سلام به همه ی دوستان....من پریسا پروینی هستم..کارشناس ارشد روانشناسی..هر سوالی در این زمینه داشتین در خدمتم.......خوشحالم که عضو سایت هستم..با تشکر از شما
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام به همه ی دوستان....من پریسا پروینی هستم..کارشناس ارشد روانشناسی..هر سوالی در این زمینه داشتین در خدمتم.......خوشحالم که عضو سایت هستم..با تشکر از شما
پرنیان قاری هستم دانشجوی کارشناسی ژنتیک... خوش حال میشم در این زمینه کمکتون کنم... ممنون از سایت خوبتون...
مونس خانم سلام
من میخوام زبان یاد بگیرم
میخواستم بدونم آیا خودم میتونم به طور خودآموزیاد بگیرم یا حتما بایدبرم کلاس؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من دانشجوی رشته فیزیک هستم
به نام خدا
سلام
سلام به همه دوستان
من هم محمد هستم دانشجو برق و با کلی ایده های ناب و خفن[nishkhand] اومدم تو این فروم
امیدوارم بتونم عضو مفیدی برای انجمن باشم
سلام منم میثم نجفی هستم دانشجوی مهندسی برق دانشگاه زنجان
از آشنایی با همتون خوشحالم[cheshmak][cheshmak]
سلام دوستان رامین هستم از تهران الان اومدم اینجا .زیاد اشنایی ندارم .دوستان اگه اشنایی دارید برای کسر خدمت سربازی راهنماییم کنید
سلام خوشبختم از اشنایی
سلام منم 22 سالمه
اسممو یادم رفت محمدم
رشتم الکترونیکه تخصصم میکرو و طراحی مدارات آنالوگ و دیجیتاله
دوس دارم تو این سایت فعالیت مفیدی داشته باشم
سلااااااااااااااااااااااا ااااااااااااام
من دانشمند هسته ای ام
راستش من هم نگرانم هم خجالت میکشم[khejalat][khejalat][khejalat][khejalat][khejalat][khejalat][khejalat][khejalat][khejalat][khejalat][khejalat][khejalat][khejalat][khejalat][khejalat][khejalat][khejalat]
[negaran][negaran][negaran][negaran][negaran][negaran][negaran][negaran][negaran][negaran][negaran][negaran][negaran]
سلام به همه
الهام هسم 26 ساله دانشجوی مهندسی هوافضا.
اگه در مورد رشتم سوال داشتین بپرسین.
خوشحالم که توی جمع نخبه ها هستم.
سلام به همه
سجاد هستم از گچساران ، جنوب غرب کشور عزیزمون
کارشناس ارشد مهندسی شیمی هستم و کارمند شرکت نفت
تا این لحظه 17 مقاله ملی و بین المللی وisi دارم
یه ثبت اختراع دارم و 9 تا در مراحل نهایی 2 تاهم در مرحله پژوهش
بچه های مهندسی شیمی خوشحال میشم باهاشون کار کنم 09173424569
چطور بود خوب بود؟[soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal][soal]
سلام. عیوقی هستم دانشجوی ارشد برق. از طریق استادم با این سایت اشنا شدم. در زمینه تعمیرات دستگاه های کارتخوان مشغول به کارم. سرپرست بخش کنترل کیفیتم. خوشحال میشم اگه با که کسی تو این زمینه فعالیت میکنه بیشتر ارتباط برقرار کنم.
سلام
ضمن تبریک سال نو؛ ابراهیم ناظمی هستم ، اهل شاهرود ؛دانشجوی ترم آخر مقطع دکترا تخصصی زمین شناسی - گرایش پترولوژی ، از نظر مقالات عملی با همکاری دوستانی که در همین سایت میباشند ارائه مقالات زیادی در حوزه زمین شناسی داریم
در بخش زمین شناسی مفتخریم با دوستان همکاری و تبادل نظر داشته باشیم _ اینم شماره من 09127731021
با سلام سعی قنبری هستم مهندس متالورژی ا وستانی که در رشته هایی متالورژی فعالیت دارت تقاضای دوستی دارم یا علی
- - - به روز رسانی شده - - -
با سلام سعید قنبری هستم مهندس متالورژی ا وستانی که در رشته هایی متالورژی فعالیت دارت تقاضای دوستی دارم یا علی
سلام دوستان برای کسری خدمت دو راه دارید که به هم شبیه هستند.
1) سری به سایت بنیاد ملی نخبگان بزنید (سرچ کنید میاد) اونجا شرایط لازم رو نوشته
2)عضو باشگاه پژوهشگران جوان بشید اونم سرچ کنید سایتشو توش شرایطش رو نوشته
در هر دو مورد به شما پروژه ای داده میشه که برحسب اهمیتش کسری خدمت با حتی تمام خدمت سربازی شما حساب میشه[shaad][golrooz] موفق و پیروز باشید
مرسی
سلام من محمد هستم از البرز
فارغ التحصیل شیمی کاربردی
مقاله ی تحقیقاتیم در زمینه ی روش تصفیه آب با گاز اوزون و بومی سازی این تکنولوژی بود.
اگر کسی تخصص و تمایل به کار درین زمینه داره پیام بده تا باهم دیگه با استفاده از امکانات اینجا به تولید برسونیمش.[shaad][shaad]
سلام فاطمه هستم 14 ساله در مشهد در مدرسه ی نمونه دولتی درس می خونم و از آشنایی با شما خوش حالم!!؟؟