سلامنقل قول:
سلام
میخواستم ببینم مایعی که در هنگام شهوت از مرد خارج میشه و بر خلاف منی بدون جهش و سستی بدن است و همچنین بی رنگ است حکم منی دارد یا نه و ایا پاک است یا خیر؟
ممنون.
پاک است.
نمایش نسخه قابل چاپ
سلامنقل قول:
سلام
میخواستم ببینم مایعی که در هنگام شهوت از مرد خارج میشه و بر خلاف منی بدون جهش و سستی بدن است و همچنین بی رنگ است حکم منی دارد یا نه و ایا پاک است یا خیر؟
ممنون.
پاک است.
از آقا مصطفي ممنونم كه جواب درست رو گفتند
در تكميل اين جواب مي خواستم بگم كه :
در اينجا سه اصطلاح داريم:
مَذْي
وذي
ودي
آبي كه بعد از ملاعبه ( بازي ) با همسر از انسان خارج مي شود و به آن مَذْي مي گويند پاك است.
آبي كه گاهي بعد از مني خارج مي شود و به آن وذي گفته مي شود نيز پاك است.
آبي كه گاهي بعد از بول خارج مي شود و به آن ودي گفته مي شود نيز پاك است.
پس در موارد فوق نه غسل دارد و نه وضو .
ممنون
مدت 6 ماهه که خونمون رو عوض کردیم . اولی که اومدیم این خونه از همسایه ی واحد بقلی پرسیدیم قبله کدوم طرفه . به ما نشون داد . ما هم 6 ماهه که به یه سمت نماز می خوندیم . ولی به تازگیا فهمیدیم که قبله اشتباهه ( انحرافش بیشتر از 60 درجه است) البته همسایمون مقصر نبوده . واحدها یه طوریه که قبله ی ما و اونا فرق می کنه . الان ما باید نماز 6 ماهمون رو قضا کنیم ؟ نماز مهمونایی که تو این مدت خونه ی ما نماز خوندن به گردن مایه یا خودشون ؟
سلام فريبا خانم
طبق نظر امام ره و چند تن از مراجع ديگه از اونجاييكه بعد از وقت متوجه اين امر شدين و نماز ها تون رو به اين قبله مي خوندين و همچنين اينكه انحراف از قبله به حدي نرسيده بوده كه پشت به قبله بشي(180درجه) نمازهايي كه خوندين صحيح هست.
اما اگر از مراجع خودتون هم بپرسيد بهتره.
( مي تونيد مرجع تقليدتون رو پيام خصوصي بدين تا من براتون بپرسم)
همچنين نسبت به مهمانهايي كه داشته ايد .
اما قابل تذكر هست اينكه :
وقتي جهت قبله رو نمي دونيم بايد تفحص و جستجو كنيم تا به جهت قبله يقين پيدا كنيم . مثل ديدن قبرستان يا سنگ wc ( در شهرهاي مسلمان نشين، چون حرام است كه توالت به سمت قبله باشه) و پرسيدن از افراد آگاه و مطمئن و ...
اگراز اين راههايي كه گفتم باز هم جهت قبله رو پيدا نكرد اگر وقت براي خواندن نماز هست بايد به هر طرفي كه فكر مي كنه قبله هست نماز بخونه ( حتي اگر 4 جهت باشه)
منظور از این فرمایش حضرت زهرا چیه ؟
اول همسایه بعد اهل خانه
اين فرمايش فاطمه زهرا س عليها به نكته اي خيلي زيبا و بشر دوستانه اشاره مي كنه كه هميشه همسايه ها بايد از حال همديگه با خبر باشن و در همه احوالات براي همديگر كمك باشن
و در امورات زندگي به فكر همديگر باشند چه از نظر تغذيه چه محبت چه اقتصاد
اين يك توضيح مختصري بود كه مفصل تر ش رو به زودي ميزارم
سلام
میخواستم ببینم که اگه یک بار در نماز تسبیحات اربعه رو بگیم اشکالی داره یا نه؟
نقل قول:
سلام
میخواستم ببینم که اگه یک بار در نماز تسبیحات اربعه رو بگیم اشکالی داره یا نه؟
سلام محسن جان
بايد ببينيم مقلد كدوم يكي از آقايون مراجع هستي؟
تا به طور دقيق بگم كه حكمش چيه
اگر رساله ايشون رو هم داشته باشيد توي رساله عمليه ( توضيح المسائل ) نوشته شده ...
سلام
من مقلد اقای خامنه ای هستم.
در ضمن من حدودا از 2 سال پیش که به سن تکلیف رسیدم توی نمازام اغلب یک بار تسبیحات رو میخونم میخواستم ببینم اگه اشکال داشته تکلیف نمازام چی میشه.
نقل قول:
سلام
من مقلد اقای خامنه ای هستم.
در ضمن من حدودا از 2 سال پیش که به سن تکلیف رسیدم توی نمازام اغلب یک بار تسبیحات رو میخونم میخواستم ببینم اگه اشکال داشته تکلیف نمازام چی میشه.
سلام اين سوال عين سوالي است كه در كتاب اجوبة الاستفتائات آيه الله خامنه اي اومده :
س 483: آيا يك بار گفتن تسبيحات اربعه در ركعت سوم و چهارم نماز كافى است؟
ج: كافى است، هر چند احتياط اين است كه سه مرتبه گفته شود.
در ضمن نمازهاي شما هم مشكلي ندارند و نداشته اند از اين لحاظ.
---------
شما مي توانيد از اجوبه الاستفتائات ايشون استفاده كنيد.
سايتleader.ir هم هست.