خدا جون عاششششششششششششششششششششششش شششششششششقتم هوارتا[golrooz]
با وجود همه سختی ها و مشکلات
نمایش نسخه قابل چاپ
خدا جون عاششششششششششششششششششششششش شششششششششقتم هوارتا[golrooz]
با وجود همه سختی ها و مشکلات
سلام خدا جون شکرت.من که هنوز فصلای امتحانو تموم نکردم ولی همین که بهم ارامش میدی تا استرس نداشته باشم شکرت خودش خیلیه.میدونم فردا تو خودت هوامو داری.وقتی تو رو دارم دیگه کسی نباشه هم تو هستی.بیاییم به یه نفر تکیه کنیم نه به چند نفر.وقتی به یکی تکیه کنی و همه حرفات رو فقط به اون یه نفر بزنی ارامش رو به دست میاری.به من جواب داد امتحان کنیم. البته سخته که بخواهیم خودمون رو تغیییر بدیم ولی میشه .فقط باید از خدا بخواهیم.یه سوال ما ادما عاشق خداییم و اون معشوقه یا او عاشق ماست ؟خدا همیشه منتظر بنده هاشه پس کی میشه عاشق کی میشه معشوق؟نظراتتون رو برام بفرستید[shaad]
شکرت با اینکه چیز زیادی نخونده بودم تو پشتم بودی اولین امتحان بدون استرس بدون هیچ نگرانی تجربه شیرینی بود ممنون خدا جون و شکر شکر شکر.دوستت دارم خدا جون[golrooz]
الهی شکر بخاطرش...................................... .................................................. ..............................................[golrooz]
رفیق ..اسم و معنای رفاقت شایسته توست...شکر و هر دم شکر[golrooz]
اگه امروز شکرت نکنم بد کردم ممنونم خدا.امروز منتظر نبودم کسی بهم امید بده چون تو بودی سر امتحانی که فقط 3 ساعت درس میخونی خیلی باید پشتت گرم باشه که بری سر امتحان من تو رو داشتم حسابی پشتم گرم بود.خدا جون شکرت و دوستت دارم شکرت شکرت
خداجونم میدونم داری این نوشته رو میخونی دوستت دارم شدید
تو این چن ماهه اخیر خیلی خوبیا بهم کردی میدونم قبلنم هوامو داشتی ولی این چند مدت اخیر خیلی بیشتر کارامو درست کردی
شکرت خدااااااااااااااااااااااا اااااا
این کار جدیدمم درست کن تا همه چیز تکمیل بشه
خدای حکیم وآگاه و فریادرس
فلسفه ی این سنگ لاخهای امورات روزگارم رو خوب نمیفهمم. ولی امیدوارم به جایی ختم بشه که بتونم شیرینی گذر ازاین اوضاع رو خوب درک کنم و لمس کنم.
گرچه درک وتحملش برام دشواره ولی شکر[golrooz][golrooz]
از دست و زبان که برآید /کز عهده ی شکرش به در آید
بنده همان به که ز تقصیر خویش/ عذر به درگاه خدا آورد
ور نه سزاوار خداوندیش /کس نتواند که بجای آورد
الحمدالله
شکرت....