خدایا
حواست هست؟
صدای هق هقم از گلویی میاد که تو از رگش بهم نزدیکتری
نمایش نسخه قابل چاپ
خدایا
حواست هست؟
صدای هق هقم از گلویی میاد که تو از رگش بهم نزدیکتری
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
دیشب شد 6 سال!!!!!!
حوصله هیچی رو نداشتم!!!! حواسمو پرت کردمو به اون جمع نگاه نکردم....
خیلی وقته دیگه از مهمونی و گردشو..مراسمو موقع هایی که همه جمع اند خوشم نمیاد.... آخه درد داره...خیلی درد داره همه باشن جز تو....
لیاقت میخواهد
بودن در شعرهای دختری كه
با تمامی عشقش نبودنت را اشك میریزد
تعجب نكن!! در بی لیاقتی تو شكی نیست
اینجا دلیل بودنت میان بغض هایم خریت خودم است نه لیاقت تو
آدم ها فقط هستند نه کمتر نه بیشتر...اگر کمتر از چیزی که هستند نگاهشان کنی آنهارا شکسته ای و اگر بیشتر از آن حسابشان کنی آنها تورا میشکنند.
بین آدمها فقط باید عاقلانه زندگی کرد نه عاشقانه
*********کسی را دوست داشته باش که قلب بزرگی داشته باشد تا مجبور نشوی برای اینکه در قلبش جا شوی خودت را کوچک کنی
هووووي...باتوام
خيلي به خودت مغرور شدي.اگر خاطرخواه زياد داري معنيش اين نيست که فوق العاده بي نقصي بدون خيلي ارزون قيمتي...اينکه هروز سرت با يه نفر گرمه و هيچوقت تنها نيستي معنيش اين نيست که بي نظيري انقدر بي ارزشي که وقتتو با هرکسي پر ميکني پس انقدر مغرور نشو و براي من شما شما نکن تو رو من (تو) کردم وگرنه (او) هم زيادت بود
انسان پدیده ای غریب است : به فتح هیمالیا می رود
به کشف اقیانوس آرام دست میابد ، به ماه و مریخ سفر می کند
تنها یک سرزمین است که هرگز تلاش نمی کند آن را کشف کند
و آن دنیای درونی وجود خود است . . .
برآنچه گذشت
آنچه شکست
آنچه نشد
حسرت نخور
زندگی اگر آسان بود با گریه آغاز نمیشد . . .
- - - به روز رسانی شده - - -
هنر بزرگ، هنر فاصلههاست
آدم، زیادی نزدیک باشد میسوزد، زیادی دور، یخ میزند
باید نقطهی درست را پیدا کرد و در آن ماند . . .
(کریستین بوبن)
- - - به روز رسانی شده - - -
شاید چالاکترین انسان نباشم
شاید بالا بلندترین یا نیرومندترین نباشم
شاید بهترین و زیرک ترین نباشم
اما قادرم کاری را بهتر از دیگران انجام دهم
و این کار ، هنر ” خود بودن ” است . . .
خودت را از کسي پس نگير شايد اين تنها چيزيست که او دارد وقتي ميگويي دوستت دارم اول روي اين
جمله فکر کن شايد نوري را روشن کني که خاموش کردن آن به خاموش شدن او ختم شود
به نام کسی که جدایی را آفرید تا قدر با هم بودن را بدانیم.
خیلی سخته بعده چند وقت بفهمی دوست داشتنش دروغ بوده ولی بازم بهت بگه دوست دارم.
خیلی سخته شب که میخوابی طعم واقعی مرگو بچشی ولی صبح که چشاتو وا میکنی ببینی هنوز نمردی و یه روز دیگه رو باید با خاطره هاش شروع کنی.ولی اون دیگه پیشت نیست...پیشت نیست ولی انگار هرلحظه کنارته ولی تو پیش اون بودی و هیچ وقت ندیدت.خیلی سخته بهت بگه دوست دارم ولی نمیخوامت .میگن با یادش باید زندگی کنی ولی تا کی خوابشو ببینی.میگن نا امید نشو اخه درد نا امیدی رو نکشیدن چون نا امیدی و تنهایی و گریه تنها هدیه هایی بود که اون بهت داده ولی تو تموم زندگیتو بهش دادی.خیلی سخته بهش دل ببندی و دلتو بشکونه.توام میتونستی دلشو بشکونی اما این کارو نکردی چون خیلی دوسش داشتی.خیلی سخته بزرگترین آرزوت مرگ باشه ولی اون بتونه با یار تازه رسیدش خیلی راحت زندگی کنه بعد کل ثروتت که عشقت بوده رو با کاخ آرزو هات یک جا خراب کنه اونوقت زیر آوار بی مهری و تنهایی از فقر محبت دوست داشتن تا آخر عمر بشینی و زار زار گریه کنی.خیلی سخته آرزوت کسی باشه که از این و اون بشنوی که هیچ اهمیتی براش نداشتی.خیلی سخته جرئت هرکاری رو داشته باشی به امید اینکه کوه پشتته اما وقتی برگردی و پشتتو نگاه کنی ببینی یه عمر پشتت به دره بوده.رسم رفیق بازی و قایم موشک زمونه همینه تو چشم میذاری و من قایم میشم و تو یکی دیگه رو پیدا میکنی
خدایا حالا که همه ی امیدم به تو کمکم کن...کمکم کن
عشق بزرگترین دروغ دنیاست
گفت:نمیخوام قلبتو بشکنم...اما منطقی باش ما اصلا یهم نمیخوریم
گفتم:هه
..شکست...
گفت:میدونستم قلبتو میشکنم با این حرف اما تو نمی تونی منو به ارزو
هام برسونی
گفتم:نه قلبمو نگفتم...سنگینی حرفت پشتمو شکست ...به سلامت..
رفت
رسید دم در گفت خدا حافظ...گفتم حالا شکست...در رو بست رفت...
داد زدم بیداد
کردم هی گفتم ...قلبم ...پشتم.....شکست...
اما اون قیمت اینا رو نمیدونست والا
نداشتنمو تو سرم نمی زدو بره....
بچه ها این روزا خیلی دلم گرفته. نه عاشق نشدم. شکست عشقی نخوردم. فقط دل گرفته شدم. برای خاطرات شادی که داشتم.
برای خانواده گرمم. برای گذشته... نمیدونم چرا هر روز که به جلو میره خیلی بد میشه زندگی. تلخ میشه.. واقعا چرا؟؟؟