رفیق...
امنیت( جسم و روح ) و سلامت دونعمتی هست که تا ازدستش ندیم نخواهیم فهمید که چه چیزی داشتیم..
این دو را ما ناسپاسیم ولی تو از ما دریغ نکن[golrooz]
آمین یارب الجود والکرم
نمایش نسخه قابل چاپ
رفیق...
امنیت( جسم و روح ) و سلامت دونعمتی هست که تا ازدستش ندیم نخواهیم فهمید که چه چیزی داشتیم..
این دو را ما ناسپاسیم ولی تو از ما دریغ نکن[golrooz]
آمین یارب الجود والکرم
خدايا شكرت [dooa]
خدایا شکرت...عجب دنیایی داریم ما!!!!!
اینقدر گل و بلبل زیاد شده که اشک آدم درمیاد[golrooz]
رفیق...
دلم برای خلوتمون تنگ شده...
چندروز دیگه یه فرصت خوب برام ایجاد میشه که بیام پیشت...اگه تو بخوای
ممنونم به خاطر همه رفیق بازی هات و با معرفتیهات..و شرمنده که نتونستم رسم رفاقت رو برات به جا بیارم[alaghemand][golrooz]
یه گل توی این دنیا برام گذاشتی که وقتی میخوام رفیق بازی تو ، درک بکنم ..با گلت حرف میزنم
رفیق ..ممنونتم برای همه روزهای عمرم..البته با روسیاهی از کوله بار اشتباه وخطا[golrooz][esteghbal]
سلام دوستای خوبم.میخوام داستان براتون بگم داستان شناخت خودم و اشنایی خودم با خدا رو اگه دوست داشتید بخونید.موضوع این بحث اینه خدا اینجاست یه سوال میپرسم تو به خدا اعتقاد داری که حالا قبول کنی خدا اینجاست شاید سوالم مسخره باشه نمیدونم ولی میخوام فکر کنید ایا با تمام وجدتون بودنش رو حس کردید که هست؟برا منم بنویسید که حستون از وجودش و باورتون چه جوریه حالا شروع میکنم.تقریبا 19 سال داشتم اون روزا به حرف کسی نمیتونستم چیزی رو قبول کنم خدا هست من نمیدونستم چون خودم بهش نرسیده بودم همیشه وقتی حرف از خدا میشد تو دلم میگفتم اگه هستی اگه منو و این جهان رو به وجو اوردی خودت رو نشونم بده اخه اون موقعها فکر میکردم این جهان خودبه خود به وجود اومده(من همه خانوادم ایمان داشتن ولی من خودم باید به دستش میاوردم تا بتونم بهش ایمان بیارم منظورم متوجه بشید لطفا قضاوت نکنی)خلاصه در نمایشگاهی به طور اتفاقی کتابی دیدم با عوان خدا و 5 دانشمند برام جالب شد خریدمش یکی از داستانهایش نیوتن و خدا بود جالب شد شروع کردم به خوندن روزی یکی از دوستان نیوتن که به خدا ایمان نداشته وارد کارگاه نیوتن میشه اون چرخی در کارگاه میزنه نیوتن چند وقته پیش به شخص ماهری دستور ساختن ماکت منظومه شمسی رو داده بوده به گونه ای که وقتی دسته ان را تکان میدادند این ماکت شروع به حرکت میکرده دقیقا مانند منظومه شمسی خورشید در وسط و بقیه سیارات به دور ان میچرخیدن این را ان فرد به صورت ماهرانه درست کرده بوده دوست نیوتن اون رو میبینه از اون خوشش میاد به نیوتن میگه کی این رو درست کرده نیوتن جوابش رو نمیده دوستش دوباره میپرسه باز جواب نمیده دوستش برای سومین بار میپرسه نیوتن باز جوابی نمیده دوستش عصبانی میشه میگه مگه من با تو نیستم میگم کی این رو ساخته نیوتن میگه هیچ کسی این رو نساخته دوستش دوباره عصبانی میشه میگه مگه میشه کسی این رو نساخته باشه نیوتن میگه این ماکتی که از روی چیزی ساخته شده و ماکته باید خالقی داشته باشه اما جهان و منظومه ای که از روی هیچی ساخته نشده نباید خالقی داسشته باشه!!!! دوستش همونجا به خدا ایمان میاره.این داستان برای من معجزه کرد دوست دارم تجربه های شما رو هم بدونم خوشحال میشم[shaad]
زندگي باور مي خواهد
ان هم از جنس اميد
كه اگر سختي راه به تو يك سيلي زد
يك اميد قلبي به تو گويد كه
هنوز خدا هست
خداياااا شكرت[golrooz]
http://gallery.avazak.ir/albums/user...824%29%7E0.jpg