کولر های ابی قدرت کمی دارند و نیاز به سوراخ کردن بخشی از دیوار یا پنجره برای جایگذاری یا نهایتا کانال کشی دارند...
نمایش نسخه قابل چاپ
کولر های ابی قدرت کمی دارند و نیاز به سوراخ کردن بخشی از دیوار یا پنجره برای جایگذاری یا نهایتا کانال کشی دارند...
سلام
تقریبا بیشتر صفحات رو خوندم جالب بود
اگه میشد که چراغ های تو اتاق مجهز به کنترلی بودن که با اون کنترل میشد چراغو خاموش و روشن کرد ، نورشو کم و زیاد کرد، آفتابی یا مهتابی بودنشو انتخاب کرد خیلی خوب میشد :)
سلام
ببخشيد در حال حاضر حرف p ندارم اينجوري مي نويسم . شرمنده
من يه چند تا pishnahad دارم :
يكي اينكه براي افراد موتوري تو تابستون هم مخصوصا بايد يه طرحي ريخت كه وقتي كلاه سرشون مي كنن تو آفتابا داغ نشن . يه جوري گرمه ديگه سخته ...
يكي ديگه اينكه وقتي ميشه تو رانندگي مخصوصا با سرعت بالا با خلاص رانندگي كرد يه چيزي pishnahad بديد كه بشه ديگه هم صرفه جويي در انرژي ميشه هم ماشين خنك مي مونه [nishkhand]
يه طرحي هم به شخصه هر وقت ماشين گرفتم اجرا مي كنم [sootzadan] الآن pishnqhad ميدم كه بقيه هم اون اشخاص بافرهنگ اللخصوص اجرا كنن ... اين چيزايي هست كه مثلا تو فرودگاه ها و مغازه ها و ترمينال و اينا داره قرمز مشكي هست نوشته هاش رد ميشن [nishkhand]بلد نيستم اسمشونو [nadidan] از اونا خوشگل و تميز و كوچيك با عرض كم و به طول شيشه ي عقب ماشين درست كنن و توش موارد فرهنگي رو خيلي قشنگ بنويسن كه اين مردم رد ميشن بخونن ... كم كم جا بيفته براشون و فرهنگ سازي شه .... مثلا حتما راجع به ريختن زباله به بيرون كه خيلي زشته يه جمله داشته باشه و زياده همه رو ذكر كنن هر كي ببينه خجالت بكشه از اين عمل ...
و يا به جاي اين برچسباي شكلك و باركد و نوشته هاي بي مفهومي كه poshte ماشينا مي زنن راجه به ريختن زباله يه چيزي بزنن ! حتي ماشين بزرگا !
يه دو سه مورد ديگه هم بود از ذهنم رفت[bihes]
بدست آوردن سرمایه اولیه بی دردسر برای کسب وکار های کوچک....
حمل عینک برای افرادی که فقط موقع رانندگی عینک میزنند....وقتی پیاده هستند وقتی با دوستاشون میرن پارک وقتی میرن مهمونی ...بارها شده یا عینک رو خونه کسی جا گذاشتم یا قاب عینک رو...
یه قابی باید درست بشه هم ایمن هم راحت که به قسمتی از بدن چسبیده باشه.پشت گردن قشنگه ؟[nishkhand]
سلام
تعدادی از مواردی که باعث رنجش خاطر من میشه :
لجاجت مغرضانه
زیر آب زدن و زیر پای همدیگه رو خالی کردن
مقاومت در برابر تغییرهای سازنده
و ...
