شما میتونین از روغن کنجد استفاده کنید بسیار موثره
نمایش نسخه قابل چاپ
این متن قرمز رو از پست صفحه ی قبلیم کپی کردم
دوستان تاحالا نمیدونم به وضعیت من دچار شدید یا نه.یه فکری اومد تو سرم اصلا نمیدونم خوبه یا نه.اصلا نمیدونم کاربرد داره یا نه.[nishkhand]
فرض کنید میخواید تو گوگل دنبال مطلبی بگردید.یا با دوستانتون موضوعی برای تحقیق دارید.یا دنبال سایت خاصی میگردید.
من این فکر اومد تو سرم که قابلیتی وجود داشته باشه تو محیط گوگل مثلا دوستمون رو add کنیم و هر صفحه ای میریم اونم ببینه و یه قسمتی هم برای چت انلاین همونجا داشته باشه.و اینجوری درباره ی مطالبی که هردوتامون داریم میبینیم میتونیم همزمان بحث کنیم.دیگه لازم نیست هی لینک بدیم به دوستمون.عکس پیدا کنیم.نشون بدیم....[tafakor]
اصلا خوبه بده نظرتون چیه؟
حالا میخوام بپرسم که میشه برای همچین طرحی نرم افزاری جدا بنویسیم و رو سیستم نصب کنیم که با باز کردن نرم افزار به صفحه ی گوگل هدایت بشیم و قابلیت دعوت کردن و ادد کردن و چت کردن هم داشته باشیم که کسی که چت میکنیم باهاش صفحاتیو که باز میکینیمو ببینه؟؟؟[nadanestan]
یه چیزی که تو دانشگاه واسم دغدغه هست...و دوستام مسخره م میکردن...این بود که چرا مثلا یه سرویس که قرار بود مارو برسونه به شهر(دانشگاهمون پشت کوه بود[nishkhand]) یه روز میدی با 1 نفر یا شایدم ماکس 5-6 نفر مسافر این اتوبوس واحد خالی میرفت و میومد...هم چین نزدیکم نبووود راه اخه...چرا نمیشه این اتوبوسا و وسایل نقلیه جوری طراحی شن که تاشو باشن[nishkhand] به نسبت مسافر کوچیکو بزرگ شن و یجوری مصرف سوختو کم کنن...خو موتورشو با دلو روده ی ماشینو اون جولو خوب جا بدن که موقع تا شدن له نشه تو طراحیش شدنیه که لاستیکا جمع شنو...[tafakor].البته یجوری تا بشه که فرقی با موقع تانشده ش از نظر وزن و....دادشته باشه...خو سوخت هم گرونه هم آلودگی داره هم حیفس[khande] ...حتما خارجیا هم چین چیزی دارن...سرچ نکردم[soal] آزاره دیگه[khande]
اره منم زیاد مواجه شدم.اتوبوسها خالی حرکت میکنند.خب نمیشه مردم رو مجبور به رفت و امد کرد که [nishkhand]
حتما خیلیا تلکابین سوار شدند...حتما هممون یبار داخل اسانسور رفتیم [nishkhand] فکر کنم راه حل مخلوط کردن این 2تا باشه [tafakor]
چیزی که تو ذهن منه نمیدونم مشابهش هست یا نه.یجور وسیله ی نقلیه جدید هست.به این صورت که در اماکن مهم و پر رفت و امد مسیری ویژه کشیده میشه به مناطق مهم شهر.دقیقا مثل ایستگاه های اتوبوس.مثلا همین دانشگاه رو مثال میزنم.جلوی درب دانشگاه ایستگاه مخصوص این وسیله هست.این دانشگاه 20تا از این اتاقک هارو داراست.هر اتاقک ظرفیت 4 نفر رو داره.وقتی پر شد حرکت میکند و هر کسی دکمه ی مخصوص ایستگاهی که میخواد پیاده بشه رو میزنه (مثل اسانسور).این وسیله میتونه برقی ریلی باشه.[tafakor]نهایت 1مترو 20 سانت عرض و 1.5 متر طول.[tafakor]
سلام...[golrooz]
امکان پذیر هست...
ولی مشکل تاسیسات ثابت داره...
