چرا کسی منو دعوت نکرده بیام انتقاد[asabani]
به قول رضوس حقه قهر کنم دیگه سوال نپرسم[nishkhand]
ولی هرچی فکرمیکنم انتقاد نمیبینم
نمایش نسخه قابل چاپ
چرا کسی منو دعوت نکرده بیام انتقاد[asabani]
به قول رضوس حقه قهر کنم دیگه سوال نپرسم[nishkhand]
ولی هرچی فکرمیکنم انتقاد نمیبینم
عزیزان
انقد چشم ما رو به اسپم هاتون منور نکنید. [hoshdar]
پست بدون انتقاد یا حرفای انتقادی اینجا اسپم محسوب میشه.[bihes]
بعدا نگید چی شد؟ [sootzadan]
1- کمی بی مرام هستید ![nishkhand] اصلا یادتان میرود دوستان را !
2- بیشتر احساساتی هستید تا منطقی ! (البته برداشت من این بوده )
3- اشتها تون هست بسیار ![nishkhand][bamazegi]
4- خسیس هستید کمی ! (نمی دونم فکر کنم تاثیر محیط شهر محل سکونت تون بوده بیشتر ![bamazegi])
من قبول ندارم موقع انتقاد از بقیه کار به شخصیت شناسی روانشناسی هم میرسید به من که رسید هیچی[ghahr]
سلام علیکم یاسی خانوم
اولش اومدم بگم انتقاد ندارم یدفعه جرقه! جرغه !؟ نه همون جرقه ای زد به حافظه ی گرانقدرم[bamazegi]
میگما یاسی خانوم بیوشیمیت ( البته بیوشیمی مون!!!! ) خوب نیست[nishkhand] ؟ یعنی دارم دست و پا میزنم توش یاسی!! [sootzadan][nadidan][nishkhand] ولی به عشقت تا یجایی رسوندم[labkhand]
موقع شیرینی دادن و شیرینی گرفتن همه رو دعوت میکنی به خوردنه .... ( [tafakor] اوووم[soal] یادم رفت )خلاصه کباب و خوردن ببعی ها بود!!![nadidan][nishkhand]
اصلا بفکر من نیستی که اینجور موقع ها ، واسه خاطر بورچومی و دوستاش، چقده اینجوری---»[negaran]میشم!!![nishkhand]
زیادی خوبی
زیادی گلی
زیادی زحمت میکشی
و ....[nishkhand]
آخه خب یاسی انتقادی بهت نیست!! همینارم کلی فسفر سوزوندم!! انگاری جواب سوالای تست بیوشیمی داده باشم!![nishkhand]
اون شخصیت و اینارم باید ارغنون بیاد دیگه[cheshmak]
[esteghbal]
[golrooz]
و علیک خانم
درمورد بیوشیمی: بیوشیمی من افتضاح بید[sootzadan] یعنی میتونم بگم درحد 0.5 درصد از بیوشیمی حالیمه[nishkhand](خیلی زیاده نه)
ممنون گلم که مجبوری بیوشیمی رو خلاصه کنی[nishkhand]
منظورت بریونی بود[bamazegi]....حالا واسه گل روی شما باشه اما یادت باشه فقط به خودت میدم[sootzadan]
راستی به نظرت من چند درصد میتونم بیوشیمی جواب بدم[soal] جواب دادن به تست هاش مثل رویا میمونه[entezar2]
دیگه نوبت من هم تموم شد[nadanestan]
یاسی جان. برای اینکه ارغنون عزیز بیان تحلیل شخصیت باید دعوتشون میکردی! [tafakor]
اونروز که بهت گفتم بچه هارو دعوت کن به خرجت نرفت! [khanderiz]
از مهلتت که خیلی گذشته ولی نمیدونم برات میشه متاسفانه یا خوشبختانه...، به هر حال تصمیم گرفتم دیگه کسی رو نشونم تا تیمسار بیاد [sootzadan]
به دلایلی... [nishkhand]
پس فعلا میدون برای شما خالیه... [nishkhand]