پاسخ : کدوم پوشش رو دوس داری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من 2 و 3 رو میپوشم ینی فرقه خاصی بینشون نبود که متمایز شن از هم و در یه جاهاییم 5و6
اگه فرقی دارن بگین تا دقیقتر بگم؟[shaad]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mamadshumakher
اگه اشتباه میکنم بهم بگید.
فکر نکنم کسی جز خود خانم بتونه تصمیم بگیره که چجوری بپوشه.حتی شوهرش.
پوشش یک زن رو خودش انتخاب میکنه.
نه اینطوری نیست!!!درسته که من یک دخترم ولی می دونم که مرد اختیار دار همسرش هست و اگه بگه همسرش حجاب دار باشه اون باید قبول کنه!!این قانون و شرعه!(اگه اشتباه می کنم لطفا دوستان بگن!)
من کسی رو از اقوام نزدیک دیدم که قبل از ازدواج در جمع مختلط بی حجاب بود...نه اینکه بد بی حجاب ها!!!لباس پوشیده ولی بی روسری...
ولی حالا نامزد کرده و نامزدش ازش خواسته که در جمع روسری سرش داشته باشه!!و اون هم قبول کرده!
سلام بچه ها بعضیا ازشماها کاری کردیدمن جرات نمیکنم بگم چطورمیپوشم پس همون نگم بهتره[khejalat][khejalat]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
علائدین
خب چند تا سوال از دوستان بپرسم
خیلی از دوستان عددهای 1 - 2 - 3 رو انتخاب می کنند ولی در عمل پوشش های 4 به بعد رو می پوشن
به نظر شما چرا اینجوریه ؟
چه چیزی باعث میشه که دختران ما از چادری شدن بترسند ؟
+کدوم دختر ترس از چادری شدن داره؟؟هرکسی در انتخاب پوشش آزاده،البته تا جایی که هنجارشکنی نباشه. من خودم چادری نیستم چون اصلا با چادر راحت نیستم ولی اصلا طوری تیپ نمیزنم که هنجارشکنی باشه.درسته که چادر پوشش کامل محسوب میشه ولی خیلی از مانتویی ها حجابشون بهتر از چادری ها است،نباید به چادر به عنوان یک ابزار نگاه بشه،کسی که چادر سرش میکنه باید اعتقاد داشته باشه تا ارزشش چادر حفظ بشه
برخی ها معتقدند که شبیه امل ها می شویم ، آیا چادری شدن اصل و نسب داشتن افراد است یا امل بودن ؟
چادر اصل و نسب نمیاره،اصلا هم با پوشیدن چادر کسی امل نمیشه،باید طرز نگاه و تفکر انسان اصلاح بشه
آیا برهنه تر بودن نشانه ی کمال یک انسان است ؟
آیا داشتن کلاس یعنی بدحجابی و برهنه گشتن ؟ [tafakor]
اگر برهنگی بیشتر خوب است چه فرقی بین انسان و حیوان است ؟
+حرف شما درسته، بی حجابی که الان شاهدش هستیم متاسفانه ریشه در بی فرهنگی داره.همه میگن هر کس هر جوری دوس داره لباس میپوشه و به کسی ربطی نداره، ولی چون ما اجتماعی زندگی میکنیم و رفتارهامون روی زندگی هم اثر میذاره باید حد و مرزهارو رعایت کنیم
کسی باکلاسه که شیک پوش باشه و موقر و موجه باشه نه اینکه سعی کنه تیپ و پوشش باعث جلب توجه باشه
متاسفانه جو جامعه رو به سمتی هست که آدما از طریق لباس و تن میخوان خودشونو نشون بدن
اگر بد است چرا خیلی ها حجاب رو مانع آزادی می دونن و چادر رو نشانه ی عقب ماندگی ؟
حجاب مانع 100% آزادی نیست ولی واقعا محدودیت محسوب میشه و البته اصلا نشون دهنده عقب موندگی نیست.همین گرم بودن در تابستون و خیلی چیزا محدودیت محسوب میشه ولی کسی که واقعا با علاقه این پوشش رو انتخاب کرده و البته درست چادر میپوشه واقعا باارزشه
منتظر پاسخ تمامی دوستان عزیز هستم [shaad]
سلام
من پوششم یه چیزی تو مایه های 1و 2 است
و در مورد نظر های بالایی هم باید بگم که آقایان گرامی باید سر همان جلسه خاستگاری با خانم های آینده شان طی کنند که دوست دارند پوشششان چگونه باشد و در صورت عدم پذیرش دور خانم را خط بکشند
چون به نظر من دیگر در رابطه زناشویی نمی شود از خانوم چیزی را خاست که خودش دوست ندارد
فرض کن به خانومت بگی روسریتو یکم بکش جلوتر اون هم میگه من همینم که هستم تو که ناراحتی اصلا چرا اومدی خاستگاری من ....
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
masuomeh
سلام بچه ها بعضیا ازشماها کاری کردیدمن جرات نمیکنم بگم چطورمیپوشم پس همون نگم بهتره[khejalat][khejalat]
چرا عزیزم؟؟هر چی بپوشی انتخاب خودته...حق خودته...کسی نمی تونه بهت چیزی بگه!!!این خودتی که باید تصمیم بگیری چی بپوشی!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
masuomeh
سلام خانمی!
چرا عزیزم ...!؟[labkhand]
فک میکنم تو تایپک (خانم های سایت بیایید دور هم) گفته بودی چادری هستی!و به چادری بودن ات افتخار میکنی!
کسی حرفی زده بفرمایید تا یه....[kootak][nishkhand]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
masuomeh
سلام بچه ها بعضیا ازشماها کاری کردیدمن جرات نمیکنم بگم چطورمیپوشم پس همون نگم بهتره
دوست عزیز جرات نمی خواد ، همت می خواد
اگر تا دیروز حتی پوشش شما عدد 8 رو داشت چرا از فردا عددش رو کم و کمتر نکنیم ؟
نه برای دیگران بلکه برای خودمون ...
برای اهمیت و ارزشی که برای خودمون قائل هستیم می تونیم عدد پوششمون رو کمتر و ارزش معنوی خودمون رو بیشتر بکنیم [cheshmak]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
aty.a
سلام خانمی!
چرا عزیزم ...!؟[labkhand]
فک میکنم تو تایپک (خانم های سایت بیایید دور هم) گفته بودی چادری هستی!و به چادری بودن ات افتخار میکنی!
کسی حرفی زده بفرمایید تا یه....[kootak][nishkhand]
نه ولی بااین نظرات نگم بهتر برات پیغام خصوصی میذارم ومیگم [cheshmak]
[cheshmak][cheshmak]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
علائدین
دوست عزیز جرات نمی خواد ، همت می خواد
اگر تا دیروز حتی پوشش شما عدد 8 رو داشت چرا از فردا عددش رو کم و کمتر نکنیم ؟
نه برای دیگران بلکه برای خودمون ...
برای اهمیت و ارزشی که برای خودمون قائل هستیم می تونیم عدد پوششمون رو کمتر و ارزش معنوی خودمون رو بیشتر بکنیم [cheshmak]
دوست من شما منظورمنونگرفتید