شما یه خیابون میکشی که همه جور عبور و مروری توش امکان پذیره...
ولی اگه مثلا راه آهن بکشی دیگه نمیتونی با دوچرخه بری یا با اتوبوس و مصرف اون اختصاصی میشه...
برای همین اگر نقل و انتقال در اون مسیر دائمی و پر ترافیک نباشه نمیصرفه...
سلام...[golrooz]
به نظر دوستان میشه در پیاده رو های اماکن شلوغ جای بستر ثابت از بستر متحرک استفاده کرد؟
یه جور کانوایر که شما دیگه راه نری و خودش ببرتت...[nishkhand]
اینده ی کامپیوتر ها همینه
اینده ی اینترنت هم همینه
ولی این اینده فعلا خیلی دوره
نزدیک به این هست ولی هنوز خیلی ناقصه
انتقال از طریق کلاه ها و الکترودهایی انجام میشه که هنوز خیلی جاگیر و زشت و تخیلی هستند و هنوز دستورات در حد چپ و راست و بالا و پایین و چند مورد دیگه مونده
توجه کنید که باید به صفحه کلید برسه!
من 3سال قبل یه طرحی دادم اتوبوس و کامیون و کانتینر بر بود که برای کاهش ترافیک جمع میشدن!
ریلی - تلسکوپی
ولی به صرفه نیست
راه حلی که الان استفاده میکنند بهش میگن موتور با سیلندرهای غیر فعال هوشمند! یا یه همچین اسمی
موتور این اتوبوس ها بین 4تا 8 لیتر (نهایتا 12 لیتریش هم هست) هست
مثلا یه موتور 8لیتری 8 سیلندر هست که با این تکنولوژی در حالت خالی 4سیلندرش کار میکنند و 4سیلندرش کار نمیکنند
روی بنزهای کوپه هست ولی رو اتوبوس ندیدم بزارن!
رو بی ام دبلیو هم فکز میکنم بود!
مصرف سوخت بین 40 تا 60 درصد کاهش پیدا میکنه!
اوووو
ببخشید ببخشید ببخشید
من این پست شما رو با یه پست دیگه اشتباه گرفتم و با یه ایده و یه مقاله قاطی شد چیشد نظراش با هم قاطی شد!
این اینده که گفتم مربوط میشه به اینکه تمام اینترنت و کامپیوتر تو ذهن آدم باشه و تماما غیر فیزیکی باشه
یعنی نور و تصویر نیست
چشماتو میبندی و وارد اینترنت میشی
اما در رابطه با این قابلیت - خب فیسبوک حالت ساده ای از این پدیده هست که وقتی اد میکنی دوستت رو تمام علاقمندیهاتو میبینه
اما اینکه بدون ارسال باشه و هرچیزی که میبینی دوستت ببینه این کمی خارج از قوانین حریم شخصی هست
و به همین دلیل و سختی در اجرا برای محیط یک مرورگر و همه ی سایتها
تا به حال اجرایی نشده
در واقع احتمال استفاده ی تعداد قابل توجهی کاربر هم کمه و اقتصادی بودنش رو زیر سوال میبره
اتفاقا من سال قبل میخواستم طرحی بدم که این سامانه قابل اضافه شدن به اتوبوسها و وسایل حمل و نقل عمومی عادی هم باشه(داخل شهری - همین تهران خودمون)
ولی هیچوقت فرصت نکردم بیشتر از مدت زمانی که به اتوبوسها نگاه میکنم بهش بپردازم!
در رابطه با بنزین - مقدار بنزین همونقدره(حتی به دلایلی میتونن افزایش داشته باشن)
پمپ سوخت میزان پمپ شدن بنزین به هرکدام از نازلهای داخل سیلندر رو تنظیم میکنه
میدونین که سیستم سوخت رسانی جدید هوا رو جداگانه و سوخت رو جداگانه داخل سیلندر میفرسته(تزریق مستقیم سوخت)
و سوخت با پمپ برقی پمپ شده و با سوزنی که داخل سیلندر هست به صورت پودری داخل سیلندر پخش میشه و بعد هم....
