چیزی که منو آزار میده اینه که نمیتونم به کسی که دوسش دارم بفهمونم چقدر واسم مهمه!
نمیتونم از تصمیمش منصرفش کنم!
خدایا کمکم کن...چیکارکنم؟smilee_new1 (11)sh_omomi37[dooa][gerye][negaran]
نمایش نسخه قابل چاپ
چیزی که منو آزار میده اینه که نمیتونم به کسی که دوسش دارم بفهمونم چقدر واسم مهمه!
نمیتونم از تصمیمش منصرفش کنم!
خدایا کمکم کن...چیکارکنم؟smilee_new1 (11)sh_omomi37[dooa][gerye][negaran]
اوه اوه اوه - قضیه به جاهای باریک کشیده شده
بعضی وقتی ادم لازمه یه چیزایی رو به زبون بیاره - هرچند از چند دست غیر مستقیم پیغوم پسغومی یا هر چند سطحی
وگر نه ممکنه دیر بشه
البته از اونجایی که بنده هیچ تخصصی در این امور ندارم هیچ مسئولیتی قبول نمیکنم!!![khabalood]
اینکه کفش ها فقط یک رنگ هستند و یک پارچه.
کاش چند قسمتی بود و بعد از یک مدت که واسه آدم تکراری شد میشد طرح جلو یا پهلوهای کفش رو با رنگ دیگری عوض کرد تا تنوع بشه.
گاهی ممکنه یک قسمتی از کفش خراب بشه که باعث بشه تمام قسمت های سالمش هم دیگه به کار نیاد.کاش میشد اون قسمت رو تعویض کرد.
سلام علیکم[nishkhand]....شما که خودت اوستای ماشینی...گفتم از این ترفنده این مدل ماشین واسه تغییر رنگ شاید واسه کفش هاتم بتونی استفاده کنی[khande]...یا اینکه روشهای دیزاین کفش هم هست[nishkhand]...
در بازگشتی به انگشترهای تغییر رنگ دهنده و تیشرتهای Hypercolour دهه 1990، یک تعمیرگاه خودروی انگلیسی پا را فراتر گذاشته و یک خودروی تغییر رنگدهنده تولید کرده است که بسیار جالب است.کارشناسان تعمیرگاه Auto Kandy یک خودروی نیسان Skyline R33 را با استفاده از رنگ نارنجی واکنشپذیر پوشش داده و روی آن آب سرد ریختند.جا که آب روی سطح خودرو میریخت، بدنه از نارنجی به بنفش تغییر رنگ میداد.
این رنگ به «رنگ حرارتی» موسوم است بدین معنی که با تغییر دما رنگ آن عوض میشود.با بالا رفتن دما، رنگدانههای درون رنگ بیرنگ شده و پوشش پایه زیرین را نشان میدهد.عنصر واکنشپذیری در آب یا رنگهای مبتنی بر حلال معلق هستند و باید به شکلی اعمال شوند که ذرات به طور مساوی در کل سطح منتشر شوند.تعمیرگاه Auto Kandy پوشش پایه را زیر لایهای از رنگ شفاف اعمال کرد. هزینه رنگ واکنشپذیر آن لیتری 199 پوند بوده و برای یک خودروی نیسان Skyline R33 از 7.5 لیتر رنگ استفاده شد.
در بازگشتی به انگشترهای تغییر رنگ دهنده و تیشرتهای Hypercolour دهه 1990، یک تعمیرگاه خودروی انگلیسی پا را فراتر گذاشته و یک خودروی تغییر رنگدهنده تولید کرده است که بسیار جالب است.کارشناسان تعمیرگاه Auto Kandy یک خودروی نیسان Skyline R33 را با استفاده از رنگ نارنجی واکنشپذیر پوشش داده و روی آن آب سرد ریختند.جا که آب روی سطح خودرو میریخت، بدنه از نارنجی به بنفش تغییر رنگ میداد.
این رنگ به «رنگ حرارتی» موسوم است بدین معنی که با تغییر دما رنگ آن عوض میشود.با بالا رفتن دما، رنگدانههای درون رنگ بیرنگ شده و پوشش پایه زیرین را نشان میدهد.عنصر واکنشپذیری در آب یا رنگهای مبتنی بر حلال معلق هستند و باید به شکلی اعمال شوند که ذرات به طور مساوی در کل سطح منتشر شوند.تعمیرگاه Auto Kandy پوشش پایه را زیر لایهای از رنگ شفاف اعمال کرد. هزینه رنگ واکنشپذیر آن لیتری 199 پوند بوده و برای یک خودروی نیسان Skyline R33 از 7.5 لیتر رنگ استفاده شد.