واردات آب به کشور [bihes]
و این تدابیر زیرساختی که هی به آن اندیشه می ورزند همی ... [bihes]
مدیر عامل شرکت به جای ساعت 8 ساعت 12ظهر میاد و ما هم که کارمون به این آقا بستگی داره رسما نصف روز رو الافیم[bitavajohi] یه وسیله ای هم که نیاز داریم وباید بخرن دیگه به نوه های ما وصال میده
فکر می کنم حالا همین ایده، به نحوی می خواهد در کشور اجرائی بشه:
http://isna.ir/fa/news/93060503272/%...6-%D8%AA%D8%A7
سلام...از این 25 صفحه ای که گذشته معلومه خیلی آزرده خاطریم[nishkhand]
وقتی اب و هوا خوب باشه معمولا مشکلی نیست ولی زمانی مشکلات شروع میشه که برف و بارون میاد مخصوصا اگه شدید باشه...یکی از این مشکلات مربوط به برف سنگینیه که روی پشت بام خونه ها میشینه(نمونش برف سنگینی که پارسال زمستون تو استان گیلان اومد)خب پارو کردن برف در کل کار سختیه حالا اگه پشت بوم باشه که دیگه بدتر...تو شمال هم که کلا سقفها به صورت شیب داره ولی در کل وزن سنگین برف ممکنه آسیب بزنه...داشتم فکر میکردم اگه میشد یه کاری کرد که این برف روی سقف نشینه یا کمتر بشینه چقدر خوب میشد نمیدونم شایدم راههایی باشه!مثلا سقفو یه جوری بسازیم که یه سیستم گرمایشی داشته باشه و تو زمستونا که برف میاد به محض نشستن برف اونو ذوب کنه یا یه همچین چیزایی....
یه پیشنهاد دیګه هم دارم برای بیرون ریختن زباله ها از ماشین ... [sootzadan][bihosele]
ما که داریم انجام میدیم از دیشب چون حرص درآره واقعاً ... هر کس در ماشینش چند بسته پاکت کاغذی (ما که نداشتیم[nadidan]) ، نبود پلاستیک فریزر یا دسته دار داشته باشه ، هر کس داشت زباله می ریخت از پنجره بده بهش بګه آقا لطف کن زبالتو این تو بریز! [cheshmak]
خودش متوجه میشه دیګه [shaad]
نبود راهکار یا دستگاهی برای تشخیص هندوانه خوشمزه و قرمز[nadanestan]
اینکه قفسات یخچال جابه جایی عمودی ندارن.الان میخوای یه سطل بذاری تو یخچال میبینی جا نمیشه.باید همه چیزو خالی کنی قفسه رو بیاری بیرون بزاری رو ریل بالایی.سطل رو بزاری.حالا باز ممکنه خیلی چیزای دیگه جا نشه رو قفسه بالایی.
کلا اگر به راحتی همه قفسه ها با وجود قرار داشتن اجسام روشون جابه جایی عمودی داشتن عالی بود.خیلی چیزا میشد تو یخچال جا داد.
چرا تاكسى ها كارت خوان ندارند ؟! [tafakor][nishkhand]
غالب ِ آب مصرفی در یک واحد ساختمان اعم از دستشویی، ظرف شویی، حمام (خصوصاً ظرف شویی) دوباره و سه باره قابل استفاده هستند، پیشنهاد من این است زیر هر واحد ساختمانی یک شبکه تصفیه سبک آب تعبیه کنند که با گردش چند دور آب در آن شبکه و کلرزنی دوباره، قابل استفاده باشد و به لوله کشی ساختمان- جای اینکه مسیر طولانی فاضلاب و غیره را طی کند- برگردد.[golrooz]
بی کآآآآآرم !
منم با تمام حرفای شما موافقم دوستای عزیز اما چیزی که منو آزار میده تنهایی و تکرار یکنواخت زندگیمه اینکه اراده ام ضعیفه .دوستان عزیزم[golrooz][golrooz]...................
مشکل بیکاری یا تنهایی یا زندگی یکنواخت با یک اختراع دو اختراع احداث یک کمپانی دو کمپانی حل نمیشود؛ برای حل این معضلات فردی و اجتماعی در وهله اول خود فرد و بعد جامعه باید از درگاه های اقتصاد، خانواده، روانشناسی و خودشناسی وارد شود تا شخص بتواند به مرور زمان از این ابعاد وجودی خودش را به گونه ای متمادی و مستمر برای همیشه ارضاء کند.[golrooz]
خيانت/سواستفاده/دروغ
مچاله و آلوده بودن پول ها ...
کتک خوردن بچه ها....
وسایل گرامیشی و سرمایشی باید آنلاین باشند؛ یعنی نرم افزار آن ها به شبکه جهانی نت و یکی از وب سایت های بین المللی اعلام آب و هوای روزانه متصل باشد؛ در ساعت مشخصی از روز آپدیت شود و داده های مورد نیاز خود را بگیرد، تا با انطباق با آب هوای روزانه میزان درجه سرمای بیرون دهی وسیله سرمایشی با هوای بیست و چهار ساعته هزینه ها به حداقل برسند.
