پاسخ : کسانی که حالشون به هم میخوره نیان تو خواهش میکنم!!!!!!!!!!!!!
خداییش حقشه با این کشور ها قطع ارتباط کنیم .اون از رفتارشون با مسلمونهاشون .اون از سرو مغز میمون زنده تو رستورانهاشون این هم که دسته گل آخرشون اگه یه ملت اینقدر بی شعور وپسته جه اسراری برای ارتباط با اونها داریم .چرا هیج اعتراض رسمی نمی شه؟سونامی یک هزارم حق این جور ملتهاست.
نمیدونم بگم بی فرهنگی...بی اخلاقی ....بی دینی....؟فقط میتونم بگم برای من با دینم ،فرهنگم و اخلاقم این یه عمل دور از انصافه.
[taajob][taajob][taajob][taajob][taajob][taajob][taajob][taajob][taajob][nadidan][nadidan][nadidan][nadidan][nadidan][nadidan][nadidan][nadidan][nadidan][nadidan][nadidan][nadidan][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][narahatish][narahatish][narahatish][narahatish][narahatish][narahatish][narahatish][narahatish][narahatish][narahatish][narahatish][narahatish][narahatish][narahatish][narahatish][narahatish][narahatish][narahatish][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye]
سلام
مطالب رو نخوندم ولی عکس ها رو که نگاه کردم عکس آخر خیلی ... ( چیزی نمی توانم بگم دیگه )
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
سونای69
نمیدونم بگم بی فرهنگی...بی اخلاقی ....بی دینی....؟فقط میتونم بگم برای من با دینم ،فرهنگم و اخلاقم این یه عمل دور از انصافه.
بهتر هست بگید دور از انسانیت فکر کنم خیلی از حیوانات وحشی هم این کار رو نمی کنند