یا انیس من لا انیس له
یا رفیق من لا رفیق له
یا صاحب من صاحب له
تکیه گاه و پناهی جز تو ندارم
فقط میتوانم بگویم ...شکر رفیق[golrooz]
نمایش نسخه قابل چاپ
یا انیس من لا انیس له
یا رفیق من لا رفیق له
یا صاحب من صاحب له
تکیه گاه و پناهی جز تو ندارم
فقط میتوانم بگویم ...شکر رفیق[golrooz]
درود به رفاقتی که از پس سیاهی های روزگار ، مثل برف سپید و پاک روی دلم نشستی
تا چند صباح این رفاقتت در روزگارم رو تا قیامت به رخ قلب سیاهم بکشم و بگم ببین عجب رفیقی داشتم !!! دنیا خاک بر سرت که رفاقتت بوی لجن میداد..
رفیق ممنون که هوای دلمو داری...ممنون از رفاقتت[golrooz]
کمکم کن.. خدا چرا کمکت نمی بینم؟
چرا هرشب دلم غم میکنی.
چرا ارومم نمکینی؟
بازم شکر
خدایا شکرت
امروز هم هستم
خدایا شکرت
http://rahname11.persiangig.com/LARG...y-com-0397.jpg بـِــﮧ سَـلـامـَتـﮯِ اونـایـﮯ ڪـﮧ مُـخـاطـَبِ خـاصـِشـون خـُداسـت
بـِــﮧ سـَلـامـَتـﮯِِ اونـایﮯِ ڪـﮧ شـَبـا بـِــﮧ خـُـدا شـَب بـِخـیـر مـیـگـَن
سـَلـامـَتـﮯِِ اونـایـﮯِِ ڪـﮧ صُـبـح بـایـادِخـُدا ازخـواب بیــدارمـیـشـَن
سـَلـامـَتـﮯِِ اونـایـﮯِِ ڪـﮧ خـُدا هـَمـﮧ دارُ نـَدارِشــونـﮧ
بِـبـیـن مـَنـونـیـگـا ؟! آره ...
بـﮧ سـَلـامـَتـﮯِِ مَـن ، سـَلـامـَتـﮯِِِ تـــو ... ❤
خدایا شکرت.
چگونه خدا را شکر کنیم؟
امام صادق علیه السّلام می فرمایند: «شکر نعمت ها پرهیز از گناهان است و شکر تمام و کامل این است که بنده خدا بگوید: الحمدلله رب العالمین»
http://www.afkarnews.ir/images/docs/...00208757-b.jpg
سرویس مذهبی افکارنیوز- حضرت موسی علیه السّلام در مناجات خود به پیشگاه خداوند عرض کرد: بارالها، آدم را به دست خودت آفریدی، در بهشت خودت او را جای دادی، حوّا را به همسری اش گزیدی، او چگونه تو را شکر نمود؟ خداوند فرمود: آدم دانست که همه آن نعمت ها از من است و او با این معرفت، شکر مرا به جای آورد.
کسی که در دل باور دارد تمام نعمت ها از خداوند است و با این باور، عالی ترین شکر را به جای آورده و ادای وظیفه قلبی نموده است، او باید مراقبت نماید که در مقام عمل نیز شکرگزار نعمت های خارج از وجود انسان باشد، مانند مال، مقام، محبوبیت، نفوذ کلام و دیگر نعمت های از این قبیل، و شکر جامع، به کار بردن نعمت بر وفق رضای الهی و اجتناب از گناهان است.
امام صادق علیه السّلام می فرمایند: «شکر نعمت ها پرهیز از گناهان است و شکر تمام و کامل این است که بنده خدا بگوید: الحمدلله رب العالمین»۱
پس اگر انسانی با دست و زبان، قلم، مال و ثروت، مقام و منصب، اعمالی را انجام دهد که مورد رضایت خداوند متعال باشد، او با عمل پاک و منزه خود، شکر نعمت را به جای آورده است. و اگر با یکی از آن ها مرتکب گناه گردد، کفران نعمت نموده است.
شکرِ نعمت دست، رفع نیازهای زندگی یا دستِ افتادگان را گرفتن است و کفران نعمت دست، دزدی کردن و یا بر سر مظلوم کوبیدن است.
شکر نعمت مقام، حمایت مظلوم و کوتاه کردن دست ظالم است و کفران نعمت مقام، بی اعتنایی به ضعیفان و یاری کردن ستم کاران است.
منبع:
۱. مشکوة الانوار، ص۳۱.
۲. اخلاق اسلامی، ص۳۷۳- ۳۷۴.
خدايا به من زيستني عطا کن،
که در لحظه ي مرگ بر بي ثمري لحظه اي که براي زيستن گذشته است حسرت نخورم ،
و مردني عطا کن که بربيهودگيش سوگوار نباشم .
براي اينکه هر کس آنچنان مي ميرد که زندگي مي کند.
خدايا تو چگونه زيستن را به من بياموز،
چگونه مردن را خود خواهم آموخت .
خدايا رحمتي کن تا ايمان ، نان ونام برايم نياورد ،
قدرتم بخش تا نانم را و حتي نامم را در خطر ايمانم افکنم ،
تا از آنهايي باشم که پول دنيا را مي گيرند و براي دين کار مي کنند ،
نه از آنهايي که پول دين مي گيرند و براي دنيا کار مي کنند .
دکتر علی شریعتی
خدایا میدونم با هر لحنی بگم برات فرقی نداره
ساده میگم: دوستت دارم