اگر درست یادم باشه هر کدوم از این سوزنها که جداگانه کنترل میشه فقط قطع میشه جریان سوخت داخلش و هوا حرکت میکنه ازادانه
اینطوری دیگه سیلندر فعال نیست و سوخت مصرف نمیکنه ! اما نصف دیگه ی موتور کار میکنه(در واقع 2 از 6 یا 2 از 8 سیلندر رو غیر فعال میکنند)
باک ثابته ولی طول پیمایش مسیر زیاد میشه و مصرف سوخت در کل کاهش پیدا میکنه و مثلا الان با یه ماشین ایرانی 600 کیلومتر مسیر طی میکنین
ولی با این بنز ها 700 تا 800 تا و یا پول کمتری به بنزین میدین!
اینکه کسی تو زندگیم دخالت کنه
[tafakor]
سلام، یک شرکت، قبلا طرح چنین پرینتری را داده است:
http://www.computinghistory.org.uk/d...ble%20Printer/
سلام داداش[golrooz]نقل قول:
سلام...[golrooz]
نوشتن نرم افزار جوریه که اصولا هر کاری میتونی انجام بدی...
ولی باید از نظر اقتصادی به صرفه باشه...
یعنی انقد کارا باشه و یوزر داشته باشه که این اقدام نشه یه شکست...
خب الان به نظرتون اصلا این طرح مزیت هایی داره؟و قابلیت های خاصی میشه بهش اضافه کرد؟کلا میتونه فوایدی داشته باشه؟
به صورت جداگانه باشه چی؟یعنی غیر از مرور گر نرم افزار دیگه ای رو باز کنی و امکانات خاصی داشته باشه که بتونید گروهی تو اینترنت بچرخید.مثلا درباره ی موضوعی میخوایم بحث و گفتگو داشته باشیم.و همزمان بحرفیم.و شاید قابلیت های دیگه هم بشه که الان به ذهنم نمیرسه.نقل قول:
اما در رابطه با این قابلیت - خب فیسبوک حالت ساده ای از این پدیده هست که وقتی اد میکنی دوستت رو تمام علاقمندیهاتو میبینه
اما اینکه بدون ارسال باشه و هرچیزی که میبینی دوستت ببینه این کمی خارج از قوانین حریم شخصی هست
و به همین دلیل و سختی در اجرا برای محیط یک مرورگر و همه ی سایتها
تا به حال اجرایی نشده
در واقع احتمال استفاده ی تعداد قابل توجهی کاربر هم کمه و اقتصادی بودنش رو زیر سوال میبره
کلا اصلا به نظرتون کارایی داره؟
نمیشه واسه نرم افزارهای تو کامپیوتر همچین کاری کرد؟مثلا من میخوام با یه نرم افزار کار کنم و تو هم ببینی من لحظه به لحظه دارم چکار میکنم.یه جوری مثل شبکه کردن.امابا قابلیت دو طرفه و قدرت چت کردن .و با زدن یک کلیک اختیار رو میدم به تو تو با نرم افزار کار میکنی و من نگاه میکنم.مثلا یه دایره میکشی و همونجا اون زیر مینویسی اینجوری خوبه؟[tafakor]
بحث مصرف سوخت نیست.البته نه اینکه نیست.اما این سیستم اگه درست یادم باشه به سرعت خودرو وابسته هست.و چندین سال پیش روی یه خودروی امریکایی به نظرم اول نصب شد.[tafakor]
یعنی مثلا تا 40کیلومتر در ساعت 4سیلندر خودرو فعالیت دارند و ازین سرعت رد بشه همه ی سیلندرها...
ولی مشکل به نظرم اینه که یه اتوبوس با 4نفر مسافر مجبوره همشونو برسونه.ظرفیت سیستم با تعداد مسافر متغیر نیست.
روش آموزشی غلط در تمامی مقاطعنبود کلاس های نخبه پروری و استعداد یابیعدم استفاده آموزشی صحیح از مدارس و دانشگاه ها در تعطیلات تابستان و نوروز
برای فعالیتهای تحقیقاتی ایده عال هست به شرطی که
کمی تغییرش بدی
با این محدوده کاربردی نیست
مثلا باید محدود باشه اینکه بخوای این سایت رو - این فعالیتت رو چه کسایی ببینن یا هیچکس نبینه
تنظیماتش اونوقت خیلی زیاد میشه
همین فیسبوک هم یه پست میخوای بزنی باید تعیین کنی محدوده ی دسترسی رو
ولی میشه نوشت - با یه فضای اختصاصی و اتصال از طریق اینترنت - طرح خوبیه!
