پاسخ : پیشنهادات و انتقادات کاربران سایت
سلام
خسته نباشید
لطفا به مسئله هنگ 15 ثانیه ای سایت هنگام امتیاز دادن رسیدگی شود
با تشکر
سلام خسته نباشید
چند روزی هست مدیریت آپلود فایل ها کار نمی کنه لطفا رسیدگی کنید
با تشکر
درود بر شما!
درین 2-3 روز اخیر 90درصد پیامهایی که به من جواب داده میشه(همون رپلی) خالیه :d<):):))
هرکی بهم پیام میده باید ده بار دیگه بفرسته که به دستم برسه!! :d<):):))
اگه میشه پی گیری کنید!
سپاس
سلام
اگه میشد این هنگی که موقع امتیاز دادن ایجاد میشه ، رفع بشه خیلی خوب میشه چون سیستمم قاطی میکنه کلا ایتطوری
ممنون[golrooz]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
نارون1
سلام
اگه میشد این هنگی که موقع امتیاز دادن ایجاد میشه ، رفع بشه خیلی خوب میشه چون سیستمم قاطی میکنه کلا ایتطوری
ممنون[golrooz]
سلام نارون عزیز[golrooz]
دقیقا من هم مشکل شما رو دارم و فکر میکردم اشکال از پروفایلم هست ولی از زمانی که سیستم امتیازات به این شکل شده من دیگه نمیتونم امتیازی بدم و کلا کامپیوترم برای 10 تا 15 دقیقه هنگ میشه و در نهایت پیام kill page دریافت میکنم....
با رفرش کردن هم حل نمیشه
من هم تقاضا دارم از مدیریت جهت رفع این مشکل اقداماتی بشه چون بدلیل عدم این امکان شرمنده کاربرانی که پست هاشون شایستگی امتیاز داره میشیم
با تشکر[golrooz]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
almas parsi
سلام نارون عزیز[golrooz]
دقیقا من هم مشکل شما رو دارم و فکر میکردم اشکال از پروفایلم هست ولی از زمانی که سیستم امتیازات به این شکل شده من دیگه نمیتونم امتیازی بدم و کلا کامپیوترم برای 10 تا 15 دقیقه هنگ میشه و در نهایت پیام kill page دریافت میکنم....
با رفرش کردن هم حل نمیشه
من هم تقاضا دارم از مدیریت جهت رفع این مشکل اقداماتی بشه چون بدلیل عدم این امکان شرمنده کاربرانی که پست هاشون شایستگی امتیاز داره میشیم
با تشکر[golrooz]
با سلام خدمت خانوم الماس پارسی.
من امتیاز میدم ولی هنگ صفحه فقط حدود 10 ثانیه هستش و بعد صفحه امتیاز باز میشه.فکر می کنم فقط برای تعداد معدودی از کاربران این مشکل پیش اومده.[tafakor]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
parnian 80
با سلام خدمت خانوم الماس پارسی.
من امتیاز میدم ولی هنگ صفحه فقط حدود 10 ثانیه هستش و بعد صفحه امتیاز باز میشه.فکر می کنم فقط برای تعداد معدودی از کاربران این مشکل پیش اومده.[tafakor]
سلام پرنیان عزیز
احتمالا همینطوره که میگید البته ساغر هم مشکل داره ولی بعد از ده دقیقه میتونه از امکان استفاده کنه ولی برای من کلا هنگ میکنه باید یک بار از صفحه مرور گرم خارج بشم
ممنونم[golrooz]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
نارون1
سلام
ممنون
سلام
مشکل هنگ کردن امتیاز دادن بابت سیستم جدیدیه که روی این بخش پیاده شده و قصد داریم این مشکل رو به زودی با جایگزینی حلش کنیم
موفق باشید
من از یچیزی انتقاد دارم اینکه چرا سایت ما بعضی جا محدوده درصورتی که بعضی جا نیست اینجاروی تو خود سایت منظورمه
مثلا مطالب عشقی که بچه ها میذارنو حذف میکنید اما یچیزاییو تو پزشکی میذارن که به نظرمن معنایی نداره حتما تو سایت باشه جاهای مخصوص به خودش هست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Admin
سلام
مشکل هنگ کردن امتیاز دادن بابت سیستم جدیدیه که روی این بخش پیاده شده و قصد داریم این مشکل رو به زودی با جایگزینی حلش کنیم
موفق باشید
درود بر شما
در مورد امتیاز دهی
اگه میشه معیار شمارش رو از
+1 و +2 و...
-1 و -2 و...
بالاتر ببرید
مثلا +200 و +400 و +600 و الی آخر
دیده شده که برخی روزانه 200 تا امتیاز +10 +20 امتیازی میدن!!