پاسخ : نقد عرف های من دراوردی جامعه ایران
البته به نظر من چادر سیاه تنها یک تهاجم فرهنگی میتونه باشه......!
اگر به لباس های محلی زنانه در سراسر ایران نگاه بیاندازیم متوجه میشیم که اکثر این لباس ها علاوه بر زیبایی، کار پوشش رو کاملا انجام میدن.
ولی چادر سیاه چی؟
1- چادر سیاه به علت رنگش در فصل های گرم سال، آزار دهنده است !
2-چادر سیاه زیبا نبوده و علاوه بر آن دست و پا گیر است.
در مقابل آن لباس های محلی با رنگ های متفاوت و شاد، زیبایی خاص داشته و مشکلات چادر را هم ندارند و برای فرد دست و پا گیر نمی شوند !
بهتره به جای اینکه این همه به احادیث رجوع کنیم ، فقط کمی به مغزمون فشار بیاریم !
سلام
بحث جالبیه....
چادر ..امنیت....پوشش.....
چرا سیاه؟؟؟؟؟
چرا رنگی نه.....
ولی الان که حتی سر کردن چادر مشکی برای گروهی سخته ...دست وپا گیره ...؟؟؟
فکر نکنم کسی به چادر رنگی فکر کنه....الان فقط برای نماز چادر رنگی می پوشن[tafakor]
ولی خب همون جور که مانتو همه رنگ مد شد میشه چادر رنگی هم مد بشه....
خب به نظر من که مشکی خیلی بهتره...متین تر وبا وقار تره برای بانوان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
"مهدی"
البته به نظر من چادر سیاه تنها یک تهاجم فرهنگی میتونه باشه......!
سلام
تهاجم فرهنگی محسوب نمیشه ، تناسب فرهنگی محسوب میشه [cheshmak]
یعنی چادر به مراتب بیشتر از لباس های مد روز غربی با فرهنگ ما تناسب داره...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
رضا66
خب به نظر من که مشکی خیلی بهتره...متین تر وبا وقار تره برای بانوان
مطمئنا انتخاب رنگ مشکی برای چادر همین موقر بودنشه.
البته دلیلی نداره زیر چادر خانم ها فقط سیاه بخوان بپوشن چرا که ست کردن رو سری های رنگی با چادر مشکلی هم شکیل میشه و هم بسیار زیبا که مدل های روز اون هم در دسترس همه قرار داره.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
علائدین
سلام
تهاجم فرهنگی محسوب نمیشه ، تناسب فرهنگی محسوب میشه [cheshmak]
یعنی چادر به مراتب بیشتر از لباس های مد روز غربی با فرهنگ ما تناسب داره...
درود،
صحبتی از مد غربی نیست، صحبت از لباس های اصیل ایرانی است !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
"مهدی"
درود،
صحبتی از مد غربی نیست، صحبت از لباس های اصیل ایرانی است !
خب صحبت از لباس های اصیل ایرانی است.
منم می دونم منتها شما از کجا بی ریشه و اصل بودن چادر مشکی رو تشخیص دادین ؟
و به نظر شما با نابودی چادر مشکی قراره احیانا لباس های محلی جاشون رو بگیره ؟ یا لباس های تنگ و کوتاه غربی ؟
خب این سیاستیه که متاسفانه غربی ها جهت تکمیل فرایند تهاجم فرهنگی ای که از 30 سال قبل بر جامعه ی ما حاکم کردن ، در پیش گرفتن و می دونن با زیر سوال بردن اصل و ریشه ی چادر می تونن به مرور چادری ها رو مانتویی و مانتویی ها رو بی حجاب کنن
دلیل ورود من به مد غربی دقیقا این مسئله بود که بحث دوستان در این مکان دقیقا تکمیل روند تهاجم فرهنگیه.!
چرا که خیلی ها مدام در پی بی اصل و نصب کردن چادر ملی هستن که نشانه ی اصول اعتقادی ایرانیان از زمان های خیلی دوره !
درسته لباس های زنان قبل از ورود اسلام به ایران چادر نبوده ولی بعد از ورود اسلام به این سرزمین اصل حجاب ایرانیان به هر نحو پوششی مشکی در قالب چادر بوده که به مرور به شکل ظاهری امروزی در آمده.!