پوشش پایه خودرو در سرما با تاثیر رنگ مخفی مانده اما با بالا رفتن دما مجددا نمایش داده میشود.این رنگ از طیفهای رنگی مختلف برخوردار بوده و میتوان آن را با رنگ های خودروی کنونی و پوششهای رویی برای شخصیتر کردن این اثر ترکیب کرد.رنگ حرارتی حاوی رنگدانههایی است که با تغییر دما از یک رنگ به رنگ دیگر تبدیل میشوند.
دو نوع رنگدانه رنگی حرارتی وجود دارد که به شکل بلورهای مایع و یا رنگهای leuco dye هستند.بلورهای مایع بیشتر در شناسایی تغییرات دمایی دقیق هستند اما از طیف رنگی محدودی برخوردارند.رنگهای leuco dye از طیف بیشتری برخوردارند اما تنها سرد و گرم را حس میکنند. از این رنگدانهها در رنگ استفاده شده است.این رنگ به طور مستقیم روی خودرو اعمال نشده بلکه به شکل ریزکپسولهایی به فروش میرسد که ترکیب درون آنها قرار گرفته است.اما از آنجایی که خودروها زمان زیادی را در معرض نور فرابنفش قرار دارند، عمر این رنگ تنها چهار تا شش ماه است. به گفته طراحان، میتوان از یک افزودنی ماورای بنفش برای حفظ خودرو و افزایش عمر عنصر واکنشپذیر حرارت استفاده کرد.
http://www.parsnaz.ir/upload/71/0.59...parsnaz_ir.jpg
در حال حاضر سرعت پایین نت[khabalood]
سلام ابجی.ممنون.نقل قول:
رنگ نه.
مثل قاب پشت بعضی از گوشیها قابل تعویض باشه.
مثلا کفی کفش خودش 2 تکه باشه.روی کفش هم 3 یا 2 تکه باشه و در رنگ و طرح های مختلف [nishkhand]
فکر جالبیه
ولی به اینجاش هم باید فکر کنیم
اینکه کلا چه مدت میخوایم از یک کفش استفاده کنیم؟
چه مدت میتونه مقاومت کنه یک کف و خراب نشه؟
اما در یک پکیج یک تکه و کمی گرون میشه یک کفش مثلا با 4 کفی مختلف برای 4 فصل ارائه کرد!!!
یا مثلا قسمت روی کفش که بند هست قابل تعویض به 3 حالت بند - کش استرج و چسبی باشه
و بندیش هم چندین رنگ باشه
از بدنه ی اصلی هم مثلا 2 یا 3 رنگ موجود باشه
ولی بدیش اینه که برای اینکه یه کفش بپوشی باید کاردستی درست کنی وقتی میخوای عوض کنی مدلش رو باید کلی بند و نخ و گره عوض کنی!
کل ظاهر کفش هم کمی به مخاطره میفته
در کل به نظرم ادم 4تا کفش 50 هزار تومنی بخره
بهتر از یک کفش 200 هزار تومنی هست که 6 تا کفش مختلفه همزمان!!
چون این کفش که تغییر میکنه در هیچ کدوم از حالات بهترین نمیتونه باشه
برا سفر های علمی عالیه..
https://encrypted-tbn0.gstatic.com/i...tUzQkrEPeOA3Ii
کفش خوب رو که آدم دور نمیندازه.کفشای بالای 100 هزارتومان هم کیفیتی متوسط رو به بالا دارن که خیلی وقتا تکراری شدنش باعث میشه مردم برن کفش دیگه ای بخرند.شاید تقریبا شبیه کفش قبلی بخرن اما با رنگی متفاوت.
https://encrypted-tbn0.gstatic.com/i...S2BCgaOaE0CIVh
http://images.free-extras.com/pics/n/nike_shoes-706.jpg
خب این کار به راحتی هم انجام شدنی نیست.باید تغییراتی در نحوه دوخت و آماده کردن کفش ایجاد بشه[nadanestan]
من بیشتر رنگ و ترکیب رنگ کفش فقط مد نظرم هست.این خوبه که از یه کفش اسپرت جنس خوب ادم هم رنگ سفیدشو داشته باشه هم رنگ مشکی.[tafakor]
چیزی که منو آزار میده خوشبینی و اعتماد زود به دیگران.چون خودم هیچوقت دروغ نمی گم،فکر می کنم دیگران هم دروغ نمی گویند.بچگانست اما من هنوز نمی دونم باید به کی اعتماد کنم
اینکه برای برداشتن یه ظرف غذا از تو یخچال یا قوطی رب گوجه یا هر چیزی باید کل در یخچال رو باز کرد و کلی هم فضا اشغال بشه.