وسوسه انگیزه! ولی حداقل تو ایران که نمیشه به این راحتیا مشتری براش پیدا کرد
من میخواستم 1مرحله ساده تر از این طرح رو اجرا کنم تا الان 3بار شکست خوردم تو مرحله اول
حالا بازم در حال کارم - این که خیلی پیشرفته میشه و تخصصی تر
بحث دقیقا مصرف سوخته و رسییدن به حداکثر بازده
سرعت معیار این سیستم هوشمند هست
همیشه هم معیار سرعت نیست و بعضی وقتی دنده یک هر 8 سیلندر رو میطلبه تا به دور موتور مورد نیاز برسه! مثلا در سربالایی و با بار و....
برای همین از سنسور های گشتاور و لغزش محدود و 10 ها متغییر دیگه که بررسی میشه استفاده میکنند
تا جایی که قدرت و سرعت مورد نیاز تامیین میشه
اتفاقا یکی از اهداف من تغییر نظام اموزشی حتی در حد چند 10 نفر هست
اینترنتیش رو سعی کردم راه بندازم که از ابتدایی تا خود اشتغال و بازنشستگی و... همه ی مراحل علمی افراد رو شامل بشه
اما هزینه ی میلیاردی داره و تا برنامه ریزی اولیه بیشتر پیش نرفت
کلا به این نتیجه رسیدم که تغییر جامعه خیلی سختتره و به عمر من و نوه هام نمیرسه
اما اول خودمو تغییر بدم میتونم امیدوار باشم حداقل
برای همین از خودم شروع کردم (با اینکه ظاهر بدی داره ترک تحصیلی بودن!)
اینترنتی هم یه جورشه ولی من بیشتر مد نظرم اینه که باید محیط علمی رو به یه محیط پویا و پر نشاط تبدیل کنیم نباید توی دانشگاه هر روز بیایم بشینیم که استاد دو تا کلمه جزوه بگه بنویسیم آخر ترمم با نمره 12 و 15 پاسش کنیم بعدشم فرمت!!!!!!!!!!بایدبریم دنبال پژوهش به نظر من توی دانشگاه و حتی مدارس بخش اعظم نمره باید به پروپوزال و کار تحقیقاتی راجع به اون درس اختصاص داده بشه فکر میکنین چرا اروپا و امریکا به این جا رسیدن چون واسه پژوهش هزینه کردن همین الانش اگر بخوای واسه دانشگاه های اونجا اپلای کنی کافیه در کنار مدرک زبان چند تا یا حداقل یه مقاله خوب یا عالی داشته باشی شانس پذیرش حتی با وجود معدل پایین بسیاربالا هست البته این در مورد بچه هایی که لیسانس هستن بیشتر صدق می کنه.در کل محیط آموزشی باید جوری طراحی بشه که تولید کننده دانش پرورش بده نه حمل کننده دانش!!
اره درسته.نمیشه سرعت رو ملاک قرار داد.کلا گفتم.شتاب هم دخیله.نقل قول:
بحث دقیقا مصرف سوخته و رسییدن به حداکثر بازده
سرعت معیار این سیستم هوشمند هست
همیشه هم معیار سرعت نیست و بعضی وقتی دنده یک هر 8 سیلندر رو میطلبه تا به دور موتور مورد نیاز برسه! مثلا در سربالایی و با بار و....