خب به نظر شما این لباس اصل و نصب داره یا لباسی که سر جمع 10 سال نمیشه مد روز شده ؟ [tafakor]
یه موضوعی هست..
اینکه به نظر من آقایون نمیتونن در مورد اینکه چادر رنگی پوشیدن چه جوریاست خیلی نظر بدن...
چون چادر نمیپوشن...
درسته که چادر چادره... رنگشم مهم نیست.
ولی یه جورایی شاید یکی از دلایلی که چادر میپوشن اینه که کمتر جلب توجه بشه... کمتر نگاه ها روی آدم باشه...
هرجای دنیا هم که باشی، رنگهای شاد(قرمز و زرد و ...) بیشتر توجه جلب میکنن. بیشتر نگاه ها به سمت اونها هست.
درسته مثه ایران شاید نباشه که بگن بده و غیرعرف... ولی خب توجه بیشتر جلب میشه ناخودآگاه.
بعد چادر بیاد بشه مثلا زرد؟
اینکه رنگای سرمه ای، قهوه ای ، بخواد عرف بشه... بحثی روش نیس. ولی واقعا قهوه ای سوخته ای که گاها پوشیده شده، اینقد فرق داره با مشکی؟
حالا این قهوه ای کمرنگ بشه آیا باز جلب توجه ها رو به همراه نداره؟
نمیدونم تونستم منظورم رو برسونم یا نه...
ولی همیشه اینکه به راحتی تمام آقایون نظر میدن در مورد الان مثلا رنگ چادر، در صورتی که هیچوقت حتی حس چادر پوشیدن رو درک نمیکنن، برام عجیب بوده!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
علائدین
خب صحبت از لباس های اصیل ایرانی است.
منم می دونم منتها شما از کجا بی ریشه و اصل بودن چادر مشکی رو تشخیص دادین ؟
و به نظر شما با نابودی چادر مشکی قراره احیانا لباس های محلی جاشون رو بگیره ؟ یا لباس های تنگ و کوتاه غربی ؟
خب این سیاستیه که متاسفانه غربی ها جهت تکمیل فرایند تهاجم فرهنگی ای که از 30 سال قبل بر جامعه ی ما حاکم کردن ، در پیش گرفتن و می دونن با زیر سوال بردن اصل و ریشه ی چادر می تونن به مرور چادری ها رو مانتویی و مانتویی ها رو بی حجاب کنن
دلیل ورود من به مد غربی دقیقا این مسئله بود که بحث دوستان در این مکان دقیقا تکمیل روند تهاجم فرهنگیه.!
چرا که خیلی ها مدام در پی بی اصل و نصب کردن چادر ملی هستن که نشانه ی اصول اعتقادی ایرانیان از زمان های خیلی دوره !
درسته لباس های زنان قبل از ورود اسلام به ایران چادر نبوده ولی بعد از ورود اسلام به این سرزمین اصل حجاب ایرانیان به هر نحو پوششی مشکی در قالب چادر بوده که به مرور به شکل ظاهری امروزی در آمده.!
خب به نظر شما این لباس اصل و نصب داره یا لباسی که سر جمع 10 سال نمیشه مد روز شده ؟ [tafakor]
عزیزم، کی گفته که از زمان ورود اسلام به ایران زنان ایران چادر سیاه میپوشیدن؟ یا پوششی سیاه داشتن؟
لباس های اصیل ایرانی با اون همه رنگ و تنوع مد 10 ساله هستن؟ اصلا ما از مد داریم صحبت میکنیم؟
لباس های محلی و ایرانی تهاجم فرهنگی هستن و بعد چادری که از طرف اعراب به داخل کشور وارد شده تهاجم فرهنگی نیستش !
ایرانیان باستان قبل از ورود اسلام به ایران لخت می گشتند؟ یا سرشون باز بوده؟ یعنی اون موقع حجاب نبوده؟ یا اون موقع هم چادر میپوشیدن؟[khande]
هر چیزی از طرف اعراب وارد کشور شده درسته و خداییه بعد هر چیزی که تو اروپائه مثلا شیطانی و تهاجمه؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
f1020
یه موضوعی هست..
اینکه به نظر من آقایون نمیتونن در مورد اینکه چادر رنگی پوشیدن چه جوریاست خیلی نظر بدن...