چه عیبی داره یخچال ها چند تیکه و جدا باشن؟ مثلا یه قسمتش در اندازه 40*50 روی کابینت باشه.یه 40 * 50 هم تو اتاق خواب من باشه [nishkhand] و مجموع این قسمت ها اندازه همون یخچال فعلی باشه و موتورشونم همون یکی باشه و لوله های هر کدوم از مینی یخچال ها به موتور اصلی وصل باشن [sootzadan]
اينكه در روزهاى برفى و بارونى ماشين نباشه [sootzadan]
اينكه گردگيرى ميكنى ولى يك ثانيه بعد انگار نه انگار [nishkhand]
اينكه اينقده تبليغات ميشه ولى هنوز تو طبيعت آشغال فراوونه [narahatishadid]
پیدا کردن جای پارک...مخصوصا تو شهر هایی که میری مسافرت...
سلام
با اجازه منم یه پیشنهاد بدم ... به نظرم که کاربردی تر و بهتر از یکی شماست ... [sootzadan]
روی کل کفش از یه سری راه راه های برجسته مثل دریچه ی کولر [nishkhand] (نوع نرمش میشه پارچه مخمل کبریتی / در حقیقت به زیری و ضخامت بین این دو ، متناسب) تشکیل شده باشه که هر طرفش یه رنګ باشه ، طرحم می تونه داشته باشه ، تازه میشه هر سمتش یه طرحی داشته باشه ، بعد کافیه این پره ها مثل دقیقاً دریچه کولر به یک دکمه ای چیزی وصل باشه که با تغییر جهت اون (خوابیدن پره ها به یک سمت) رنګ کفش عوض شه ، باز به اون سمت یه طرح و رنګ دیګه داشته باشه ...
یه لحظه ګفتم شاید بشه چنین چیزی هم [nadanestan]
ایده ی خیلی خوبیه
طراحی پارچش باید از تلید کننده شروع بشه و از کارخونه
میشه حتی از شارژ الکتریکی به عنوان محرک تغییر رنگ استفاده کرد - موادی هستند که با تغییر شار الکتریکی تغییر رنگ بدن
یا حتی از مواد رنگی ترموکالر استفاده کرد که با تغییر دما تغییر رنگ دارند
اینطوری تو تابستون و زمستون با یک کفش 2 تا کفش مختلف دارید!!
راجع به طرح شما هم خیلی خوب میشه کار کرد اما باید روی تعداد و اندازه این لبه های کوچک روی پارچه تحقیق و محاسبه و ازمایش کرد تا به شکل دلخواه برسید
شاید بتونید با کامل کردنش این ایده رو به شرکت های بزرگ تولیدی المانی بفروشین
متشکرم آقای متقی ، نظر لطف شماست ...
یعنی عملاً این سیستم تغییر شار الکتریکی که ګفتین میشه یه کفش تهیه کرد با دو مدل مختلف و رنګ های متفاوت از اون دو مدل ، درسته ؟ [tafakor] اینکه خیلی عالی میشه ، خب این رو نمیشه برای کفش های عادی روزمره با یک طرح هم بکار برد ؟ [tafakor]
مواد رنګی ترموکالری که ګفتید جالبه ولی نمیشه اون وقت در یک روز چند رنګ بشه ؟[khanderiz] اګه اینطوری نشه خیلی خوبه ، هر چند افرادی هم هستن به اون سبک پسند می کنن ، به نظرم مواد نانویی هم داریم که با تغییر دما تغییر رنګ میدن ، اسم نانو ذرش یادم نیست ولی خوندم یه جایی ...
