پاسخ : معرفی همگانی اعضای سایت نخبگان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
آبجی
سلام میترا جان به سایت علمی نخبگان خوش اومدی خانومی [esteghbal] خوشحالیم از اینکه در کنارمون هستی [golrooz]
ممنون ابجی[golrooz][golrooz][golrooz]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ملیح سا
سلام همگی
میترا هستم 14 سالمه از بندرعباس به دعوت محمد مهدی عضو شدم[golrooz]
سلام میترا خانم خوش اومدی به سایت
موفق باشی[shaad]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mohammad Mehdi
سلام میترا خانم خوش اومدی به سایت
موفق باشی[shaad]
ممنون اقا مهدی[golrooz][golrooz]
سلام دوستای خوبم و آقا مصطفی گل من بهروزم 25 ساله دانشجوی مهندسی معماری و در ضمینه دیوارهای 3d پانل فعالیت میکنم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
بهروز 3d
سلام دوستای خوبم و آقا مصطفی گل من بهروزم 25 ساله دانشجوی مهندسی معماری و در ضمینه دیوارهای 3d پانل فعالیت میکنم
سلام اقا بهروز به سایت علمی نخبگان خوش امدید sh_omomi70
سیلوووووووووووووو ملیکوم![nishkhand]
بنده لیلا بیدم،14 سالمم بید![porenerji]
خوشی وقت بیدم![bamazegi]
خوش امد گوییی شی شد؟!؟![soal]
سلام
لیلا خانوم به سایت خودتون خوش آمدید ...
[porenerji]سلام به همه دوستان عزیزم. من لیلا هستم. 20 سالمه و مهندسی کشاورزی-خاکشناسی می خونم. از همه کسانی که برای این سایت زحمت میکشند و مطالب جالب ارسال می کنند خیلی ممنون و متشکرم و همچنین از آقا مصطفی عزیز. به امید موفقیت های بیشتر جوانا ایران زمین و شنیدن نام ایران در عرصه های بین المللی![esteghbal]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
leila-s
[porenerji]سلام به همه دوستان عزیزم. من لیلا هستم. 20 سالمه و مهندسی کشاورزی-خاکشناسی می خونم. از همه کسانی که برای این سایت زحمت میکشند و مطالب جالب ارسال می کنند خیلی ممنون و متشکرم و همچنین از آقا مصطفی عزیز. به امید موفقیت های بیشتر جوانا ایران زمین و شنیدن نام ایران در عرصه های بین المللی![esteghbal]
سلام لیلا جان
به سایت علمی نخبگان جوان خوش امدی http://njavan.com/forum/images/smili...20%2870%29.gif خوشحال میشیم که شما هم کمک کنی به پیشرفت سایت . از اینکه در کنارمون هستی خوشحالیم .
موفق باشی