برای همین از سنسور های گشتاور و لغزش محدود و 10 ها متغییر دیگه که بررسی میشه استفاده میکنند
تا جایی که قدرت و سرعت مورد نیاز تامیین میشه
ولی خب طرح مشکل دوستمون به نظرم بیشتر بر میگرده به اینکه ظرفیت زیاد اتوبوس و تعداد کم مسافر.واقعا هم حیف هست اتوبوس به این عظمت و همینطور آلودگیش بخواد 4نفر رو جا به جا کنه.واسه این اون سیستم حمل و نقل برقی رو گفتم که هر کابین 4 نفر.که دداداش ساسا گفت چون تجهیزات ثابت داره مشکل داره.اما فکر میکنم واسه جاهایی مثل این دانشگاه که کمی از مناطق شلوغ دور هست تا اولین نقطه ی شلوغ شهر خوب باشه [tafakor]
چون اینجور دانشگاه ها رفت و امد دائم اما غیر هماهنگ زمانی دارند.این سیستم حمل و نقل تیکه تیکه میتونه مشکل گشا باشه
مشکل رو که شما گفتینقل قول:
ممنونم...[golrooz]
الان متوجه نشدم...مشکل اتوبوسه ...سرعت و شتاب یا بحث درگیر شدن سیلندرهاو دورموتور ویا کلا بصرفه نبودن طرح های این چنینی؟
ولی هرچقدر هم فرض کنیم سیلندرهارو غیر فعال کنیم و تا سوخت کمتری مصرف بشه باز هم نمیتونه ضرر حاصل از جابه جایی اتوبوس تقریبا خالی رو جبران کنه.
خب من هم همین نظر رو دارم - اما منظورم از اینترنتی دانشگاه های اینترنتی حال حاضر نیستا
اگر بخوام بهش بپردازم اولا خیلی طول میکشه
دوما به خاطر 2عدد تشکر که زیر این پستا میخوره ارزش نداره بنویسم!
اول تعداد تشکرا بره بالا ادم یه انگیزه ای داشته باشه حداقل!
بعد کامل توضیح میدم - چون این مجموعه ی اینترنتی خودش 3قسمت کلی هست که هرکدوم 3تا 6مرحله دارن!
و به غیر از مراحل اولیه بقیه مراحل هرکدوم شاید به 1 سال برسه مدت زمانش - یعنی کاربر بعد از 5دبستان همزمان با راهنمایی وارد سایت میشه و بعد از 3راهنمایی هم میتونه دبیرستان نره و بعد بین 5 تا 10 سال( به نسبت تخصص مورد نظر و هوش و استعدادش) طول میکشه تا به اخرین مرحلش برسه
90درصد فعالیتها هم تحقیقی هست
یعنی تقریبا هیچ امتحانی وجود نداره - هیچ چیز اماده ای وجود نداره
جز چند مورد در ابتدا و چند مورد در مرحله ی اخر هم کتب خاصی اجباری نیست
تماما کاربردی هم هستند اموزشها یعنی چیزی نیست که بخونی و ندونی واقعا به چه دردی میخوره! دقیقا با کاربرد داره آموزش داده میشه
مثل ساعت ها فیلم سینمایی جذاب هست!(منظورم این نیست که به شکل فیلمه ولی کلی فیلم هم داره)
حمل کننده ی دانش نیست - محل نگهداریش هم نیست - محلی برای جمع شدن علاقمندان دانشه - مثل یه هتل یا رستوران مجازی
- - - به روز رسانی شده - - -
ولی کمش میکنه و این کم کردن همونقدریه که لازمه و ضرر محسوب میشه
اونچه که منو آزار میده نظام تحصیلی بر پایه نمره هست.و همونطور که دوستان گفتن ما نیاز به یادگیری به صورت پژوهشی داریم.
این متن رو از ویکی کپی کردم
تحصیل در دانمارک رایگان و برای کودکان ۷ تا ۱۶ ساله (دوره ابتدایی و سیکل اول متوسطه) اجبار است. حدود ۹۰ درصد دانش آموزان ۷-۱۶ ساله در مدارس دولتی و ۱۰ درصد بقیه در مدارس خصوصی که تحت حمایت مالی دولت هستند، تحصیل میکنند. تا کلاس هفتم محتوای آموزش برای همه دانش آموزان یکسان است. اما در پایههای هشتم تا دهم در دروس ریاضی، انگلیسی، آلمانی فیزیک و شیمی ممکن است، دانش آموزان به کلاسهای با سطوح پایه و پیشرفته هدایت شوند. تحصیل در پایه دهم اختیاری است. دانش آموزان میتوانند پس از گذراندن پایه نهم مدرسه را ترک کنند. پایه دهم با دو هدف و آماده سازی دانش آموزان برای زندگی خارج از مدرسه و دادن دانش لازم برای تحصیل در دورههای بالاتر در نظر گرفته شدهاست.
