سوزم که من دلخون مجنون ترم از مجنون نزد تو ز بیگانه بیگانه ترم امشب
--------------------------------------------------------جان دور شد از جانان دل یکسره شد ویران از خانۀ ویرانه ویرانه ترم امشب
نمایش نسخه قابل چاپ
سوزم که من دلخون مجنون ترم از مجنون نزد تو ز بیگانه بیگانه ترم امشب
--------------------------------------------------------جان دور شد از جانان دل یکسره شد ویران از خانۀ ویرانه ویرانه ترم امشب
میگم شکلک ها گناه ندارن؟ خیلی کار میکنن مثلا یکی رو سایت ما داره همش تایپ میکنه و کسی نیس بگه دستت درد نکنه یه کم استراحت کن
تاحالا جمع شکلک هارو در نظر گرفتین؟ مثه اجتماع ما انسانها میمونن؛ یکی شاده ، یکی میخنده، یکی دلش شکسته، یکی نیشخند میزنه، یکی تشویق میکنه، یکی به خودش میرسه و... دقیقا مثه ما آدمها از اطرافیانمون غافل هستن...
خوبه که شکلک ها رو هم مثه خودمون میسازیم.شاید بگین چاره ای نیس این چی میگه؛منظور هم دقیقا اینه... بی خبری
گاهی ما آدما برا خودمون هم دلسوزی نمیکنیم ینی همش اینجوریه که به سود خودمون کار نمیکنیم.
درخت غم به جانم کرده ریشه
به درگاه خدا نالم همیشه
رفیقان قدر یکدیگر بدانید
اجل سنگ است و آدم مثل شیشه
" تقویم بی بهار "
بگین بباره بارون،ِ دلم هواشو کرده
بگین تموم شدم من ، بگین که برنگرده
بهش یگین شکستم ، بهش بگین بُریدم
نه اون به من رسیدُ ، نه من به اون رسیدم
برهنه زیر بارون ، خرابُ درب و داغون
از آدما فراری ، از عاشقا گریزون
بذار کسی نبینه ، غروره گریه هامو
بذار کسی نفهمه ، غم ِ تو خنده هامو
یه داغ ِ سخته سختم ، یه باغ ِ بی درختم
سفید ِ گیسه عمرم ِ سیاه ِ روزِ بختم
تنم داره میلرزه ، تو این هوای هرزه
گاهی نداشتن دل ، به داشتنش می ارزه
همیشه خوب خداحافظی کن!
گاهی همه چیز آنقدر سریع اتفاق میافتد
که فرصتی برای یک خداحافظی خوب پیدا نمیکنی!
گاهی جای بوسهای که هنگام خداحافظی نکردی،
تا ابد درد میکند...!!
دوستان سلام.من یه مشکلی برام پیش اومده و احتمالا دیگه نیام سایت.ازاتون میخوام اگه کسی بدی از من دیده منو حلال کنه.اگه کسی تو درمونگاه سوالی پرسید و من ج ندادم منو ببخشه چون حتما ندیدم یا مشکلی پیش اومده و یادم رفته ج بدم.ممنون برا همه الطافتون و شرمنده به خاطر همه بدیام.ایشالا موفق باشید تو زندگی بای
سلام
انشاالله هرجا که باشی خدا پشت و پناهت باشه و مشکلت رو برات حل کنه وهمون مشکل که برات ناراحتی میاره تبدیل به شکولات بکنه تا شیرینیش رو حس بکنین.
اما ماها خواستار و مشتاقیم که اینجا بیایین هر چند اندک و منتظر حضورتون هستیم.
بخاطر زحماتتون نهایت تشکر و قدردانی رو داریم. انشاالله هرچه زودتر مشکلتون حل بشه و دوباره شاهدحضورتون باشیم
یامولاعلی(ع)
[golrooz]بهترین زمان برای سکوت زمانی است که احساس میکنید باید جوابی بدهید[golrooz]