پاسخ : مسابقه تمرینی برای مخترع شدن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hossien
اخه این عارضه بعد از تصادفات ، ارثی یا بیماری در هر سنی اتفاق می افته پس هورمون شانس را خیلی میاره پایین.
یک مورد دیگه معمولا تا 5 سانتی متر یا بیشتر یا کمتر پاشون از زمین فاصله داره. در حال حاضر با کفش که با لج بلند هست این ارتفاع را جبران می کنن.
فک کن خوشحال میشم از نقطه نظرات دوستان و شما استفاده کنم.
خب نمیشه اونیکی پارو کوتاه کرد؟؟؟؟؟
خب قد کلی یکم کم میشه ولی بازم فکر میکنم اینو همینجوری گفتم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hossien
اخه این عارضه بعد از تصادفات ، ارثی یا بیماری در هر سنی اتفاق می افته پس هورمون شانس را خیلی میاره پایین.
یک مورد دیگه معمولا تا 5 سانتی متر یا بیشتر یا کمتر پاشون از زمین فاصله داره. در حال حاضر با کفش که با لج بلند هست این ارتفاع را جبران می کنن.
فک کن خوشحال میشم از نقطه نظرات دوستان و شما استفاده کنم.
میشه با استفاده از بریدن استخوان و کار گذاشتن فوم فلزی از پلاتین و رشد دادن استخوانها در طول این فوم فلزی
بشه این مشکلو حل کرد ولی 50-60 روز باید پاش توی گچ باشه و باید یه پوشش مناسب برای این مدت زمان تولید کرد که با امکانات معمولی و ساده ی امروزی میشه این پوششو ساخت
ولی بعد از 2 ماه دیگه پاش 2-3 سانتی بلندتر شده[soal]
حالا حسین جان چرا در عمل جراحی و ... فک می کنی . غیر از این مورد چه راهکارهایی هست کفش که گفتین خوب بود بیا روی کفش فکر کن چی کار میشه کرد؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hossien
این مشکل را یکی از استادان در این زمینه (توانبخشی) کار می کرد گفت.
مشکلات معلولین و جانبازان دريافت کننده پروتز های رو و بالای زانو ، عدم چرخش مفصل زانو در پروتز مشکلاتی رابرای نشستن آنها در خانه ( عدم امکان نشستن به صورت دو يا چهار زانو) و همچنین آنهادر هنگام انجام فريضه نماز میبايد پای خود را به حالت مستقيم قرار داده و امکان چرخش آنبه هنگام نشستن وجود نداردو اين باعث دغدغه خاطر آنان شده است. این یک مشکل بزرگ هست که هنوز کاری های جالبی در این زمینه صورت نگرفته است.
سلام[golrooz]
به نظر من بايد از مفصل توپي با مهاركننده عمودي استفاده كرد...
الان مگه اين كفش لژ دار مشكلي داره؟
به نظر من بهترين راهه...
مشکلش اینه این افراد به خوبی نمی تون راه برن و خیلی راحت این تفاوت در راه رفتن قابل تشخیص هست. البته از این مورد میشه صرف نظر کرد به عنوان مثال این افراد نمی توانند بدوند یا به سختی این کار را انجام می دن.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
حسین مت
مثلا مخترع برف پاک کن با سرعت متغییر شیشه ی اتومبیل
مشکل سرعت زیاد برفپاک کن در باران های نم نم و مشکل کمبودن سرعت برفپاک کن در بارشهای شدیدتر رو با متغییر کردن سرعت برفپاک کن حل کرده
حالا چجوری اینجوری که از موتور الکتریکی و مقاومت متغییر در یک مدار ساده الکتریکی استفاده کرده
البته این فقط یه مثال برای راهنماییه که خیلی معروفه
دوست عزیر استفاده از مقاومت متغیر برای کنترل دور یه موتور اونقدر ساده هم نیست که فکر میکنی. با افت ولتاژ موتور قدرت گشتاورشو از دست میده... وقتی ماشین داره حرکت میکنه هوا خودش مزاحم حرکت برف پاک کن میشه. من مهندس برق نیستم ولی میدونم که از PWM و inventer در اینجور مواقع استفاده میکنن. هر دوش تقریبا یه چیزن و با یه میکروکنترلر میشه اینکار رو کرد.
راه حل شما رد شد و راه حل من جایگزین شد. اگه بخوای نقشه مدارشو با پروتئوس دو سوته واست طراحی کنم؟! ولی بازم کاربردی نیست چون کلا برف پاک کن خودش معضله!! [nishkhand]
ویرایش : مثل اینکه فناوری نان و پنیر (nanoTechnology) مشکلو حل کرده!! پس راه حل منم رد شدس!! http://uc-njavan.ir/images/cfi56afdnv2b8l93vn3.gif
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
yasaman hedayati
مرسی.خیلی بهتر شد.