در تمام مدارس دانمارک، دانش آموزان بصورت طبیعی و بر اساس سن به کلاس بالاتر ارتقاء مییابند. در هفت سال اول تحصیل هیچگونه امتحانی وجود ندارد و هیچگونه نمرهای به دانشآموزان داده نمیشود.
در پایههای هشتم تا دهم نمره در مقیاس ۱۰، ممکن است به دانش آموزان داده شود. در پایان کلاس نهم و در پایان کلاس دهم امتحان وجود دارد که در دروس مختلف بعمل میآید. دانش آموزان در شرکت یا عدم شرکت در این امتحانات آزادند و به هر حال نمره قبولی وجود ندارد.
و مشکل دیگه اینکه میزان استفاده ما از دوچرخه بسیار پایین هست.جوانان ما غروب ها تو شهر ها با ماشین دور همی دور میزنند [nishkhand]
گاهی دیدم 4نفر با 2تا ماشین با هم تو شهر دور میزنند.
واقعا نیاز هست فرهنگ استفاده از دوچرخه رو جا بندازیم.
این متن هم از همون صفحه ی ویکی کپی کردم:
دانمارک یکی از کشورهایی است که در جهان دارای بیشترین تعداد دوچرخهسوار میباشد. در ساعات شلوغی ترافیک شهر، تعداد زیادی دوچرخه سوار- والدینی که فرزندان خود را حمل میکنند - را در راه منزل یا محل کار، مهدکودک و کودکستان مشاهده خواهید نمود.
یک مشکل دیگه که من واقعا از مواچهه با اون بدم میاد چسبیدن چسب به دستکش هست,فکرش رو بکنید توی بیمارستان که با انواع عفونت و خون آلوده مواجهی برای فیکس کردن یک آنژیوکت باید دستکش رو در بیاری یا با بدبختی با دستکش اونو فیکسش کنی
یه مشکل دیگه هم نبود پارک های فرهنگی هست جایی که افراد بتونن آزادانه با هم در رابزه با کارهای فرهنگی تبادل نظر کنن یعنی هم فال و هم تماشا!!!!!!!!!!!اگر یک نهاد دوست یابی هم ایجاد بشه که افراد با سلیقه های مشترک رو به هم ارتباط بده واقعا عالیه
یک چیزی که تو این کشور من را می آزارد مشکلاتی از این دست است:
.
راستی به نظرتون ریشه این تیپ مشکلات از کجاست؟!
یه مشکل بزرگی که اذیتم میکنه اینه که هر جا وایمسم مردم دارن پشت سرهم حرف میزنن عصبی میشم
اما نمیدونم چطوری باید حل بشن
من الان این حس رو دارم که دوست دارم یه جایی , یه مرکزی تو شهرم باشه طبق برنامه ی هفتگی استادای مربوط به هر رشته ای بیان اونجا و به افرادی که سوال دارن کمک کنند و راهنمایی و ...البته به همراه کمی امکانات و سیستم کمک اموزشی و ....و کمک کنند هر کسی طرح های پژوهشی خودشو جلو ببره.
مثلا متخصص پلیمر,کامپیوتر ,برق,روز 3شنبه
مکانیک,خودرو,رباتیک,نفت,4شن ه [nishkhand]
حرفتون کاملا درسته، بهترین راه، ایجاد موسساتی مثلا تحت عنوان کانون نخبگان، خانه نخبگان و ... در همه 1036 شهرستان کشور، آن هم تحت مدیریت نخبگان دلسوز، کارآ و با انگیزه همان شهر است. شهرداریها نیز می توانند در دادن امکانات اولیه و فضای مناسب برای تشکیل جلسات منظم هفتگی و گردهم آئی های عمومی آنان کمک کنند. فکر می کنم بایستی هیئت موسسی از نخبگان ابتدا با اخذ تایدیه از بنیاد نخبگان استان مربوطه و فرمانداری شهرستان، آن را در اداره ثبت شرکتها، تحت عنوان یک موسسه یا NGO ثبت کرده و با نامه نگاری با شورای شهر یا ادارات فرهنگی - تفریحی شهرداریها یا مدیریت فرهنگ سراها، از فضاهای آنجا استفاده کنند. ظاهرا ساز و کارهائی قانونی نیز برای کسب محدود درآمد، جهت پوشش برخی هزینه ها، برای چنین مجموعه هائی وجود دارد.
