پاسخ : خدا اينجاست ؛ برای شكرگذاری نفر بعدی كيه ؟
سلام میگم خدایا شکرت برای اینکه هوز بهم نشون میدی میتونم هنوز پشتمی .دستای بابامون رو ببینیم اون دستا اون چهره اون خستگیا اون بیدارموندنا برامنه برا فرزندش خدایا وقتی بابای من اینقدر به فکر منه تو دیگه منو چقدر دوست داری؟ میدونم خیلی زیاد حتی از مامان و بابام بیشتر خودت گفتی بهشون نگاه کنم تو چهرشون تا تو رو ببینم خدایا کمکم کن تا قدر پینه های دست بابام رو بدونم تمام اعصاب خوردیاش رو حس کنم کمکم کن تا نشونش بدم یادم هست که همیشه مواظبمی خدایا شکرت امشب به دستای باباتون نگاه کنید خدایا شکرت شکر خدایا ببخش و از همه ناامیدی ها رهایمان کن تا شاید ذره ای نجات پیدا کنیم خدایا ببخش خدایا شکر دوستت دارم امشب با یه لبخند بهشون بگیم خیلی دوسشون داریم[golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][shaad][shaad][shaad][shaad][shaad][shaad][shaad][shaad][shaad][shaad][shaad]
خدايا...
چه لحظه هايي که در زندگي ترا گم کردم اما تو هميشه کنارم بودي...
چه دقيقه ها که حضورت را فراموش کردم اما تو فراموشم نکردي...
چه ساعت هايي که غرق در شاديو غرور، تو رو که پشت همه موفقيت هام قايم شده بودي از ياد بردم اما تو هميشه بهيادم بودي...
چه روزهايي که سرمو تُو لاکم کردم و توي غصه هايي که فکرميکردم تو براي تلافي کارهاي بدم برام فرستادي دست و پا زدم اما تو هميشه کاريکردي که به صلاح من است...
وقتي خسته از همه جا و همه کسنااميدانه به تو پناه آوردم تو پناهم دادي...
وقتی دلم از آدم هاي دور و برم دلم گرفت ودنيا غم هاشو بهم ارزوني کرد تو به قلبم آرامش دادي...
تو با حضورت به خنده هام هدفدادي-به گريه هام دليل دادي-به زندگيم-به نفس کشيدنم رنگ دادي...
وقتي قلبم تپيد تو همه عظمتو بزرگيت رو تو قلب کوچک و خسته ام جا دادي...
وقتي دوستام درددلاشون روبرام گفتن و من خالصانه رو به درگاهت براشون دعا کردم فهميدم که غم و غصه هايديگرون بارش سنگين تر از از غصه هاي خودمه...
اون وقت تو وجودم شيرينيه بهياد ديگران بودن رو چشيدم...
وقتي بهم بخشيدي و ازم گرفتيفهميدم اين معادله زندگيه نه غصه خوردن واسه نداشته هاس-نه شاد بودن واسه داشته ها
و وقتي به ازاي نداشته ها بهم چيز هاي ديگه اي دادياونوقت به بزرگي و مهربونيت بيشتر پي بردم و فهميدم بيشتر از اون چه که هستي بايدمهربون باشي ...
خدا جونم خيلي دوست دارم خيليزياد و به خاطر همه چيز ممنون.....
یکصد و سیزده مرتبه در اول سوره های قرآنت گفتی " به نام خداوند بخشنده مهربان "
تو ترسناک نیستی
تو اهل جنگ و کشتن نیستی
تو بالا نیستی
تو دور نیستی
تو دست نیافتنی نیستی
تو همین جایی ، درکنار من
تو دست منو گرفتی و گرمای دستت رو خوب حس میکنم
چه دست لطیف و گرم و مهربانی...
تو ، "شما" نیستی و خیلی راحت و دوستانه میتونی " تو " باشی برای همه
تو آبروی منو حفظ میکنی و رازدار منی
تو رسم رفاقت رو خوب به جا میاری گرچه من از رفاقت برای تو ذره ای خرج نکردم
تو یکپارچه عشقی
تو معنای حقیقی رفاقتی...
تو و گلت [golrooz]همه چیز منی...
" تو " یعنی "خداااااااااااااااااا " و من یعنی یک دنیا خطا و اشتباه و بی معرفتی...
ولی باز هم تو دست منو رها نمیکنی...
رفیق سپاس[golrooz]
خدایـــــــــــــــــا شکرت
بی اندازه شکرت
الله تی تی شکر[esteghbal][golrooz]
داری منو کجا میبری؟؟
حکمت این روزگار و فشارها چیه؟
رفیق تو برای من بد نمیخوای ولی من چیکار کنم ؟ گاهی اوقات میگم سنگ زیرین ...درد آوره
شکر[golrooz]
چندی است خطوط قلبم آزاد است و خدا پشت خط نمی ماند!
اما گاهی خط رو خط می شود!