انچه که مرا ازار میدهد [taajob] من که چیزی ازارم نمیدهد
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام.نقل قول:
پست اول از صفحه ی اول این تاپیک رو مطالعه کنید حتما شما هم چیز هایی پیدا خواهید کرد که شمارا بیازارد [cheshmak][golrooz]
هیچ چیزی به اندازه اینکه داری دریاهو مسنجر فعالیت مفید انجام میدی[sootzadan] یدفه نتت قطع بشه آدمو آزار نمیده[nishkhand]
سلام به آقا محمد گل
یه چیزی هست که چند وقتیه دارم روش فکر میکنم
یه چیزی مثل ایمیل یکبار مصرف و سریع
میدونی خیلی وقتا شده که تنها برای یک چت ساده باید زمانی رو صرف ساختن یک ایمیل انجام بدی تا بتونی مثلا یکبار یا دو سه بار ازش برای چت استفاده کنی
و به هر دلیلی تا حالا ایمیل یاهو نداشتی یا اینکه دوست نداری با ایمیل اصلیت چت کنی
حالا اگه یاهو بیاد و یه سیستم ایمیل یکبار مصرف یا مختص چت بزاره خیلی خوب میشه
که تو میتونی با ایمیل دیگت یا جیمیلت یا حتی شماره موبایلت یک ایمیل مختص چت رو آماده دریافت کنی و از اون فقط میتونی برای چت استفاده کنی و درضمن فقط تو میتونی کسی رو اد کنی و دیگری نمیتونه تو رو اد کنه
و تو زمانی که اپشن ریسایکل رو انتخاب میکنی ،اون ایمیل بسته شده رمزش عوض شده و تمامی مشخصات خود به خود پاک میشه و تو چرخه دوباره قرار میگیره
شاید نظر مسخره ایی باشه ولی خب بد نیست[nishkhand][khejalat]
درسته
عموما برای کسی مثل من که پایبند به کلاسیک هاست ،راحت تره تا مردم برگردند به یاهو
یادش بخیر یاهو 360 که یکی از پرجمعیت ترین صفحات اجتماعی دوران خودش بود
بعدش بسته شد نمیدونم چرا
الانم که کلا یاهو بعد از آپدیت سیستم ایمیل خودش و کپی برداری از ساختار جیمیل،کار رو برای کاربراش سختر کرده
و دیگری اینکه یک مقایسه داشتم میخوندم در مورد زمان صرف شده برای ساخت یک جیمیل در مقایسه با ایمیل
که تقریبا ایمیل دو برابر بیشتر وقت میبرد
حالا اگه یاهو این سیستم رو ایجاد کنه میتونه یکمی شاید بازگشت کاربر رو داشته باشه
سلام.
ممنونم ازت.
اصل مطلب یه نظرم قشنگه و خلاقانه
اما باید دید در صورت عملی شدن واقعا چه حجم از نیازی رو برطرف میکنه؟یعنی چند نفر هستند که به همچین امکاناتی نیاز داشته باشند؟
الان اتاق های چت زیادی هستند که فقط با وارد کردن یک نام کاربری میتونی واردش بشی و در قسمت شخصی با هر کی لینک بدی بیاد باهات چت کنه.
البته شاید خوب منظورتو نفهمیدم شایدم افراد زیادی باشند که مثل تو همچین نیازی دارند.
البته با اومدن مدیرعامل جدید و مدیران جدید در یاهو انتظار دیگه ای نداشتم
اصلا مدیرش که خبر عوض شدنشو شنیدم یه زن اومده گفتم واااااااییی یاهو نابود شد[sootzadan]
مشکلی که فعلا باهاش دست و پنجه نرم میکنم من!!
فهموندن نظر و عقیدم به دیگرانه طوری که باعث سوئتفاهم نشه !!
والا نمیدونم چی باید اختراع بشه که این مشکل من حل بشه شاید نیازی به اختراع نباشه با تمرین حل بشه شاید هم نه
نمیدونم - فقط میدونم اون چیزی که تو ذهنمه نمیتونم بیان کنم دقیق و کامل
بالاخره یه جاییش میلنگه - مخصوصا طرح ها و ایده هارو یا مسائل مالی و ........
ایستادن و منتظر بودن برای تاکسی.