هیچ عیبی نداره.خیلی هم خوبه .در گذشته ای نه چندان دور در خونه مادر بزرگا وپدر بزرگامون همچین کاربری وجود داشته که اصطلاحا بهش "پستو"و "دولاب" می گفتن.و این "پستو"هاو "دولاب"ها در هر جایی که مورد نیاز بود وجود داشتن.داخل آشپزخونه یا همون "مطبخ خونه"، داخل اتاق های پذیرایی یا همون "بالاخونه" و ....
ممنون از مطلب جالبی که بیان کردید.نمیدونم هدف از ایجاد اون پستوها چی بود شاید دسترسی راحت تر بود ولی بحث یخچال بحث کاهش مصرف انرژی هست.برای برداشتن یه قوطی رب در یخچال که اندازه قد من هست باز میشه و به سرعت تبادل دمایی زیادی بین درون یخچال و آشپزخانه رخ خواهد داد....اینه که منو آزار میده [tafakor]
وقتی که توی خواب شیرینی بیان و با لگد بلندت کنن[nishkhand]ظرف شستن[tahavoo]خرید لباس[sar dard]
ممنون از توجه شما.دقیقا هدف از ایجاد آن "پستو"ها همینی بوده که شما اشاره کردین.در گذشته در ان "پستو"ها تمامی مواد غذایی که امروزه ما درون یخچال نگه داری میکنیم قرار داده می شده بدون انکه دچار فساد و کاهش کیفیت بشن... و مکانیزم تهویه ی جالبی داشته .این مکانیزم و سیستم تهویه ی جالب موجب آزار هیچ موجود زنده ای نمیشد.[labkhand]
ممنون که منظورتون رو توضیح دادین!
بله میشه اما طرح شما طرح رو نمیتونه عوض کنه رنگ رو عوض میکنه اون هم به مقدار خاصی
شاید ترکیبشون هم خیلی جالب نباشه! البته منظورم از طرح طرح کفش مثل کالج یا... هست
اما طرح مثل راه راه یا چهار خونه رو میشه ترکیب کرد طرحهامونو-- به شرطی که حداقل یکیش رو بتونیم بسازیم--- خیلی راحت نیست!!
ارزون و متنوع رو قبول دارم
اما راحت رو نه
جوراب کشی زخیم دور کفش کمی اذیت میکنه برای تابستون
تنوعش هم کمی بحث بر انگیزه چون دیگه بند کفش معلوم نمیشه - اما برای خیلی از کفش ها جالب میشه
در ضمن
کل مسئله باز کردن کفی کفشه
اگر به راحتی مثلا با زیپ باز و بسته بشه --- هر روز یک کفش جدید به پا میکنیم چون تولید رویه های یک بار مصرف(برای چند روز محدود) خیلی ارزان میشه
خواهش می کنم ...[golrooz]
شما بهتر از من میدونید ولی خب این مورد شاید ذهنیت من یه خورده متفاوت باشه ، چون به نظرم طرح هم می تونه دو نوع باشه ، پره های نرم و باریک و به اندازه ی حدود 0.5 سانتی متر (عرض) در نظر بګیرید که کل سطح کفش رو پوشونده و به هر دو جهت کامل خوابونده میشه و طبق اصول طراحی هر سمت اون با پوشش پره ی کناریش که روش میاد یه طرح خاصی داشته باشه (هر طرحی می تونه باشه ، یه جورایی مشابه نقاشی های سطح شهر که روی نرده های بعضی اماکن می کشن که وقتی با ماشین از هر سمتش میګذری یه طرحی داره / تفاوتش اینه که در کفش پره ها باید کامل روی سطح بخوابن و این طوری طرح هم از هر جهت دیده بشه یک طرح هست)
این طوری دو طرح مجزا رو یک کفش شامل میشه و به نحوی که شما عنوان کردید رنګ بندی متفاوت ...