یک نمونه نوعی، از اساسنامه های چنین کانونهائی را در ذیل می آورم تا شاید راه برای علاقمندان به تاسیس آنها بازتر شود:
.کانون نخبگان شهرستان .....
مقدمه: کانون نخبگان شهرستان .......؛ پیرو برنامه های دولت خدمتگزار و ضرورتهای موجود شهرستان، بر آن است تا با استعدادیابی و جذب نخبگان، تشویق آنان به سوی ارتباطات و پیوندهای بیشتر و موثرتر با یکدیگر، بسترسازی برای تبادل آگاهیها و تجارب، تقویت روحیه ابتکار و نو آوری، ارتقای کارآمدی و مسئولیت پذیری در عرصه پویائی فکری و همچنین همفکری در حل مشکلات شهرستان، بدنه الیت شهرستان را به سوی پیشرفت و نیز همکاری و تعامل سازنده با سطوح مدیریتی شهر رهنمون سازد.
این موسسه؛ رویکرد و هویتی آموزشی- پژوهشی- مشاوره ای و تربیتی در حوزه های علمی، صنعتی، مدیریتی، ادبی، هنری، دینی و ورزشی داشته و چارچوب و محور فعالیتهای آن؛ نخبه یابی و نخبه پروری، استفاده شایسته و بیشینه از توانمندی و پتانسیل نخبگان شهرستان در مباحث حوزه مدیریت شهری و روستائی و نیز فراهم کردن بستر شکل گیری روحیه کار تیمی و افزایش مشارکت بخشهای خصوصی دانش بنیان شهرستان در عرصه های گوناگون است .
آموزش و پژوهش در این مجموعه، توام با توجه به آینده نگری، فن آوریهای نوین، کارآفرینی نوآورانه و فن آورانه، ارتباط با فضای واقعی و نیز تشویق، معرفی عمومی، هدایت و راهنمائی نخبگان، مخترعین، مبتکرین و پژوهشگران فعال و دلسوز شهرستان است. لذا این موسسه مجمعی است از افراد:
● متخصص و کارشناس به روز علمی و فنی
● متعهد و برخوردار از ظرفیتهای اخلاقی و دینی
● مبتکر و خلاق در نظریه پردازی و تولید اندیشه
● و توانمند در عرصه های گوناگون علمی، فرهنگی، اجتماعی و سیاسی
خط مشی و اهداف کلی کانون نخبگان شهرستان .......:
●برنامه ریزی برای شناسائی، پرورش، شکوفایی، هدایت و جهت دهی استعدادهای برتر شهرستان در همه عرصه ها
● فراهم آوری بستر لازم برای انجام امور پژوهشی مطابق با نیازهای شهرستان و کشور و همکاری با شرکتهای دانش بنیان بومی
●برگزاری جلسات، سخنرانیها، همایشها، گردهم آئی ها، سمینارها، اردوها، دوره ها و کارگاههای آموزشی، مسابقات و اتاقهای فکر در سطح عمومی شهرستان، مدارس، مراکز علمی و پژوهشی، دانشگاهها، هسته های صنعتی High Tech، بسیج و ...
