منم اولین آشنایی م با سایت از رو کنجکاوی خودم بود که تقریبا از سال 89 ( البته اواخر 89 بود) با نام _(arm-rfid.com) بود ولی با اکثر دوستان کمی بیش ارتباط داشتم و دارم
ولی golden3 با عث شد تا ادامه بدم تا الان
نمایش نسخه قابل چاپ
منم اولین آشنایی م با سایت از رو کنجکاوی خودم بود که تقریبا از سال 89 ( البته اواخر 89 بود) با نام _(arm-rfid.com) بود ولی با اکثر دوستان کمی بیش ارتباط داشتم و دارم
ولی golden3 با عث شد تا ادامه بدم تا الان
سلام
ممنون بابت دعوتتون [golrooz]
اولین کسانی که باهاشون صحبت کردم :
high_tech و Mr.Geo22 و فیلدمارشال رومل و Roksana65 و ستاره کویر
ولی اولین کسی که باهاشون آشنا شدم ، خانم باستان شناس بودند .............
در کل ، اولین کسانی که باهاشون آشنا شدم ، همیشه بیادم میمونن
با تشویق کسی به فروم علاقه مند نشدم ؛ نظرات مختلف رو دیدن / با عقاید مختلف آشنا شدن / .......... دلایلی هست که به اینجا میام .
فکر نمیکنم خانم باستان شناس نیازی به تعریف داشته باشند .................. هرکی بیاد اینجا ، حتماً با ایشون آشنا میشه
منم که کلا با کسی اشنا نشدم.....از همه هم ممنونم[labkhand]
من هم كه باسه نفراز كاربران ي كه واقعا زححت ميكشن و جزء اولين كساني كه باهاشون اشنا شدم هستن يكي ركساناجون و يكي فاطيما جون و جناب ازماينده
ســــلام به تمام کاربران گرامی و دوستان عزیزم [golrooz]
تشکر از سارا خانوم عزیزم برای پست دوستانشون[esteghbal]
یه روزی[nishkhand] بر حسب اتــــفاق !!! با آناهیتا ی عزیز (غزل بارون) آشنا شدم :heart:
این سایت رو به من معرفی کرد .. الارغم ناآشنایی با فروم ها عضو شدم تا با دوست جدیدم بیشتر آشنا بشم;;)
شدم بــــــی ستاره ی سایتیه چند روزی واقعا مزاحمش شدم تا دیگه به سایت وارد شدم :)
از همین جا جاداره از دوست عزیزم آناهیتا قدر دانی کنم که منو با این سایت واقعا خوب آشنا کرد (که بی شک یکی از یهترین فروم هاست)
خلاصه کم کم که ستاره دار شدم و آناهیتا منو به ستاره کویر منصوب کرد [nishkhand]
اون اولا کسایی که ازشون حسابی حساب میبردمنازخاتون عزیز و سرکار خانم Rez@ee
بود ( که البته تا مدت ها فکر میکردم آقای رضایی هستن [bihes])
ماه های اول با دوستان خوبی مثل نارون1 عزیز و *WIZARD*ویدای عزیزم آشنا شدم [sootzadan]
باستان شناس مسلما کسی هست که از زمانی که عضو سایت شدن یکی از آشناها و دوستان تمام کاربران سایت بودن ازشون ممنونم [golrooz]
با احترام ستاره کویر [cheshmak]
سلام
من با اولین نفری که توی این سایت باهاش آشنا شدن f1020 عزیز بود که دیگه نمیاد اینجا[negaran] بعد از یه مدت با غزل بارون آشنا شدم که خیلی بهم کمک کرد و ممنونم ازش[golrooz][boosidan] (اولاش فکر نمیکردم که بتونم باهاش دوست شم [negaran] [یه حس بود] ولی بعدش دیدم که اشتباه میکردم )
و دوستان گل دیگه Fatima مینا (ٍEnamel) ، ستاره کویر (که الان یکی از دوستای خوبمِ [alaghemand])
، Dj Mahdi [nishkhand] و ارغنون و آقای آزماینده ........[labkhand]
مرسی از همه دوستان
و اینکه این فروم یکی از بهترین فروم هاست[shaad]
باسلام خدمت تمامی دوستان عزیز ومحترم وبا آرزوی قبولی طاعات و عبادات
اولین دوستی که من سعادت دوستی و آشنایی رو با ایشون داشتم کاربر Roksana65هستند که به بنده افتخار دادند و من رو راهنمایی کردند
و دومین دوستی که واقعا میتونم بگم آرزوی بهترینها رو براشون دارم کسی نیست جز
خانوم باستان شناس که واقعا در این دوران عضویتم خیلی از موارد کمک حال بنده بودند
البته دوستانی همانند نارون1و محسن آزماینده و high_techهم از زحماتشون کمال تشکر رو دارم
امیدوارم بتونم در کنارشون مثمر ثمر باشم.
سلام
من اولین نفر با مینا* --> Enamel اشنا شدم که این دوستی تو دنیای واقعی هم شکل گرفت و از دوست بودن باهاش خیلی خوشحالم
بعدی ها
آبجی
دی جی مهدی
مصطفی
امیر اشنا
فاطیما
حامد که دیگه نمیاد
باستان شناس
سکوت شب
ستاره کویر
و.....
از کسایی که اسمشون به ذهنم نمیاد عذر میخوام
سلام به همه
این سایت خونه دوم منه و تمامی اعضای سایت برای من مثل خانواده هستند و برام عزیزند
ولی اولین کسانی که من باهاشون آشناشدم
عبارتند از:
غزل بارون
محسن آزماینده
پونه
آمستیس
رکسانا 65
رضائی
warrior(مهدی عزیز)
که خیلی دلم براش تنگ شده و
باستان شناس عزیز
البته با خانم آمستیس خیلی بحث و جدل داشتم