کار اګر راحت باشه که کار نیست [khanderiz]
مشکلی که در خلال یکی از مطالب مفید در پست زیر ذکر شده:
http://www.njavan.com/forum/showthre...l=1#post596706
یعنی:
ﺁﯾﺎ ﻣﯿﺪﺍﻧﯿﺪ ﺩﺳﺖ ﺧﻂ ﺑﺪ ﺩﮐﺘﺮﻫﺎ، ﺳﺎﻟﯿﺎﻧﻪ ﺑﺎﻋﺚ ﻣﺮﮒ 7000 ﻧﻔﺮ ﺩﺭ ﺟﻬﺎﻥ ﻣﯽ ﺷﻮﺩ ؟
یک راه حل ساده:
پزشکان و مراکز درمانی موظف شوند لیست داروها و یا آزمایشات لازم را، با استفاده از یک نرم افزار ایجاد و سپس روی برگه دفترچه پرینت کنند. یا اگر زیر ساخت ارتباطی در آن کشور فراهم بود، نسخه را روی شبکه «درگاه سرور ملی اطلاعات درمانی و نسخه نویسی» سوار کنند و بعد به بیمار یک شماره رهگیری بدهند تا داروها را از هر داروخانه ای که بخواهد، خریداری کند.
بنایی.
ایجاد یه دیوار...و... کلا کار زمان بر و انرزی بری هستو معلوم نیست کی میخواد عوض بشه نوع کار کعلوم نیست برای چند صد سال پیشه [nishkhand] ملات بیار اجر بیار بچین برو بالا صاف برو بالا ...گچ کار سفید کار ....اوووو تازه کلی هم وزن و سنگینی داره
سالهاست که استفاده از دیوار های پیش ساخته ی سبک تر متداول شده
دیوار های گچی پیش ساخته - دیوار های بتنی پیش ساخته - حتی جنس های جدیدی که اسمشون رو هم نمیدونم و شاید 10 ها ساله که به بازار ایران هم امدند و سبک و مقاوم و عایق هستند
ولی مشکل اینجاست که فرهنگ استفاده هنوز رایج نیست
من در حال حاضر چندتا چیز داره اذیتم میکنه
1.غذا درست کردن اونم درحالیکه همه توش دخالت میکنن و دستور میدن و برای20نفر مهمون
2.اینکه خواهرم همش سرش توی گوشیشه اگه میشد یه مرکز ترک اعتیاد گوشی وجود داشت
3.حاضر کردن ساک داییم چون خودش بلد نیست
4.توی این گرما پیاده برم بیرون تا جواب ازمایش برادرم رو بگیرم با ماشینم نمیشه چون امروز روز فرده
5.مواظبت کردن از مادربزرگم که حالش خیلی بده و این دکترای بی انصاف برای اینکه به اسم و رسمشون خدشه وارد نشه عملش نمیکنن
6.چیزی که خیلی اذیتم میکنه اینه که این لپ تاپه حروف فارسی نداره و من برای نوشتن یک مطلب خیلی سختی میکشم
7.از همه بدتر اینکه نمیتونم یک نفرو توی این سایت قانع کنم که خودش میدونه و باعث شده که از هدف اصلیم دور شم و...
خیلی چیزای دیگه
1.غذا درست کردن اونم درحالیکه همه توش دخالت میکنن و دستور میدن و برای20نفر مهموننقل قول:
نوشته اصلی توسط مهشاد ولی
راه حلش موجوده، اگه کلاس برید و مدرک آشپزی بگیرید، دیگه کسی جرات نمی کنه دخالت کنه
2.اینکه خواهرم همش سرش توی گوشیشه اگه میشد یه مرکز ترک اعتیاد گوشی وجود داشت
این هم راه حل داره؛ تکرار بیش از حد یک عمل، نوعی وابستگی فکری و یا وسواس محسوب می شود که قابل درمان است.
3.حاضر کردن ساک داییم چون خودش بلد نیست
باید مهارتهای زندگی مستقل را از سنین پائین به کودکان آموخت.
4.توی این گرما پیاده برم بیرون تا جواب ازمایش برادرم رو بگیرم با ماشینم نمیشه چون امروز روز فرده
باید آزمایشگاههای ایران پیشرفت کنند و بنا به درخواست، نسخه الکترونیکی نتیجه آزمایشات را برای بیمار یا پزشک وی ایمیل کنند.
5.مواظبت کردن از مادربزرگم که حالش خیلی بده و این دکترای بی انصاف برای اینکه به اسم و رسمشون خدشه وارد نشه عملش نمیکنن
می تونید از تختهای هوشمند مراقبت بیمار استفاده کنید که مجهز به سیستمهای تله مانیتورینگ بیمار و دستگاههای ارتباطی و نیز وب کم هستند.
