سلام به همگي
خيلي خوشحالم كه عضو اين سايت شده ام .......سايت خيلي خوبيه ....... ميتونم بگم لنگه نداره.....ولي من هنوز خوب با محيط آشنا نشده ام .
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام به همگي
خيلي خوشحالم كه عضو اين سايت شده ام .......سايت خيلي خوبيه ....... ميتونم بگم لنگه نداره.....ولي من هنوز خوب با محيط آشنا نشده ام .
سلام.بر دوستان عزیز سایت...
من نفس هستم. دارم برا ارشد خودمو اماده میکنم برا زنتیک. فارغ التحصیل رشته زیست جانوری. عاشق پزوهش در رابطه با مهندسی زنتیک. در ضمن عاشق استپ هم هستم. در کل عشق هیجانم.
سلام من رحمان، دانشجوی ترم آخر مواد(سرامیک) هستم
[[tashvigh][tashvigh][tashvigh]B]بچه ها همگی خوشششششششششش آ<مدینننننننننننننننننننن نن!!![/B][tashvigh][tashvigh][tashvigh]
[golrooz][golrooz][golrooz]
سلام
من فاطمه هستم
سال آخر کارشناسی معماریم
خیلی خوشحالم که در چنین سایت مفیدی را عضو شدم [shaad]
سلام رفقا........[shaad]
منم ترلان متولدبهمن هفتادهستم والان ترم يك رشته مهندسي شيمي مشغول به تحصيل هستم.
ترلان... چه اسم قشنگی داره!!! من از این اسم خیلی خوشم میاد!!!
بچه ها شما هم به جمع ما خوش اومدین...[tashvigh]
سلام من میترا هستم 24 ساله دانشجوی ترم اولی ارشد اقتصاد کشاورزی.راستی 1 توصیه: درسخوندن ضمن شاغل بودن خیلی خیلی سخته!سعی کنین از این کارها بپرهیزین!!!!!!و اگه بتونی دووم بیارین خیلی باشکوهه/ راستی من تو زمینه روانشناسی فردی و ممباحث اقتصادکشاورزی می تونم به دوستان کمک کنم(درحد وسعمان)/
+
از آقا مصطفی بخاطر طراحی سایت نخبگان کمال تشکر را دارم این از دغدغه های منم بوده و هست که ایران را ایرانی کنیم.
برآن امید که به قدر توانمان بتوانیم نام ایران عزیزمان را بر بلدای بام جهان به هتزاز درآوریم.
انشاله
با سلام و خسته نباشيد من هم جلال نشاط هستم دانشجوي كارشناسي مهندسي نفت دانشگاه صنعت نفت(ترم سوم) اميدوارم در كنار يكديگر موفقيتهاي بزرگي را رقم بزنيم.