پسر خوب این دیگه رو کار نیست من گفتم رو و از زانو به بالا.
نمایش نسخه قابل چاپ
منظورم عمل جراحی کردن .
الان مشکلش دقیقا چیه؟
این مشکل را یکی از استادان در این زمینه (توانبخشی) کار می کرد گفت.
مشکلات معلولین و جانبازان دريافت کننده پروتز های رو و بالای زانو ، عدم چرخش مفصل زانو در پروتز مشکلاتی رابرای نشستن آنها در خانه ( عدم امکان نشستن به صورت دو يا چهار زانو) و همچنین آنهادر هنگام انجام فريضه نماز میبايد پای خود را به حالت مستقيم قرار داده و امکان چرخش آنبه هنگام نشستن وجود نداردو اين باعث دغدغه خاطر آنان شده است. این یک مشکل بزرگ هست که هنوز کاری های جالبی در این زمینه صورت نگرفته است.
یک مشکل دیگه هم هست شاید خودتون در سطح شهر دیده باشین افرادی هستند که یک پایشان نسبت به دیگری کمی کوتاه تر هست و بر اثر عوامل مختلف ایجاد شده برای این چه راهکاری دارین؟
میشه کاری کرد که با دوتا فنر کششی یا دوتا کش لاستیکیه سبک دوتکه ی اتصال زانو رو بوجود اورد
یعنی مثل دوتا لوله که یکی روی اونیکی چرخش محدود داره و محدودیتش با کش لاستیکی ایجاد میشه
مشکلش اینه که کمی (10 درصد به قطر زانو اضافه میشه)بزرگتر میشه و ممکنه تابلو بشه راه حل دیگه اینه که کشها و سازه ی محدود کننده رو کمی پایینتر از زانو بسازی که مشکلی که داره اینه که باید از مواد سخت تر و مستحکمتری مثل فایبرگلاس تقویت شده استفاده کنی که طراحیشو کمی پیچیده تر میکنه
یا اینکه یه راه حل ساده تر
اون قسمت شفاف که به پا وصل میشه رو دولایه بسازی که لمثل پیچ و مهره ای که از دوطرف هرز شده و نه وارد میشه و نه خارج توی هم بلغزند و حرکت کنند(محدود شده با دو زائده ی کوچیک)
برای ساختش طراحی در کامپیوتر لازمه اینجوری نمیتونم توضیح بدم ولی هم ساده هست و هم موقع راه رفتن مشکلی پیش نمیاد و هم کم حجم و هم سبکه
باید برای این بیشتر فکر کنم
شاید یه کفش با مفصل دوم ولی تعادل نداره
یه کفش بلندتر که خیلی مسخرس
بهتره هورمون رشد رو به دوسر استخانهای کوتاهتر تزریق کنند که باعث رشد بیشترشون بشه ولی کمی زجراوره حتی بدون درد باید 3 ماه هر هفته به زانوش هورمون تزریق کنه و گرون هم هست ولی مشکلش تا حدودی برطرف میشه
باید بیشتر فکر کنم..............
اخه این عارضه بعد از تصادفات ، ارثی یا بیماری در هر سنی اتفاق می افته پس هورمون شانس را خیلی میاره پایین.
یک مورد دیگه معمولا تا 5 سانتی متر یا بیشتر یا کمتر پاشون از زمین فاصله داره. در حال حاضر با کفش که با لج بلند هست این ارتفاع را جبران می کنن.
فک کن خوشحال میشم از نقطه نظرات دوستان و شما استفاده کنم.