چون چادر نمیپوشن...
درسته که چادر چادره... رنگشم مهم نیست.
ولی یه جورایی شاید یکی از دلایلی که چادر میپوشن اینه که کمتر جلب توجه بشه... کمتر نگاه ها روی آدم باشه...
هرجای دنیا هم که باشی، رنگهای شاد(قرمز و زرد و ...) بیشتر توجه جلب میکنن. بیشتر نگاه ها به سمت اونها هست.
درسته مثه ایران شاید نباشه که بگن بده و غیرعرف... ولی خب توجه بیشتر جلب میشه ناخودآگاه.
بعد چادر بیاد بشه مثلا زرد؟
اینکه رنگای سرمه ای، قهوه ای ، بخواد عرف بشه... بحثی روش نیس. ولی واقعا قهوه ای سوخته ای که گاها پوشیده شده، اینقد فرق داره با مشکی؟
حالا این قهوه ای کمرنگ بشه آیا باز جلب توجه ها رو به همراه نداره؟
نمیدونم تونستم منظورم رو برسونم یا نه...
ولی همیشه اینکه به راحتی تمام آقایون نظر میدن در مورد الان مثلا رنگ چادر، در صورتی که هیچوقت حتی حس چادر پوشیدن رو درک نمیکنن، برام عجیب بوده!!
چادر پوشیدن مگه حس میخواد؟ مگه شما با چادر پرواز میکنین؟[nishkhand]
اون در صورتی درسته که یک چادر سفید بین 100 تا چادر سیاه باشه ولی وقتی کل چادرها سفید بشن، دیگه اون جلب توجه نمیکنه !
فکر نمی کنم پوشیدن چادر حس بخواد که ما درک کنیم....
اره داره حس خانم بودن با وقار بودن متین بودن خانم بودن
من خواهرم خودش چادر رو انتخاب کرده نه با زور نه تحمیل نظر بابام ومامانم
هیچ وقت هم شاکی نبوده... حتی گاهی گفتیم بعضی مراسم نپوشه اما می گه :بدون چادر نمی تونم ....با چادر حال بهتری دارم اعتماد به نفس بیشتری .....
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
"مهدی"
عزیزم، کی گفته که از زمان ورود اسلام به ایران زنان ایران چادر سیاه میپوشیدن؟ یا پوششی سیاه داشتن؟
خب شما بگین کی نگفته ؟ [tafakor]
شما مدعی هستی غیر این بوده ثابت کن [cheshmak]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
"مهدی"
لباس های اصیل ایرانی با اون همه رنگ و تنوع مد 10 ساله هستن؟ اصلا ما از مد داریم صحبت میکنیم؟
اگر به صحبت هایی که کردم کمی دقت می کردین این رو نمی نوشتین.
شما وقتی چادر رو از جامعه بگیرین انتظار دارین که دختر ها در جامعه با لباس محلی بگردن ؟
برای مثال همین لباس محلی ای که گذاشتن ...
http://www.spadanabike.ir/Gallery/Bi...ke%2815%29.jpg
خب مطمئنا اینطور نیست و اگر از جامعه چادر رو حذف کنی دخترا این شکلی میشن...
http://www.patoghsara.com/wp-content.../27742_990.jpg
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
"مهدی"
ایرانیان باستان قبل از ورود اسلام به ایران لخت می گشتند؟ یا سرشون باز بوده؟ یعنی اون موقع حجاب نبوده؟ یا اون موقع هم چادر میپوشیدن؟
به مجسمه ی خانمی که در وسط ایستاده کمی دقت کنی پوششی که بر سر داره شبیه چادره ..!
http://media.jamnews.ir/Original/139...MG11063139.jpg
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
"مهدی"
هر چیزی از طرف اعراب وارد کشور شده درسته و خداییه بعد هر چیزی که تو اروپائه مثلا شیطانی و تهاجمه؟
همین بحث ایرانی و عرب که می کنین خودش تهاجم فرهنگیه.!
ما پوشش عربی نمی پوشیم پوشش اسلامی می پوشیم.
مگر اینکه شما مدعی باشید اسلام مال عرب هاست.!
و اگر این ادعا رو کنین فردا هم باید مدعی باشیم که خدا مال عرب هاست ... [cheshmak]