6.چیزی که خیلی اذیتم میکنه اینه که این لپ تاپه حروف فارسی نداره و من برای نوشتن یک مطلب خیلی سختی میکشم
می تونید از نرم افزارهای کیبرد مجازی دو زبانه استفاده کنید
7.از همه بدتر اینکه نمیتونم یک نفرو توی این سایت قانع کنم که خودش میدونه و باعث شده که از هدف اصلیم دور شم و...
این یکی، اصلا راه حلی نداره!
جای این پرسش در ذهن تک تک ما ها هست
مشکل گردن فلان ادمهاااااا نیست
مشکل خود من و شماییم
وقتی داریم یه کار ساده و روتین انجام میدیم
هرچند کوچیک
ههههررررر چنننند کوچیک یا روتییین
فقط 30 ثانیه به این فکر کنیم ---
ایا میشه این کار رو به نحوه ی بهتری هم انجام داد
با هر قیمتی هرچند کم یا زیاد - هرچقدر که بودجمون کم باشه با همون بودجه ایا میشه راه بهتری برای انجام اون کار پیدا کرد؟
یه مثال میزنم
من دارم یه کاری رو با یکی از دوستام انجام میدم که در همه ی شهر های ایران انجام میشه
خیلی همزیاد شده حتی به اشباع هم میگن رسیده
بودجه ی چندانی هم نداشتیم
بخیلی ساده مثل همه میتونستیم این کار رو انجام بدیم
ولی 4ماهه که داریم همون کار رو در مقیاس کوچیک با روشهای مختلف ازمایش میکنیم
خیلی زمان برده و خیلی هم حوصلمونو سر برده
گا هی دلسرد شدیم
ولی فقط 1 دقیقه فکر کردیم ببینیم ایا میشه باز هم بهتر اون کار رو انجام داد؟
و الان اخرین نمونمون داره ازمایش میشه و مراحل اخر ازمایش رو پشت سر میزاره که ششمین نمونه ی کاری ماست
و بهترین بازده از نظر اقتصادی و فنی و حتی مفید فایده بودن برای اجتماع - کاهش الودگی هوا و..... رو داره
اگر همون موقع با همون امکانات کم و مثل بقیه شروع میکردیم الان کلی تولید داشتیم و کلی هم فروش
اما با کمترین بازده مثل بقیه
با کمترین ریسک
اما ریسک کردیم
ریسک باعث میشه ما نخوایم از امکانات جدید استفاده کنیم
اما نمیدونیم که این امکانات جدید اساسا برای کاهش ریسک و افزایش بازده بوجود اومدن
فرهنگ در کشور ما چندین متصدی داره
و هیچکدوم مسئولیتی در این زمینه ندارند
مسئولیت با خود ماست
باید اگاهی رو منتقل کنیم
باید اگاهی رو به دست بیاریم
حالا مشکل کجاست؟
این مهم نیست
مهم اینه که مشکل چجوری حل میشه؟؟
با فرهنگ سازی شخصی --- خودسازی فردی - در هر مسئله ی فرهنگی ای راه همینه - توصیه به دیگران هیچوقت مثل این نمیشه که یک نفر ببینه همکارش از یک راه جدید استفاده میکنه و موفق تره و اون هم این کار رو تکرار کنه
ببخشید اگه خیلی طولانی شد و خیلی هم از خودم تعریف کردم!!!
سلام شاید بعد از صندلی داغ داداشی اولین تاپیکی باشه که از صفحه 1 تا آخرشو بدون یه خط جا انداختن خوندم واقعا عالیه همچین تفکری.مرسی از شما جناب شوماخر.
ی راهی نیست که بعضی اسپیکرها که فلش خور نیستنو موقع فروش باید تست بشن برا مشتری رو یجوری خیلی راحت تست کنیم؟ حتما باید بزنم به لپ تاپ یا سیستم که خیلی وقت میبره و...
مثلا برا تست اف ام پلیرها یه دستگاه کوچولوهست که میزنی به برق درعرض 3 ثانتیه تست میشه خیلی راحت.این یکی از دغدغه هامه...
تو این لحظه چیزی که منو ازار میده تحقیقی که فردا باید به دوستام تحویل بدم اما بخاطر اهمال کاری و مهمونی های این روزها نتونستم تموم کنم
بدترش اینه نمیتونم روش کار استخراج این همه ماده موثره از این گیاهان ضدسرطان یک شبه پیدا کنم و اگه بردم پیدا کنم چطور همه رو کامل بفهمم
خیلی خ...