داشتن دل خوش با برم سر کاری که دوست دارم
نمایش نسخه قابل چاپ
داشتن دل خوش با برم سر کاری که دوست دارم
خیلی چیزا ، همه اش رو بگم کلی وقت می بره ....
سلامتی همه مریضا [dooa]
شکر خدا یه خونه دو طبقه در مرکز استان - یه خونه در سرزمین لولوبی (همین جایی که زندگی میکنم ) یه ویلای درحال ساخت درشهر رودسر - یه 206 که دست خانوممه - mvm x33 که زیر پای خودمه - حقوق مکفی . ولی دوست دارم درکنار اینها رضایت خدا رو هم داشته باشم و خودش کمکم کنه تا رضایتش رو جلب کنم . همه چیز این دنیا تمام شدنیه بالا و پایینش زیاده امروز همه چیز داری فردا ممکنه هیچ چیز نداشته باشی . وقتی توی ماشینم میشینم میگم ای خدا تکبر رو از من دور کن وقتی از کنار زن و مردی سوار موتور سیکلت رد میشم براشون دعا میکنم اون نگاه حسرت بار عذابم میده ولی کاری از دستم بر نمیاد .داشت و نداشت این دنیا رو دیدم . پاکی - شرافت و انسانیت ورضایت خداوند انشااله تا لحظه مرگ من رو همراهی کنن
سلام.بجنورد.ایران.اسپانیا.م ادرید.برزیل.چقدر باهم تناسب داری سلام منم به کاکا برسون.سفری درازی در پیش داری.
به دست اوردن انچه راکه ما ارزو داریم موفقیت است اما چیزی را که برای به دست اوردنش تلاش نمیکنیم خوشبختی است. دوست دارم لحظه های بودن با عزیزانم هیچ وقت پایان نداشته باشه............خوب الان دوست دارم زودتر درسمو تموم کنم و دکترای تخصصی مو بگیرم البته در رشته ی ژنتیک
علم و عمل
هر علمی و هر عملی باشه
و البته رحمت خدا
و البته سعادت در دنیا و اخرت
یه آینده ی درخشان![dooa]
سلامتی خودم وخانوادم![dooa]
[negaran] یه کار مطابق با قانون کار و بیمه که موقتی نباشه [dooa]
[gerye]
[gerye][gerye][gerye]
من خدا رو میخوام برای همیشه اگه اون رو داشته باشم دیگه چیزی کم ندارم توی زندگیم مادیات یه روز از بین میرن اما وقتی اون باشه همه چیز هست حتی اگه فقیرترین فقیر روی زمین باشم