پاسخ : چطور می شه یه اختراع رو همزمان به سازمان ثبت اختراعات داد و برای گرفتن تاییده فنی اون اقدام کرد؟
نقل قول:
به نظر من شما اقدام به ثبت اختراع كن و توي اين شش ماه وقت كافي داري تا براي تجاري سازيش تصميم بگيري...[golrooz]
ثبت اختراع و رفتن دنبال تاییده چقدر طول می کشه؟ ممکنه یک سال طول بکشه؟
توی این یک سال امکان داری نیاز به تشکیل پرونده مجدد بشه و مجبور بشم که همه کارها رو از اول انجام بدم؟
پاسخ : چطور می شه یه اختراع رو همزمان به سازمان ثبت اختراعات داد و برای گرفتن تاییده فنی اون اقدام کرد؟
يله ممكنه طول بكشه...
يه سري زمانها محدود هستند و بايد توي اون تايم انجام بديد...
مثل رفع نقص رو به من گفتن زير يك ماه بايد انجام بدي...
زمانها و قوانين ريزه كاري رو بايد از سايتشون دانلود و نيگاه كني...
حضوري جوابي نميدن بهت...
سلام،من يك طرح دارم و ميخوام عمليش كنم.بايد اول بسازمش بعد برم دنبال ثبتش؟در كل ميخواستم در اين مورد واسم توضيح كامل بديد.
ممنونم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Reza roustaie
سلام،من يك طرح دارم و ميخوام عمليش كنم.بايد اول بسازمش بعد برم دنبال ثبتش؟در كل ميخواستم در اين مورد واسم توضيح كامل بديد.
ممنونم
توضیحات قبلا در تاپیکهای دیگه نوشته شده ولی
لزوم برساخت نیست
لزوم بر قانع کردن مسئولان برای گرفتن تاییدیه ی فنیه
میتونه با نقشه یا انیمیشن یا تصویر یا هر چیز دیگه ای باشه
ولی حتما باید علمی و دارای توجیح و توضیح فنی باشه
اتفاقا منم در پی ثبت اختراع هستم..... به نظرتون توی اظهارنامه چیو بنویسیم بهتر قبول میکنن؟ مثلا راجع به چی؟ بعد اگه تقریبا مشابهش باشه قبول نمیکنن؟!؟!؟!؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
webweb
برای ثبت اختراع و همزمان با اون اقدام برای گرفتن تاییده فنی اون باید چیکار کنم؟
لطفا در این مورد توضیح بدید.
سلام دوست عزیز
در هنگامی که اظهارنامه رو به سازمان تحویل می دی بگو که نامه ای واسه تاییدیه به دانشگاه ویا سازمان مورد نظر بنویسند که مابقی مراحل رو خودت می افتی دنبالش و اگر ندادن خودت تاییدیه از دانشگاه بگیر در مرحله دوم بگو که تاییدیه گرفتم وتحویل سازمان بده .اگر سوالی داشتی ما در خمتیم شماره تماس 09189255598
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
yegane-3000
اتفاقا منم در پی ثبت اختراع هستم..... به نظرتون توی اظهارنامه چیو بنویسیم بهتر قبول میکنن؟ مثلا راجع به چی؟ بعد اگه تقریبا مشابهش باشه قبول نمیکنن؟!؟!؟!؟
شنیدم هرچی تو اظهار نامه در مورد کارکرد اختراع شفاف تر توضیح بدی و حتی اگر نمونه تقریبا مشابهی داره اون رو هم اشاره کنی و بگی مال شما چه چیزیش از اون بهتره ، احتمال قبول کردنش بالا میره.
در ضمن اگر بدونی که اختراع مشابه مال شما با چه عنوانی ثبت شده و عنوان اختراع خودت رو کاملا با کلمات متفاوتی ذکر کنی ، احتمال پیدا کردن اختراع مشابه پایین میاد.