پاسخ : طرح ختم قرآن دسته جمعی
چون همه حزباانتخاب شدن وبقیه نتونستن انتخاب کنن یه ختم جدیدوشروع میکنیم فقط بچه ها به پست نفرقبل توجه کنید که درست حزباتونو برداریدوحزباهاروبه ترتیب انتخاب کنید که بدونیم تاچندحزب پیش رفتیم حزبی جانمونه ودوستای که حزبای آخرومیخوان بذارن اول بقیه انتخاب کنن بعداونا ممنون میشم
التماس دعا
من ازحزب1تا 5ختم جدیدوبرمیدارم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
masuomeh
دوست عزیزم فکرکنم آقاعبدالله این حزباروبرداشتن چون بارنگ قرمزمشخص کردن که انتخاب شده!!یاشما اوناروانتخاب کردیدوخوندید؟آخه میخوام حساب کنم حزبی جا نمونده باشه تاختم کامل بشه.
سلام عزیزم ممنون از توجهت
آقا عبد الله اونا رو نوشتن بعد ما( منو ارگان واسه ارگان!!) برداشتیم بعد ایشون ( آقا عبدالله )نوشتشون رو ویرایش کردن تا تعداد پاسخ ها بالا نره! ساعتِ ویرایششون هم بعد از ساعت ِ پاسخ ِ من هست ...
دوست دیگه ای هم برنداشتن بجز خود ارگان! مگر اینکه خود داداش عبدالله برداشته باشن!!! که خودشون باید بگن [soal]
باز اگه غیر این بود اطلاع بدید
ممنون گلی[golrooz]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
سونای
سلام عزیزم ممنون از توجهت
آقا عبد الله اونا رو نوشتن بعد ما( منو ارگان واسه ارگان!!) برداشتیم بعد ایشون ( آقا عبدالله )نوشتشون رو ویرایش کردن تا تعداد پاسخ ها بالا نره! ساعتِ ویرایششون هم بعد از ساعت ِ پاسخ ِ من هست ...
دوست دیگه ای هم برنداشتن بجز خود ارگان! مگر اینکه خود داداش عبدالله برداشته باشن!!! که خودشون باید بگن [soal]
باز اگه غیر این بود اطلاع بدید
ممنون گلی[golrooz]
نه عزیزم درست بوده آقاعبدالله گفت بعداینکه شما براارگان برداشتیداوناروقرمزکرده که یعنی شمااوناروانتخاب کردید
منم دعاکنید
سلام به همه دوستای خوب
من هم حزب 8 تا 12 رو بر می دارم. ممنون
سلام
ممنون از طرحی که دادین.منم از 13 تا 15
سلام به همه دوستای خوبم چون فردانیمه شعبانه ویکی ازختمای قرآن نصفه مونده ازهمه میخوام به بقیه خبربدن اگه دوست دارن بیان حزبای انتخاب نشده روانتخاب کنن تاختم دومم کامل خونده بشه ممنون ازهمه
التماس دعا