پاک کردن مرغو مرتب کردن گوشت و...[nadidan]
http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:A...3xAPtKpJ4UGMCQ
خیلی ها با این وسیله مشکل دارند.هرچند خیلی مفید هست اما گذاشتن و برداشتن لباس روی این وسیله مخصوصا اگر لباس جلو بسته باشه کار زمان بر و اعصاب خورد کنی هست [nishkhand]
راه حلشم ...
http://idreporter.com/images/IDimage...-hanger-01.jpg
این طرح کارامد از مهندس مهدی مجتبوی فارغ التحصیل رشته طراحی صنعتی از دانشگاه علم و صنعت تهران و طراح شرکت زیبادیزاین،هست.[golrooz][golrooz]
منبع:http://idreporter.com/interview-arch...A8%D9%88%DB%8C
اون چیزی که آزارم میده اینه که میخوام برم مهمونی و همون لحظه یه مهمون ناخونده سر برسه!
چیزی که منو اذیت میکنه اینه که موقع عروسی جدی نمیدونم چی بپوشم[negaran]
مهمون سرزده...
سوار شدن تو اتوبوس قدیمی و شلوغ بعد از کلی انتظار...
از اینکه به خاطر فیلترها، به بیش از 50 درصد سایتهای علمی و فنی که نیاز دارم، دسترسی ندارم.
تیراندازی مداح در شهر!
سایتی نداریم که شامل چندتا متخصص مد و طراحی لباس باشه و ازشون مشاوره بگیریدنقل قول:
چیزی که منو اذیت میکنه اینه که موقع عروسی جدی نمیدونم چی بپوشم[negaran]
بگید چیا دارید چه رنگ هایی دارید و چه جور جایی میخواید برید تا اونا مشاوره بدن
یا لباستونو بپوشید و عکس بگیرید و بفرستید براشون تا نظر بدن؟[nishkhand]
سلام
من الان این تاپیک رو دیدم.... و همه 19 صفحه رو نخوندم[nishkhand]
نمیدونم قبلا گفته شده یا نه....
شاید الان فصلش نباشه ولی پاییز ها جارو کردن برگ و خاشاک حیاط خیلی اذیتم میکنه[nishkhand]
کلا جارو کردن حیاط در همه فصول سال سخته.... [negaran][khastegi]
شهرداری های کشورهای اروپایی به کارگرانشون دستگاه هایی میدن که روی دوش مثل کیف کوله ای سوار میشه
و لوله ای به قطر 10 سانت مثل جاروبرقی دستشونه
این دستگاه یک بادبزن بزرگ و قوی هست که برعکس جاروبرقی هوارو خارج میکنه با فشار زیاد
از این فشار هوا برای جارو زدن استفاده میشه
(البته فقط در مورد برگ گیاهان و در کشورهایی که خشک نباشند قاب استفادست وگرنه گرد و خاک زیادی ایجاد میکنه
سلام
اگر اشتباه نکنم اینی که شما میگید همینجا هم هست تو پارکها استفاده میکنن
مث کوله پشتی رو دوششونه و لولشو میگیرن طرف زمین و باد محکمی خارج میشه و برگارو میدن سمت چمنا...
ولی خیلییییییییییییییییی سروصدا داره!!![negaran][nadidan]
همه آرامش پارکو از بین میبره هیچ! ناراحتی اعصاب میاره...[nishkhand]جدای ازون اون صدا جانوران پارک رو هم خیلی اذیت میکنه...[negaran]
اگه مثلا یه نوعش اینکه دوچرخه فرم درست میشد که هم برا شخص ورزش باشه هم جارو بشه خب بهتر بود [nishkhand]یا یه چیزی که سرو صدا نداشته باشه...
[golrooz]
یه چیی که منو خیلی آزار میده بد بودن سیستم دانشگاهیه
باور کنید روز امتحان پایان ترم رو یک هفته قبل از پایان ترم اعلام کردن
بدیش اینه که به هیچ جایی هم نمیتونی اعتراض کنی
راستش تا اونجایی که من میدونم ندارند!!
