خدایا شکرت...[golrooz]
نمایش نسخه قابل چاپ
خدایا شکرت...[golrooz]
[golrooz] شکر.
خدای خوبم خدای مهربانم/نمیدانم چگونه شکر تو بگویم/نمیدانم/زبانم قاصر دستم کوتاه اندیشه ام محدود/خدایا تو بزرگی تو مهربانی/اگر زمانی خواستم دستم را از دستانت جدا کنم تو نگذار/تو زیباترین هدیه ای هستی که میتوانی به کسی هدیه کنی/من تو را نه در کهکشان نه در اسمان بلکه در خودم میجویم/من عین توام من از روح توام من از بودن تو به وجود امده ام/اگر گله ای میکنم اگر شکوه ای میکنم تو ببخش/من زبانم قاصر دستم کوتاه ذهنم محدود چشمانم نابینا پاهایم سست ارده ام ضعیف/تو بزرگی تو دانایی تو قادری/من هیچم هیچ شاید تک نقطه هیچ هم نباشم تو بزرگی مرا ببخش/مرا ببخش زیرا انسانی نبوده ام که تو را بپرستم زیرا انسانی نبوده ام که تو را بخواهم/من خودپرست زندگی خودم هستم/نمیدانم خدایا دستهایم را چگونه به سوی تو دراز کنم ولی میدانم تو این قدر بزرگی تو اینقدر بزرگی که نیازی نیست دستهایم را داز کنم تو همیشه دستهایم را دیده ای همیشه بودنم را دیده ای/خدایا برای تمام نعماتت شکر/خدایا امروزم را بهتر از دیروز و فردایم را بهتر از امروز قرار ده امین
شهریور بالاخره تمــــــــــــوم شد؛ میخوام بلند بگم آخیــــــــــــــش؛ راحت شدم!!!!!!
شکرتـــــــــــــــــــــ مهربانـــــــــــــــــــ ـــــــــــــــم[golrooz]
رفیق ...
به کی غیر از خودت میشه بعضی از حرفهای خیلی داغ رو زد؟ حرفهایی که دین و دنیای آدمو آتیش میزنه
حرفهایی که فقط شنیدم و باید با یه بغض سنگین از نبود مادرم ، به درون سینه بفرستم و بگم رفیق ، ساکتم چون تو گفتی و تو میخوای...
رفیق هوای مادرم رو بیشتر داشته باش...خیلی بیشتر از اون مقداری که توی این دنیا داشتی
خیالم راحته که پیش توئه و آرومه[golrooz]
سپاس از رفاقتت[golrooz]
خدا با ما نشسته
چای می نوشه[golrooz]
خدایا........................
فقط قرارمان این است که در مقابلت سکوت کنم..................
خدایا !
به آنچه دادی تشکر!
به آنچه ندادی تفکر!
به آنچه که گرفتی تذکر!
داداه ات نعمت ،
نداده ات حکمت،
و گرفته ات عبرت،
بخاطر همه چی تشـــــــــکر بخصوص بخاطر فرصتی که برای شکر گزاری داده ای .
سر بر شانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواند
که نه از دوزخ بترسی ونه از بهشت به رقص در ایی
قصه عشق انسان بودن ماست