یک ربات پزشک طراحی کنم که در مواقع بحران به کمک پزشک ها بیاد و خودش قابلیت تشخیص بیماری و تجویز دارو داشته باشه...
میشه دوباره اگر چیزی به دهنم رسید بنویسم؟؟؟؟
یاسمن جون ، جواب سوال 1:
یه ماژول دوربین دیجیتال میخری میفرستیش تو میکرو arm
سپس تصویر محیط رو پردازش میکنی و با چند الگوریتم تشخیص انسان (از جلو ، روبرو ، بقل و...) تشخیص میده که انسان هست یانه در محیط.
اگر بود مثلا بعد از 34 ثانیه به مدار کنترل کننده (برق خانه ، گاز ، آب و ...) دستوری قطع تمام کلید هارو میده و بلعکس.
دوربینش میشه 50000 - 60000 تومن
میکروشم بسته به مدلش از 16000 تا 40000 تومان
مدار کنترلم یه 2000 تومان
کلید های الکترونیکی گاز و آب حدود 20000 تومان
کلا میشه :حدود 100 هزار تومان
بوس
بای
عزیزم وقتی میشه رد مگس رو رو هوا تا برد زوم دوربین با تکنیک پردازش تصویر پیشرفته و auto Real Zoomزد ، دیگه انسان با اون هیکلش اصلا به حساب نمیاد.