● پرورش مدیران بومی و توانمند آینده در جهت ایجاد نوآوری، پویایی و حرکت در ساختارها و نهادهای شهرستان
● زمینه سازی برای تحولات اساسی در عرصه های مدیریت و برنامه ریزی کلان شهرستان
● تقویت زمینه کارشناسی مدیران فعلی با ارائه نظام مند ایده های نخبگان شهرستان به دستگاه ها، ارگانها و نهادها
● علمی شدن مدیریت شهرستان و بهره گیری از دانش های روز و تخصص گرایی
● زمینه سازی برای نگرش بین بخشی در مدیران شهر و تزریق افکار و اندیشه های نو به سیستم مدیریتی شهرستان، استان و کشور
● بهره گیری از مشاوره در سطوح مختلف تصمیم گیری شهرستان و ایجاد فرهنگ مشاوره پذیری در مدیران
● تولید و طراحی برنامه های بدیع و جدید در جهت رفع مشکلات جامعه شهری به ویژه در سطح شهرستان و توابع آن
● استفاده از آرمانگرایی و سلامت اندیشه آحاد شهروندان برای بهینه سازی خدمات سیستم های دولتی و خصوصی
● پیگیری مطالبات ساخت جمعیتی جوانان خلاق شهرستان با جلب همکاری نهادهای دیگر
● توسعه مهارت های علمی ایجاد شده در اجتماع جوانان مستعد، نخبه و علاقه مند و انجام فعالیتهای ترویج علم
●رشد بینش ها درجهت گسترش تفکرات ورفتارهای مطلوب·تربیت آینده سازانی متعهد، کارآمد، آگاه و مؤثر برای جامعه
●هویت بخشی در ابعاد فردی، اجتماعی ، دینی و ملی با رویکرد کلان نگر و مدیریت گرا و تاکید بر تقویت کار گروهی در فرد
●تقویت روحیه خوداشتغالی از طریق آماده سازی نیروی انسانی ایده آل و مناسب برای رسیدن به توانمندی مدیریت بر محیط درونی خویش، تسلط بر محیط بیرونی به وسیله کاربست ابزار و تجهیزات جهت دستیابی به اهداف و برنامه ریزی ها
●پی گیری تشکیل مجمع خیرین فن آوری ساز در شهرستان
● ارائه خدمات مشاوره علمی و فنی در تکمیل چرخه ایده تا محصول، مشاوره ثبت اختراعات صنعتی، خدمات ارزشگذاری اختراعات، خدمات حل مشکلات علمی و فنی ارگانها و شرکتهای خصوصی
●معرفی نخبگان شهرستان و نیز پی گیری برنامه ها از طریق ابزارهای فرهنگی مانند ایجاد وب سایت، نشریه، پوستر و ...
نخبگان محترم باید به یاد داشته باشند که اولا میزان روشن بینی، انگیزه، سطح فهم و خرد و نیز داشتن روحیه تعامل با نخبگان در مدیران شهرستانها، نقش مهمی دارد و لذا باید ابتدا ارزیابی از این مشخصه ها در مدیران مربوطه به دست آورید، در غیر اینصورت ممکن است سرخورده شوید. ثانیا فعلا دولت و مجلس، به خاطر احساس فقر، بنا ندارند برای چنین مجموعه هائی، حتی یک ریال بودجه اختصاص دهند. بنابراین باید با اتکا به توان و خلاقیت خود، راههائی برای کسب درآمدهای مورد نیاز مجموعه، به فراخور شرایط اقتصادی شهرستان خود بیابید.[golrooz]
برای کشیدن سیم های برق یک ساختمان باید فنر را از درون لوله های برق عبور دهیم و سیم رو به انتهای فنر ببنیدم و از طرف دیگر بکشیم.
ولی این کشیدن یکی از ازاردهنده ترین کارهای سیمکشی ساختمان است.
گاهی تا 4 یا 5 رشته سیم باید از درون لوله عبور بدیم.و کشیدن فنری فلزی برای دست صدمات زیادی ممکنه داشته باشه.انرژی زیادی هم میگیره.
و یه عیب دیگه که فنرهای توی بازار دارند اینه که روشون متراژ حک نشده.اگر برای عبور فنر در بین راه به مشکل بخورم و ممکنه جایی لوله مسدود شده باشه نمیدونم دقیقا سر فنر الان کجاست که برای رفع عیب برم اونجارو بشکافم.اگر متراژ داشته باشه هم توی تخمین میزان سیم مورد نیاز هم در هنگام کار خیلی کمک میکنه
جزوه نوشتن به همراه یاد گرفتن سر کلاسای تخخصی خیلی مسخرست.من از نوشتن بیزارم.چرا نباید فایل پی دی اف یا پرینت شده جزوه اساتید قبل از شروع ترم در اختیار دانشجویان قرار بگیره؟
کاشکی میشد تو هر ترم تعدادی از درسارو بتونیم به صورت مجازی پاس کنیم.