از شهر من
تا دل تو راهی نیست...
تبسمت را نگهدار برای شعله ور شدن
جرقه ای کهنه در
کتاب خاطرات ذهنت...
نمایش نسخه قابل چاپ
از شهر من
تا دل تو راهی نیست...
تبسمت را نگهدار برای شعله ور شدن
جرقه ای کهنه در
کتاب خاطرات ذهنت...
من از عشق باران دل به دریا زدم
[golrooz]
گاهی اوقات از خودم میپرسم چرا هرکی مهربون تره تنها تره؟
اینو یه بار از دوستم پرسیدمو اون گفت چون آدمای مهربون ،مهربونن چی دیگه آدم باید از یکی بخواد و اینکه اونا در دسترس اند
ولی بقیه نه !همه میخوان به دستشون بیارن تا ازشون سود ببرن پس دورشون شلوغ تره!
آدم نا امید میشه واقعا!
امروز معلممون گفت همیشه طرفدارهای خوبی و حق کمترن!یکی به من بگه آخه چرااااااااااااااااااااااا ااااااا؟!!!!!!!!!!!
بـیـا بـا هـم رفـت و آمـد نـکـنـیـم مـثـلـا وقـتـی مـی آیـی نـــــــــــــرو . . . . .
مردها موجودات عجیبی هستند
به محض اینکه میفهمند دلبسته شان شدی اشکت را در می آورند!
تنها مردی که اشک عاشقش را در نمی آورد
پدر است..
و همه ی دخترها عاشق پدرشان...
مردها پدر که میشوند تازه میفهمند زنها چقدر دوست داشتنی هستند!
مردی با دختر دار شدن آغاز میشود..
حس می کنم عاشق شدم !!!
سلام
خوبم ، خیلی خوب . مثل روزهایی که
دلیل خواصی برای ابری بودنم ندارم ....
دیشب بارون اومد خیلی خوش گذشت
خواب منو نبرد تنها بودم رفتم زیر بارون ،
تا دیروز دلم بارون می خواست ولی امشب
دیگه دلم برف می خواد . دلم می خواد
مثل یه آدم برفی تو حیاط یخ بزنم .
امروز نمی دونم چرا مدام این شعر آقای
حیدری تو ذهنمه :
حد پروازم نگاه توست بالم را نگیر . . . حس خوب عاشقی و روزای اول عاشق شدن رو دارم . حس قشنگیه داره روحم مورمور می شه . یه شعر قشنگ از آقای مهدی فرجی تو ذهنم تداعی شد ، با این شعر خاطرات زیادی دارم : این روزها به نحو عجیبی مکدرم بگذار تا به عطر تو ایمان بیاورم این باور مچاله مرا پیر می کند اینکه به چشم های تو راهی نمی برم تا یک گره به بقچه ی احساس باقی است از جاده ی خیال تو بگذار بگذرم تاریکی زمخت مرا زیرو رو نکن روشن ترین ستاره ی شبهای باورم ترجیح می دهم که بمیرم فقط همین بر من مباد باور یک عشق دیگرم تا مغز استخوانم از این حرفها پر است ای عشق من چگونه گریبان نمی درم گفتی که می رسیم بهم طبق سرنوشت چیزی نمانده بود که پر دربیاورم شوری کبوترانه مرا در خودش گرفت رفتم حرم صدا زدم ای صاحب حرم حالا که مثل ماهی خوشبخت کوچکی در موج خیز چشم قشنگت شناورم کاری بکن که پنجره ها بازتر شود شاید به چشم های تو ایمان بیاورم .... [golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz]
محتاج خنده های توام بیشتر بخند...
چقدر بده که انقدر بغض داشته باشی
که حتی جرات خوندنه یه دلنوشته نداشته باشی
داغون شدن ینی این...
http://axgig.com/images/68215365676851676910.jpg