میخواستم راه هایی رو که واسه ایده ها دارم بگم:
1.وجود سنسور وزنی یا یه سنسور pir بتونه مشکل گشا باشه..این ساده ترین راهی بود که به ذهنم رسید[nishkhand]
2.با سنسوری که قابلیت تشخیص تصویر داشته باشه ( مثل سنسور تشخیص چهره موجود تو دوربین های عکاسی )میشه تصویر چندتا ویروس یا میکروبی که در موقعیت بحران بیشتر شیوع پیدا میکنه رو براش تعریف کرد.
با سپاس فراوان از مخفی در این روش.
نظرتون چیه حسین خان؟؟؟حالا باید چیکار کرد؟؟
فناوری تشخیص چهره یا Face Detection نیاز به پردازش بالا داره. تقریبا یه چیزی شبیه به OCR ولی نتیجه پردازش هر فریم با فریم قبلی مقایسه میشه. البته برای تک فریم هم الگوریتم جواب میده. من تحقیق نکردم نمیتونم رو هوا حرف بزنم ولی خیلی قاطع بهت میگم که این فناوری اینجا کاربرد نداره و خودش انرژی رو هدر میده و به درد همچین چیزی اصلا نمیخوره. استهلاکشم بالاس چون پردازنده مدام باید پردازش های سنگین و بیخودی انجام بده. (حداقل پردازنده به درد بخور برای این کار باید از خانواده ARM باشه که توجیه اقتصادی نداره)
در انتها باید بگم که این موضوع قبلا به شکل بهتری با سنسور های نسبتا کم هزینه، ساده و با مصرف ناچیز انرژی حل شده... من خودم از نزدیک تو راه پله خونه یکی از اقوام دیدم. اگه بخواین با یه تحقیق کوچیک شاید بتونم ساز و کارشو بفهمم تا اینجا مطرح کنم.(البته اگه بدرد کسی میخوره!)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SaSaMc2
ممنونم از تمام فعاليتهاي خوبت حسين مت @};-
آره بايد صدا داشته باشه...
من الان يه موس 100 تومني دارم ولي صدا داره اما لطيف تر...
براي همين هم توي گوشي موبايل ميشه كم يا زياد يا خاموش كرد صداي بيپ رو...
فكر كن اگه روش خوبي به ذهنت نرسيد بگو تا راهنماييت كنم يه طرح صنعتي خيلي خوب بزني...
حداقل بايد 50 درصد راه رو خودت بري...
اوكي؟
آخه چرا وقتی چیزی رو نمیدونید یا مطمئن نیستید، اظهار نظر میکنید و حرف یکی دیگه رو رد میکنید؟! هزینه ساخت موس صدا دار بیشتره و خیلی سخت تر!! این برای جناب حیسن عزیز تا الکی چیزی رو که نمیدونه نگه! استفاده از کلیدی که طول عمر بالا داشته باشه و ارزون باشه و صدا نداشته باشه به این راحتی که فک میکنین نیست. به هر حال علت صدای موس میتونه این باشه که کلید داخل باید از bounce شدن جلو گیری کنه!! من مهندس برق و الکترونیک نیستم ولی این اصطلاح رو مهندسین الکترونیک به خوبی میدونن چیه... راستی اینو بگم که با خازن این جور چیزا نمیشه جلوی این قضیه رو گرفت چون باید به سرعت به کلیک های کاربر واکنش نشون بده تازه ممکنه باعث بشه تا بعضی از کلیک های کاربر که به هم نزدیکن حذف بشن...
موس گرون قیمت شما احتمالا و متاسفانه پول برندش رو میخوره نه کاربدش... مثل تمام محصولات اپل!! (قبل از اینکه منو اعدام کنین بگم که من خودم عاشق استیو جابز بودم... همیشه الگوی من بوده)
در انتها متاسفانه موس بی سر و صدا ساخته شده و زیاد ارزون نیست!! اینم عکسش برین حال کنین...
http://www.nexustek.nl/images/silent...uctpagetop.jpg
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
emer62304
دوست عزیر استفاده از مقاومت متغیر برای کنترل دور یه موتور اونقدر ساده هم نیست که فکر میکنی. با افت ولتاژ موتور قدرت گشتاورشو از دست میده... وقتی ماشین داره حرکت میکنه هوا خودش مزاحم حرکت برف پاک کن میشه. من مهندس برق نیستم ولی میدونم که از PWM و inventer در اینجور مواقع استفاده میکنن. هر دوش تقریبا یه چیزن و با یه میکروکنترلر میشه اینکار رو کرد.
راه حل شما رد شد و راه حل من جایگزین شد. اگه بخوای نقشه مدارشو با پروتئوس دو سوته واست طراحی کنم؟! ولی بازم کاربردی نیست چون کلا برف پاک کن خودش معضله!! [nishkhand]
ویرایش : مثل اینکه فناوری نان و پنیر (nanoTechnology) مشکلو حل کرده!! پس راه حل منم رد شدس!! [nishkhand]
بله درست می فرمایید با تکنولوژی نانو سطوح خود تمیز شونده ساخته شده و از اثر نیلوفری استفاده شده است.
شیشه خودتمیزشونده (به انگلیسی: Self-cleaning glass) به شیشههایی گفته میشود که سطحشان تمیز میماند.