خدایا از همه نعمتهایی که دادی سپاسگزارم ،
بخصوص فرصت شکر کردنو.
ممنونتم
نمایش نسخه قابل چاپ
خدایا از همه نعمتهایی که دادی سپاسگزارم ،
بخصوص فرصت شکر کردنو.
ممنونتم
خدایا شکرت بابت همه چیز[golrooz]
خدایا بابت مورد دومم شکرتـــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــ [cheshmak][golrooz]
خدایا دو تا نعمت بزرگت رو فراموش کردم الان یادم افتادن خدایا شکرت که پیش منند خدایا هیچ بچه ای در دنیا طعم تلخ یتیمی رو احساس نکنه خدایا همه چیز رو میزارم کنار گلایه هام رو خستگیام رو خدایا شکرت شکر شکر که هستن خدایا ازت ممنونم ممنون. برای کسانی که پیشمون نیستند دعا میکنم خدایا باور کن دوستت دارم خدایا شکر شکر خدایا نعمت شیرین پدر و مادر رو از کسی نگیر خدایا کسانی که روح بزرگی دارن رو همیشه در کنار خودت حفظ کن و به درجات عالی برسان کسانی که تو را در سخت ترین شرایط هم در کنارشان احساس میکنند خدایا شکر بابت دو تا نعمت بزرگت شکر و برای مادر دوست گرامیمان نیز دعا میکنم خدایا شکر خدایا به انها صبر و روحی بزرگتر عطا کن
خیلی وقت بود چندین سال که یادم رفته بود شکر بگویم فقط گله که چرا جهان اینگونست چند روزیست جهان درسهای بزرگی به من داده درسهایی که شاید دیر یاد گرفتم ولی با جان فهمیدم و میدانم خدای من خالق من میبیند و میبخشد اخه خدایا تو بنده خوب خیلی داری ولی من فقط تو رو دارم من ایمان دارم که همیشه باهام هستی سه تا نعمت بزرگ زندگی پدر و مادر و سلامتی شاید من قدرشان رو نمیدونستم و بی تفاوت رد میشدم ولی بهترینهای نعمات تو هستند خدایا شکر شکر خدایا اگه دوباره زدم جاده خاکی کمکم کن تا دوباره یادم بیاد خدایا دوستت دارم و ممنون که بهم وقت دادی تا یاد بگبرم[golrooz]
رفییییییییییییییییییییییی یییییییییییق دستت رو روی شونه ام دیدم...
گرمای محبت آمیز رفاقتت رو خوب حس کردم...
یکبار دیگه ، باز هم منو شرمنده کردی ...
مادرم پیش توست..خیالم راحته..هواشو داری
ممنونم که تنهاش نذاشتی و نمیذاری..
بازگشت همه به سوی توست[golrooz]
خدایا
من از این فرصت هایی که می دهی و من به باد میدهم
خسته شدم
اما تو از فرصت هایی که به باد دادم و دوباره دادی
خسته نشدی
خدای من شکر که هنوز به من امیدواری
الهی شکر.........smilee_new1 (11)
وقتایی که سرما می خورم یا کسالتی برام پیش میاد تازه به این فکر می افتم که کاش وقتی سالم بودم بیشتر خدا رو شکر می کردم
الان که اوضاعم خوبه و سالمم خدایا شکرت . ممنونم بخاطر لطفی که می کنی و تن و بدنم رو حفظ می کنی
ممنونم بخاطر وجاهت بهم دادی
صحت و سلامتم ، ظاهرم هر چی هست لطف توست هزاران هزار با شکرت[golrooz]
رفیق شکر
حالا بعضی ها میفهمن که سالهاست توی دلم چی میگذشته...
فقط تویی که داری منو جلو میبری...ممنونم از رفاقتت[golrooz][dooa]