پاسخ : اگر بدونین عشق علاقتون قبلا رابطه دوستی داشته باهاش ازدواج میکنین؟
به نظرم برای یه دختر که به خودش اعتماد داره و میدونه که بهترینه خیلی بهتره که همسر آیندش حداقل قبل از ازدواج با چندتا دختر دوس باشه اینطوری باعث اون پسر تفاوت های زیادی که اون دختر با بقیه دخترا داره رو حس کنه و بیشتر قدرشو بدونه و بهش وفادار باشه.... و این یه نکته مثبته....ولی راجع به پسرا اصلا همچین ازدواجی درست نیست....پس اگه یه پسر قبل از ازدواجش دوست دختر داشته باشه در صورتی که دوستیشون در حد متعادل باشه (روی پسر از لحاظ احساسی تاثیر شدید نداشته باشه؛ که نداره :) ) اشکال نداره......ولی برای یه دخترا به خاطر احساساتی که دارن تاثیر شدیدی رو زندگیشون میذاره و شاید بعدها توی زندگی زناشویی دچار مشکل بشن.... و این دوستی قبل از ازدواج نادرسته........
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hassanpour60
سلام
به نظر من که این کارها کاملا طبیعی هست و اصلا مشکلی نداره
اگه دست به کارهای بدتر میزد که اون وقت نه
ولی همین که خودش رو از اون کارها نگه داشته مشخص هست که به یه چیزهای پایبند هست
حالا کمی اشتباه کرده ولی قابل گذشت هست
واقعا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
با این حساب شما خیلی باگذشتین!!!!!!!!!!!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
somayehfaridi
واقعا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
با این حساب شما خیلی باگذشتین!!!!!!!!!!!!
آره
مرسی شما لطف دارید
نه
NO
nicht
ノー
没有
و
.
.
.
سلام
ميشه گفت سوال سختي پرسيدي
اما به نظر من كسي كه بهتون اين موضوع بگه اول بايد به اين فك كنيد كه صادق بوده و مث بيشنتر مردم نبوده كه اين موضوع پنهون كنه والكي بگه نداشتم
دوم اينكه بايد مطمين شي كه ايا طرفت واقعا پشيمون شده واگر باهاش ازدواج كني بهت خيانت نميكنه؟
سوم توجه داشته باشيد تو اين زمونه هركسي ممكنه دچار اشتباه بشه وبا اراده قوي دوباره به راه درست رفته كه به نظرم تو اين مورد مشكلي نباشه.. اگر بتونيد طرفتون هم امتحان كنيد كه خيلي بهتره ..
والبته در هر خانواده هميشه حرف هست مطين باشيد اگر وقتي مشكلي پيش نياد حتي خانواده مخالف باشن بلاخره بعد مدتها هم شده راضي ميشن
حالا نظر با خود شماست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
reza-1369
گفته بودم می دونست برا هم میمردیم.ما دوتا رو بد از هم جدا کردن.
خیلی سخته وقتی تو بخوای
اونم بخواد
ولی خدا نخواد[golrooz]
سلام
موضوعی که مطرح کردید کاملا شخصیه،اما حداقل میتونه یه نوع اماده سازی باشه برای کسانی که به این موضوع فکر نکردن
به اعتقاد من احساس و علاقه قبل ازدواج اشتباه محض جوانان ماست،هم خانم و هم آقا بهرحال انسان اند و احساسات خطرناک و دیدم کسانی رو از
زندگی ساقط کرده(بنا به تجربه زندگی خوابگاهی)
باز هم به اعتقاد من در قلب هر کسی هر نقشی فقط یک جایگاه میتونه داشته باشه،حتما میپرسید یعنی چی؟ یعنی پدر جای خودش ، مادر ، خواهر ،
برادر............
همسر هم جایگاه خودش،ممکنه افراد زیادی باشن اطراف هرکسی که هر کدوم یسری از فاکتورای هر شخصی رو میتونه داشته باشه، در این شرایط باید
به هرکسی دل داد
خودم به شخصه به این اعتقاد دارم که هر سنگی با همسنگش خواهد بود ولاغیر
نمیدونم!
بستگی داره
وقتی ادم عاشق بشه دیگه هیچی نمیتونه جلوشوبگیره جز مرگ[nadanestan][nadanestan]
بستگی داره!اگه فردی رو که دوست داره رو بشناسم و یا به گونه ای در زندگی ام در آینده حضور داشته باشد اصلانمیتونم و منطقی اینه که قبل بروز مشکل همون ابتدا همه چی رو تموم کنم.ولی اگه باکسی در ارتباط بوده که من ندیدمش و حتی اگه شخصی بخواد بهم در ارتباط با رابطه های گذشته فرد مورد علاقه من صحبت کنه،در جواب خواهد شنید که فهمیدن گذشته ای که من حتی در اون حضور نداشتم برام جذابیت نداره و ترجیح میدم ندونم و اگه هم بفهمم به زودی فراموش خواهم کرد(البته با کمی دلخوری و ناخن خشکی و گذر زمان :) )
اعتقادم همینه ولی راستشو بخواین شاید با قرار گرفتن در این موقعیت رفتاره نسنجیده دیگه ای انجام بدم ،شاید البته!!!:)
akhe
nemidonam
chi
begam
khili
sakhte
ama
khiliya
in
mavaredo
daran
docharesh