پاسخ : خواستگار دارم ولی پرده بکارتم را از دست داده ام ...
البته من همچنان روی این جمله تاکید دارم
از هر دستی بدی از همون دست پس میگیری
اگه من پاک باشم دختر پاکی زنم میشه
اگه ناپاک و چش چرون باشم دختر همینطوریئی
اگه بقول تیمسار رشیدزاده کثافت العالمین!! ، باشم
همون دختر به همین میزان...!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Team Sar Dadbin
البته من همچنان روی این جمله تاکید دارماز هر دستی بدی از همون دست پس میگیریاگه من پاک باشم دختر پاکی زنم میشهاگه ناپاک و چش چرون باشم دختر همینطوریئیاگه بقول تیمسار رشیدزاده کثافت العالمین!! ، باشمهمون دختر به همین میزان...!!
دقیقا ! آقا می رھ تو خیابون و اینترنت با ھر کسی دلش می خآد ھم کلام می شہ ، آخر ب مادر گرام امر می فرمایند برام دختری بگیر ک تاحالا با نامحرم صحبت نکردھ باشہ !!! آخہ خودت روابط عمومی بالا داشتی و ھمش چت و پیام بازی بعد توقع فرشتہ پاکدامن داری .....
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
نی لو
دقیقا ! آقا می رھ تو خیابون و اینترنت با ھر کسی دلش می خآد ھم کلام می شہ ، آخر ب مادر گرام امر می فرمایند برام دختری بگیر ک تاحالا با نامحرم صحبت نکردھ باشہ !!! آخہ خودت روابط عمومی بالا داشتی و ھمش چت و پیام بازی بعد توقع فرشتہ پاکدامن داری .....
کاش همه بشینن فقط چت و پیام بازی کنن
و کار به جاهای... نکشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
نی لو
راستی من یک عدد دوست دارم که اکنون افسر هوانیروز در کرمانشاهست
یادمه تو دانشگاه تعریف میکرد من با دختر فلانی ، با فلانی و اینو و اون... رابطه ج ن س ی داشتم
طوری بود که بچه ها برای مشاوره ازدواج و ج ن س ی به محضر ایشان جلوس میکردند
با توجه به سابقه اشنایی که با این فرد و همسرشان که به تازگی گرفتنش
یه بار یک عدد مرد به این خانومشون زنگ زده بود اشتباهی!!
این دوستی که از روابط بوووق خودش بسیار میگفت تا صبح درین فکر بود و با تندی با زنش صحبت می نمود
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
masoume.a.92
سلام [golrooz]
شاید دوستان در این زمینه جواب داده باشن
ولی جساراتا من اصلا بقیه پست ها رو نخوندم...
خواستم عارض بشم خدمتتون که این جراحی اولا مدت زیادی دوام نمیاره و در عرض چند روز ممکنه به حالت قبل برگرده...
از اون گذشته
حتی یک آدم 10-12 ساله هم با دیدنش متوجه انجام جراحی روش میشه....
میخوام بگم همچین به این جراحی ها امیدوار نباشه کسی...
زیاد نمیتونه گول زنک باشه...[cheshmak]
ممنون دوست عزیز
اما واقعیت که من موارد زیادی دیدم که همچین کاری کردن و راحتم ... بگذریم چون درخواست کمک کرده بودند بنده عرض کردم والا از نظر من همچین فردی باید شخصی مثل خودش رو پیدا کنه و یا اصل ماجرا رو به طرف مقابلش بگه و منتظر پاسخ اون باشه اینطوری خیلی بهتره. یکی از پزشکان که تخصص زنان داره و خودش در پزشکی قانونی کار میکنه توی مصاحبه ای که ازش شده بود می گفت فقط پزشکا هستن که میتونن تشخیص بدن و حتی میگفت الان پرده بکارت چینی هم وارد شده که اصلا قابل تشخیص نیست.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
سعیده ذوقی
از نظر من همچین فردی باید شخصی مثل خودش رو پیدا کنه و یا اصل ماجرا رو به طرف مقابلش بگه
اگه بگه احتمال دردسرساز شدنش زیاد بالامیره.احتمال سواستفاده از طرف خواستگار هم هست و هزاران احتمال دیگه.پدر بهترین حامی میتونه باشه. در همچین مساله ای که برای هر کسی حکم حیاتی داره نباید تنهایی دست به کار شد. بهترین حامی همون پدر هست. البته به نظر بنده
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Team Sar Dadbin
کاش همه بشینن فقط چت و پیام بازی کننو کار به جاهای... نکشه
آخہ بعضیا زیبا شعار می دن ، زیبا دین رو بہ نفع خودشون تحریف می کنن .. بعضی آقایون بر این باورند ، خودشون ھر چہ می خواھند انجام دھند اما دختر خآنوم رو باید در زنجیر کرد و اصلا گناھ محض نیست اگہ خودشون روزی 30بار با 50تا خآنوم صحبت کنن !!!!!!
دیگ اون آقا خیلی نمونہ س !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Team Sar Dadbin
کاش همه بشینن فقط چت و پیام بازی کننو کار به جاهای... نکشه
آخہ بعضیا زیبا شعار می دن ، زیبا دین رو بہ نفع خودشون تحریف می کنن .. بعضی آقایون بر این باورند ، خودشون ھر چہ می خواھند انجام دھند اما دختر خآنوم رو باید در زنجیر کرد و اصلا گناھ محض نیست اگہ خودشون روزی 30بار با 50تا خآنوم صحبت نکنن !!!!!!چ کسی می خآد تضمین بدھ ک ھمین چت و پیام بازی ھایی ک در غالب الفاضی چون خواھر و بردار ھست ، آخرش بہ ھزار تا کار نرسہ؟حوادث روزنامہ پر شدھ از آشنایی ھای اینترنتی کہ بہ روابط ناصحیح ختم شدھ ....
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
نی لو
آخہ بعضیا زیبا شعار می دن ، زیبا دین رو بہ نفع خودشون تحریف می کنن .. بعضی آقایون بر این باورند ، خودشون ھر چہ می خواھند انجام دھند اما دختر خآنوم رو باید در زنجیر کرد و اصلا گناھ محض نیست اگہ خودشون روزی 30بار با 50تا خآنوم صحبت نکنن !!!!!!چ کسی می خآد تضمین بدھ ک ھمین چت و پیام بازی ھایی ک در غالب الفاضی چون خواھر و بردار ھست ، آخرش بہ ھزار تا کار نرسہ؟حوادث روزنامہ پر شدھ از آشنایی ھای اینترنتی کہ بہ روابط ناصحیح ختم شدھ ....
بله
واعظان کین جلوه در محراب و منبر می کنند
چون به خلوت می روند آن کار دیگر می کنند
به نوعی
توبه فرمایان چرا خود توبه کمتر میکنند!!