ولی خب اگر دیدین یعنی من اشتباه میکنم
خب این کار انرژی زیادی میبره
خییییلی زیاد البته قدرت پای انسان فکر میکنم بشه حدود 500 وات هم ازش خروجی گرفت! البته ایده آل حساب کنیم در شرایط خاص
ولی در حالت عادی نمیشه بیشتر از 100 وات انتظار داشت
یه پنکه ی 100 واتی قدرت چندانی نداره
نمیشه به این شکل ساختش فعلا
عه! خب پس من یچیز دیگه رو حتما اشتباه گرفتم! اما پارک های اینجا از یچیزی تقریبا اینشکلی استفاده میکنن
نه منظورم این نیست که این دستگاهه رو دوچرخه ای درست کنیم! این دستگاهه خیلی سرو صدا داره (البته اینی که توو پارکای ما استفاده میکنن )
من منظورم همون جارویی که جارو بزنه بود!
یجورایی همون آرامش و رمانتیکی ِ جارو زدن همراش باشه[nishkhand]
نمیدونم اسم این ... چی میشه فقط میدونم توو مکانیک از یسری حرکت هایی یسری حرکت دیگه رو بدست میارن!
اینجوری گفتم مثلا یه حالت دوچرخه ای باشه و البته جارو چپ و راست بره..( از حرکت چرخشیه پا حرکت چپ و راستی جارو حاصل بشه ) یا حتی با پیاده روی بشه در نهایت حرکتی بدست اورد که چپ و راستی باشه..[nadanestan]
حالا همینجوری پیشنهاد دادم .. که هم جارو بزنه هم آرامش داشته باشه هم اصالت جارو زدن رو حفظ کنه هم برا فردی که انجام میده در عین راحتیِ عمل ، مفید باشه[sootzadan][nishkhand][bamazegi]
بعدا به امید خدا اسم اون حرکت ها رو میپرسم میگم شاید اونو بگم متوجه منظورم بشین..
[golrooz]
بله میفهمم - تبدیل حرکت چرخشی به حرکت رفت و برگشتی یا تغییر زاویه یا هردو
البته چنین چیزی خیلی فانتزی هست و مشکلات خاص خودشو داره و به این طرح ها به نوعی میشه گفت کم بازده
در چنین محصولاتی اولیت اول کارایی - اولویت دوم کم بودن نیاز به تعمییر و نگهداری و در درجه ی بعد زیبایی ملاکه
برای همین از خودروهای خاصی برای جارو زدن خیابان استفاده میشه و در موارد خاصی که این خودرو های جارو (که حتما دیدینشون) قابل استفاده نیستند هم از انسان و جارو استفاده میشه
نه من نمیگم شما اشتباه دیدین
ولی اگر اسرار دارید - شاید چمن زن سیمی بوده - چون سر و صداش واقعا خیلی زیاده - خودم استفاده کردم!
چیزی که منو ازار میده اینه که "چرا باید مدیریت برخی سازمانها در حد زباله دانی باشه ؟"
چیزی که منو آزار میده اینه که اومدن کنتور مارو دیجیتالی کردن...خدا به داد برسه [nishkhand]
همیشه دوست داشتم به جای پیامک نوشتن یه لحظه صوتی یه چیزی بگم و ذخیره بشه و بفرستم برای بقیه.طرف هر وقت اومد سر گوشیش مثل خوندن پیامک صدای منو پخش کنه.یه مدت نرم افزار وی چت خدا بیامرز ااین قابلیت رو داشت.فکر کنم سیم کارت ایرانسل هم یه کدی نمیدونم خلاصه یه حرکتی زده بود.اما خب هنوز اونی که من میخوام نشده.[tafakor]
چرا بعضیا فکر میکنن سکوت همیشه نشانه رضاست یا اینکه ادم کم آورده....[khabalood]
چرا اسم سیستم آموزشیه دانشگاه سیستم گلستانه؟؟؟ خداییش جهنمم کمه شه[nishkhand] عوضش کن...مخصوصا الان که موقع اومدن نمراته.. و با هر بار ورود به سیستم نصفه جووون میشه آدم[bamazegi]
اخ گفتی سیستم گلستان ... باید دانشجوی پیام نور باشی ...
یه خاطره بگم از خنده بری مریخ ...
البته الان از پیام نور انصراف دادم ... چند سال پیش اول بهمن خواستم برم داخل سیستم گلستان ؛ گفتش که نمرات چند وقت دیگه میاد ...
