ی هفته خونه نبودم
صبی اومدم میبینم رو همه وسیله هام خاک نشسته
اولش فک کردم چندین هزار سال به خاب رفتم [nishkhand]
نمایش نسخه قابل چاپ
ی هفته خونه نبودم
صبی اومدم میبینم رو همه وسیله هام خاک نشسته
اولش فک کردم چندین هزار سال به خاب رفتم [nishkhand]
سونای
منم با کوچیکی میز تحریرم مشکل داشتم
مخصوصا وقتایی که باید مقاله یا کنفرانس مینوشتم
کلی کتاب باید رو میزم میگذاشتم و از هر کدوم یه کم مینوشتم
میزم در حد معمولیه اینا جا نمیشد
در نتیجه به صورت لولایی یه تیکه چوبی بهش اضاف کردم . هروقت نیاز شه اون صفحه چوبی صاف میکنم و میزم دو برابر میشه
هر وقتم نخام لولاشو خم میکنم [nishkhand]
سلام دوستان
یک موردی که منو آزار میده اینه که برخی از اسپری هایی که مصرف میکنیم قبل از اینکه محتویاتش تموم بشه گازش تموم میشه و قابل استفاده نیست اکثرا من این مورد رو در بیشتر تافت موها دیدم اسپری های رنگ و خوشبو کننده ها کاش تولید کننده هاشون یه فکری به حال این قضیه میکردند[tafakor]
اينكه اطرافيان حرفت رو متوجه نشن و تو رو مجبور كنن كارايي رو كه دوست نداري انجام بدي و همون كارايي كه از نظر اطرافيانت براي تو بده براي خودشون مشكلي نداشته باشه؛
این آزارم میده :
بي توجهی و توهین به شخصيت و شعور مردم و بازی كردن با روان و احساس آدمها توسط عده ای كه به هيچ چيز و هيچکس اهميت نميدن و فقط منافع و لذت خودشونو در نظر میگيرن
سلام دوستای عزیزمنقل قول:
این آزارم میده :
بي توجهی و توهین به شخصيت و شعور مردم و بازی كردن با روان و احساس آدمها توسط عده ای كه به هيچ چيز و هيچکس اهميت نميدن و فقط منافع و لذت خودشونو در نظر میگيرن
سارا خانم.شما به نکته ی مهمی اشاره کردید
چیزی که شاید پدر و مادر های ما بعد از 40 یا 50 یال هم ممکنه حسرتشو بخورن بگن این اتفاق واسه اونا هم افتاد و .....
و همچنین دوست عزیز نیما ماهان
خیلی خوبه حس انسان دوستیت که همچین موضوعی تورو رنجونده
ولی به مسیر این تاپیک نگاه کن
- http://www.njavan.com/forum/images/E...avbit-home.png
- انجمن
- بخش اختراعات و نو آوری
- سایر موضوعات اختراعات و نوآوری
- تالار خلاقیت و نو آوری
- سوال: آنچه که شمارا میآزارد
ایا موضوعی که شما بیان کردید به عنوان مشکل ,اخترع جدیدی میتواند این مشکلات را حل کند؟
ایا خدمات خاص و جدیدی میتواند این مشکلات را حل کند....
مسائلی که شما به عنوان مشکل بیان کردید درسته اما مربوط به بخش روانشناسی هست نه بخش اختراعات و نو آوری...
ممنونم ازتون.خواهش میکنم به مسیر تاپیک توجه بشه[golrooz]
سلام دوستان
یک موردی که منو آزار میده واحتمالا باهاش مواجه بودید اینه که سبک جعبه های دستمال کاغذی 300 برگیه که زمانیکه ما به اواسط بسته میرسیم همیشه مشکل در بیرون کشیدن دستمال داریم اگر چه کارخانه تولیدی هم یک فکری خواسته بکنه تا مشکل رو حل کنه و دوقسمت رو بصورت پرفراژ در زیر جعبه قرار داده که میشه با فشردن اون قسمت بعنوان پایه هلدینگ کمک گرفت تا دستمالها کمی بالا تر بیان ولی این راهکار هم اساسی و مشکل گشا نیست و به خاطر همین مشکل کم کم مشتریهای این نوع بسته بندی رو از دست میده
توی مدرسه میز های ما تک نفره هست و شیب دار
حالا چیزی که من رو میـــــــــــــــــــــــ ـآزاره اینه که وقتی لپ تاپ رو میگذارم روی میز و 2 مین میرم بیرون از کلاس لپ تاب پرت میشه روی زمین
این لپ تاب 8 دفعه خورد زمین
دفعه 9 پیکسل های صفحه مانیتورم رنگ دونه هاش پخش شد و صفحه خراب شد
خلاصه مانیتور رو عوض کردیم
اما می ترسم دوباره بخوره زمین [nadidan]
من 1001 کار انجام دادم که این نیوفته اما نشد :
1. زیر لپ تاپ گیره چسبوندم
2. ترمز گذاشتم زیر لپ تاب
3. به پیشنهاد یکی از معلم هامون با نوار چسب چسبوندمش
شما میگید چیکار کنم با این معضل بزرگ ؟
روی سطح میز
اونجاهایی که پیچ های میزه و. دوتا اهنربا بزن با فاصله بزن بعدم میخ محکم کن به اهنربا بعدم سیم بپیچ دور دوتا میخ که به وسیله سیم ها به هم متصل شن ..
تازه خیلی راحت وقتی کلاست تموم شد میتونی برشون داری ببریشون خونه . فقط اطراف اهنربا یه چی نارسانا بزن که به لب تاپت اسیب نرسونه
کاری نداره که!!!
اینهمه دردسر نمیخواد
نوار درزگیر در و پنجره بخر - خیلی ارزونه -
زیرش چسب داره ولی خودت هم چسب بزن 2-3تا خط موازی کنار هم چسبون (اگه شیب میز زیاده و لبتابت سنگین ) لبه میز
لبتاب میاد پایین میخوره به اونا وایمسه
هم نرمه و هم راحت میچسبه و هم مزاحمتی نداره