به نظر من هر فردی در سطح 1 می تونه طرح و ایده هایی داشته باشه و اگر یکم پشتکار داشته باشه می تونه اونو ثبت کنه و با توجه به استعداد، شرایط محیط ، دانش ، امکانات و پشتکار و .... می تونه کم کم سطح خودش را ارتقا بده و اختراعاتی با سطح 4 و 5 انجام بده.
نمایش نسخه قابل چاپ
به نظر من هر فردی در سطح 1 می تونه طرح و ایده هایی داشته باشه و اگر یکم پشتکار داشته باشه می تونه اونو ثبت کنه و با توجه به استعداد، شرایط محیط ، دانش ، امکانات و پشتکار و .... می تونه کم کم سطح خودش را ارتقا بده و اختراعاتی با سطح 4 و 5 انجام بده.
سلام دوست عزیزم/هرچند من ایده دارم (دلیلم برای انتخاب الکترونیک ...) اما ... هنوز موفق به ساخت طرحی نشدم
سوم دبیرستان طرحی داشتم و به من گفتن این طرح ساخته شده اما من توجه نکردم /پیگیری کردم و اونرو به نوعی پروبال دادم که طرح قبلی رو بی ارزش جلوه میداد/خوب پیش رفتم تئوریاتو تقریبا کامل کردم اما بنا به دلایلی.... نشد اجرا کنم...[narahat]
امیدوارم متوجه منظورم شده باشی مهم فقط شهرت نیست اگر این احساس یک حس درونیه اینکارو انجام بده از طرح ساخته شده کامل شناخت پیدا کن و طرحتو قویتر بساز و به عقیده من اگر هدفمند و با همه وجود پیش بری بهترین خواهی بود[tashvigh]
(چون خودت گفتی ایده های زیادی داری/پس،دلسرد نشو عزیزم و به خودت وتوانایی هات ایمان داشته باش[golrooz])
به قول معروف گر طبیب بودی سر خود دوا میکردی
خود منم عین تو خیلی دوست دارم مخترع بشم ولی یه نصیحت ایده هات رو کاغذ بیار همیشه هم مرورش کن تا یه چیزی ازش در بیاری
از فاطمه ی عزیزم واسه باز کزدن این بحث خیلی خیلی ممنونم
خیلی استفاده بردم از بحثای زیبای دوستان و راهنماییهاشون
ایده از ابتدای زندگی با آدم آفرید نمیشه اما منکر اینم نمیشم که بعضی افراد حقیقتا کنجکاویشون در حد اکتشافه.. اما خب یه انسان اگر علایقشو عملی ببینه میتونه از یه تئوری ساده به اکتشافات بزرگ هم دست بزنه.. به نظر بنده که اول باید زمینه سازی کرد و تو وجود خودت به این باور تونستن برسی و بعد سطح هوشیاری و کنجکاویتو به همون نسبت ارتقا بدی.. توجه رکن اصلی اکتشافه به نظر من..توجه وافر .. ایده پردازی هم که مستلزم اصول و قوانینیه که دوستان به اون اشاره کردن.. تو زمینه ای که ایده پردازی میکنین هیچ وقت دست از مطالعه و تلاش برندارین..سخت کوشی و خستگی ناپذیری و امید هم از اساسی ترین ابزار موفقیت تو راه اکتشافه.. من بیشتر در مورد اصولات رفتاری و روش برخورد با موضوع میتونم کمکتون کنم و تو زمینه ی علمی اختراع دوستان دیگه صاحب نظرن...امیدوارم موفق باشین تو این راه[golrooz]
به حرف هیشکی گوش نکن خودت باش تو میتونی 100% بهت قول میدم
میخواین منم تو ایده دادن و تکمیل اونا کمک کنم؟
این کار ساده است و بهترین و قشنگ ترین نکته کلیدیش اینه که باید کمی اعتماد به نفس کاذب داشته باشید.[nishkhand]
چرا به فکر ساخت نیروگاه نیستید؟
یا ایستگاه های فضایی!حتی راکتور های هسته ای یا همجوشی.
اصلا بیاید یه پایگاه رو مریخ بسازیم!
یک بار امتحان کنین!به خدا قسم هیچی مثل برداشتن قدم های بزرگ روحیه و اعتماد به نفس شما رو ارضا نمی کنه!
شما ها برای انجام دادن کار های بزرگ(مثلا روزی 16 ساعت مطالعه در مورد فیزیک کوانتوم) نیاز به هوش خفن ندارید.
کافیه نگاه کنین و ببینید چکار باید بکنین.و همون کارا رو انجام بدید.همین.
خب ایده باید بدید؟ایده ایده ایده ایده ایده ایده ایده!
میخواید ایستگاه فضایی بسازید؟زمین،راکت،فضا،خلا، سرما،موتور یونی،باتری،سلول خورشیدی،کپسول،انسان،کنترل از زمین و غیره.
قوانین مخترعان رو که می دونین. کمی صبر! دو تا فوت! حله!
به نظر من یکی از بهترین راه های ایده دادن ایراد گرفتن است.
ایراد از طرز کار.
ایراد از روند کار.
ایراد از شکل اجسام.
ایراد از جنس اجسام.
ایراد از نبود چیزی.
ایراد از بودن چیزی.و....
من یه موقعی تمام ایده هامو تو یه دفترچه کوچیک مینوشتم الان وقتی میخونمشون میبینم عجب ایده هایی بود
اما چون هیچ وقت راهشو بلد نبودم نتونستم برم دنبالشون
هیچ وقت اجازه نده هیچی جلو راه عملی کردن ایدتو بگیره میشه مثل من که دو سال بعد ببینی ایده هات تو کشورهای دیگه ساخته شده :|
به قول آقای سلیم زاده کمی صبر! دو تا فوت ! حله
سلام . اگه ایده یا طرح می خواستید یا میخواهید ایده یا طرحتون رو اصلاح کنم ، بنده در خدمتم چون من یک ایده پردازم و تو سایت و مجله دانستنیها از من به عنوان یک طراح تشکر کردند . اکثر طرح های من در مورد چیز های کاربردی هست . تا الان هم چهار تا از ایده هام رو هم عملی کردن !!!!!!! و من خیلی ناراحت شدم ولی به علت کمبود وقت هیچکدومش رو نساختم . نمی خام نا امیدتون کنم ولی اختراع کار بسیار سختیه و کار هر کسی نیست