برای پاسخ به پرسش "آنچه شما را می آزارد" یک راه حل دیگر می تواند "چکار نکنیم" باشد.
نداشتن درجه بندی سطح کیفیت شیرینی فروشی ها
شیرینی فروشی 5 ستاره و 4 ستاره و 3ستاره ....
قیمت ها هم همینطور....
میری تو یه شهری یه قنادی میبینی نمای ساختمون قشنگه .شیرینی میگیری تا 2 قرن یادش میوفتی اشتهات کور میشه
سلام
واقعا کودک آزاری آزار دهنده ترین حادثه ایه که اتفاق می افته، کودک ضعیفه و بی آزار نمیدونم چطور میشه این اتفاق می افته و متاسفانه از طرف مادر که این اتفاق می افته دردناکتره!!!
هفته قبل یکی از مربیان مهد کودک میگفت پسر 5 ساله اومد مهد دیدم پشت دستش سوخته و به سختی نقاشی می کشید ازش علت سوختگی رو پرسیدم گفت رو گوشی مامان از دستم افتادو
شکست بعد مامان دستمو با قاشق داغ کرد [negaran][taajob][nadanestan] واقعا جای تاسف داره !!!! از روزی که این قضیه رو شنیدم حالم خرابه...
کشورهای متمدن با کودک ازاری خیلی بیشتر از ما مواجه بودند و همین موجب شد تا راهی برای کاهش این قضیه در نظر بگیرن و در اینمورد هم مراکز فعالی دارند ،
نا گفته نمونه اورژانسهای اجتماعی در بعضی از استانهای کشورمون از جمله مازندران فعال شدن که به امور کودک آزاری و به نوعی همسر آزاری و دختران فراری و... رسیدگی می کنند ، شماره
تماسش 123 هست و این شماره در استانهایی که فعالند 24 ساعته جوابگو هستند و ضمانت اجرائی هم دارند .
با عذر خواهی از استارتر و دوستان که بحث از موضوع تاپیک دور شد.[golrooz]
دو مورد هست که یکیش که خوب بود رو فراموش کردم [bihes] مورد دیګه رو می نویسم ولی چیزی آزارم نمیده [khanderiz] جهت پیشنهاد هست ...
یه نرم افزار سرعت سنج هم در ګوشی ها نصب کنن ، حالا نمیدونم هست نیست [nadanestan] ولی باشه لازمه ... [golrooz]
سلام
در شهرستان بیرجند حدود سه و اندی سال پیش که خاطرم هست در تاکسی ها دستګاهی بود مثل این کارت خوان های اتوبوس که کارت اتوبوس و تاکسی یکی بود ...
نمیدونم چه جوریاست ولی خیلی از امکانات که تازه در کشور اجرا میشه در بدو بیرجند اون ها رو اجرا می کنه ، مثلاً یادمه خیلی سال پیش میشه ګفت 8 - 9 سال پیش قبل تر در اتوبوس های بیرجند تلفن عمومی بود یا کارتی شدن اتوبوس ها اول اونجا اجرا شد ...
خداییش هرچی فک کردم چیزی نیس که من وبیازارد
چرا من الان باید حدود 7-8 ساعت وقت بزارم برای یه کلاس فارسی عمومی[tafakor]
مشکلی که منو ازار میده امروز این بود
دوست دوران دبیرستانم که دانشگاه شریف عمران میخونه میخواد بورسیه بگیره از ایران بره
چرا یک دانشجوی بهترین دانشگاه کشور در یک رشته ی نسبتا عالی
باید به این موضوع انقدر عمیق و جدی فکر کنه که به زبون بیاره و مطرحش کنه ؟؟؟
چرا این طرز فکر رواج پیدا کرده؟
چرا کسی نمیخواد اینجارو بسازه؟
همه میخوان برن از ساخته های دیگران اونور اب استفاده کنند؟
خیلی ناراحتم الانحالم خوب نیس نمیتونم از خونه برم بیرون همه کارام مونده...
پنج شنبه جمعه ها آشپز خونه ی خوابگاه پره واسه این که نوبتت بشه و شعله پیدا کنی کلی باید الاف بشی [khabalood]