5 روز بعد خواستم برم نمرم رو ببینم ، سیستم پیام داد شماره دانشجویی شما موجود نیست [nishkhand] من تا 5 روز قبل که رفته بودم شماره دانشجویی ام موجود بود الان موجود نیست ...[nishkhand]
من 2 هفته بعد خواستم دوباره نمرات رو ببینم ، این دفعه سیستم پیام داد مشخصات دانشجویی شما در سیستم موجود نمیباشد ... [nishkhand]
اقا ما رو گفتی ... رفتم دانشگاه به مسوول مربوطه اعتراض کردم ، یارو برگشته گفته شما بلد نیستی با کامپیوتر کار کنی [nishkhand][nishkhand][nishkhand]
اخرسر هم نتیجه گرفتیم نه هاروارد ، نه جای دیگه ، فقط پیام نور [nishkhand]
عجبببببببببببببببببببب
نه شایدم مشکل از نمراتتون بوده...فکر قلبتونو کردن....[nishkhand]... هماهنگ شده بوده[khande]
نه من دولتیم....فکر میکردم بچه های پیام نور سما هستن...
خوبه پس...همه یجوووورایی ارادته خاصییییی به این بوستان و گلستان سعدی داریم....اما حیف گلستانش آفت زده س[khande]
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
پیدا شد بالاخره این تاپیک [nishkhand]
یه چیزی جدیداً داره عذاب آور میشه دیګه برام ، اینکه از پارسال روزانه به طور میانګین باید بالغ بر 40 ، 50 بار بګم درو ببندین پشت سرتون !!!!!
خسته شدم بس که ګفتم و کسی متوجه نشد !
این درو باز میذارن میرن ، بعد یه وزش باد ســــــــــــرد از سمت حال خونه به سمت اتاق روونه میشه ، هر چی ګرما بوده می پره ، منم هی سرد و ګرم میشم ، تهشم میګن خودتو بپوشون سرما نخوری [bihes]
واسه همین همش باید خودم از جام پاشم درو ببندم ، از اون طرفم حتماً باید متذکر بشم که درو ببندین ، به حدی رسیده که تو خواب کسی تا میاد تو اتاق ، میګم درو ببندیـــــــــــن [sootzadan]
یه فکری بکنین به حالمون دیګه [sootzadan]
تازه در باز باشه انقدر سر وصدا هم میاد که هیــــــــــــچ ، من خودم هر وقت لازم بدونم پنجره رو باز می کنم ، خسته شدم بس که این دو کلمه رو ګفتم [narahatishadid][bitavajohi][sokoot]
همیشه بعد از چند وقت بیای خونه!
یه بند بابا نزاره یه فوتبال ببینی!!
همش اخبار! از ضرغام تی وی
و البته مزخرفاتی که ضرغام میگه
آنچه که مرا میازارد
شمام تو خونه ازین کتری برقیا استفاده میکنید؟
http://kkala.ir/upload/product/produ...ni-BI8125b.jpg
تو ماشین کتری برقی مینی وجود نداره که هر وقت اراده کنی اب جوش داشته باشی.
اینو الان میگم وجود نداره....
یه سرچ تو نت زدم دیدم دست چینی ها درد نکنه.وجود داره [nadanestan]
لیوان برقی :
http://www.kermanbags.com/product_in...%88-%28140Z%29
پس فعلا چیزی آزارم نمیده
به زودی حال این آقایان طراح
را میگیرم.[tashvigh]
دمشون گرم.تو فکر من بود اینا کشیدن.
http://www.yankodesign.com/images/de...0/plug_cup.jpg
http://www.yankodesign.com/2011/05/3...e-cup-special/
اونچیزی که الان منو خیلی خیلی آزار میده اینه که چرا باید جمعه ها ایران تعطیل باشه هان؟
زندگی فقط کار نیست دوست عزیز
ادم مگه چند تا شیکم داره - چند بار در 24 ساعت میتونه بخوابه - چند بار در روز میتونه فیلم سینمایی ببینه - چند بار در روز میتونه بهترین غذارو هم بخوره
دنیا نا محدوده ولی استفاده ی انسان محدوده در مادیات - کمی هم به فکر معنویات باشیم بد نیست
اینو به خودم میگم