ما استقلالیا اینجا رو تحریم میکنیم به دلیل توهینی که بهمون شده و مارو به هم ردیفی با پرس.... تنزل دادن.بای
نمایش نسخه قابل چاپ
ما استقلالیا اینجا رو تحریم میکنیم به دلیل توهینی که بهمون شده و مارو به هم ردیفی با پرس.... تنزل دادن.بای
هر وقت با بایرن مونیخ بازی کردی اونوقت حرف بزن.هر وقت با میلان قراردادامضا کردی اونوقت بیا کل کل کن گلم.اساسا ما پرسپولسیا اعتماد به نفس فوق العاده ای داریم اگه حرفی هست بیا وسط. ما به رتبه توی جدول کار نداریم به بازی روبرو کارداریم که اونم بردیم توی 3دقیقه 3گل!!!!!موفق باشین!
سلام دوستان
منم اومدم فقط بگم استقلالی هستم[cheshmak]
هر دو تیم بخاطر تلاشی که میکنن قابل احترامن...[golrooz]
پس اگه به بازی رودر رو کار دارین سوبله چوبله و تعداد پیروزی های ما و خودتونو یه نگاه بندازین دوست من.در ضمن شما التماس میکنین که قرداد همکاری بنویسین ولی ما التماس نمیکنیم!!!!!!!!!!!!!!!!!در ضمن ما چند ساله که بایرمونیخ و لورکوزنو ... ارتباط و تعامل داریم.شمارو آسیا هم نمیشناسه مومن
اونکه صددرصد ولی اینکه تلاش کدوم تیم بیشتره مهمتره که اونم فقط پرسپولیسه عزیزم[nishkhand]
فقط یه مطلب:درمورد تعداد زیاد و مثالی که گفتم خدا شاهده قصد توهین به هیشکی رو نداشتم فقط میخواستم به دوستان بگم که تعداد زیادو هیچ وقت ملاک قرار ندین و طرفدارای هردو تیم محترمن(هرچند که اگه استقلالی بودین محترم تر بودین)
- - - به روز رسانی شده - - -
[bamazegi]
آسیا در حدمانیست ما جهانی ایم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
آره آخه خداییش وقتی 3تا زدیم جیگرم حال اومد!
3تا گل تو 10دقیقه
فکر نمیکنم اتفاق کوچیکی باشه....[nishkhand]
چشم دیگه بحث3تاییارو نمیکنم.ببخشید.فقط ی جیزی من تا آخرش پرسپولیسی میمونم ومثل یکی از دوستام که استقلال رو رها کرد وپرسپولیسی شد نیستم. لطفا استقلالیا این شعارو سر بدن!!!!تا خون در رگ ماست پرسپولیس سرور ماست[golrooz][golrooz][golrooz]راستی اینبار حتما سعی کنین قهرمان بشین چون جامتون(سطل آشغال)آمادست!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
آخ یادش بخیر اونموقع من پاسبخش بودم تا دیقه ی هشتاد دیدم هیچی نشد! نا امید شدم و رفتم به پاسدارا(سرمای شددددددید تهران!) سر بزنم وقتی وسط راه بودم واقعا سرد بود برگشتم یه 2-3تا پتو برا پاسدارا ببرم یهو دیدم بچه ها میگن 3 تا زدیم! عجب شبی بود!
در حد شورش های بلشویکی!
من واقعا زجه میزنم!! برا !استقلال! آخه به مافیا و تبانی آقای قلعه نویی(که مرحوم حجازی هم میگفتن) افتخار میکنن!!! یا شایدم به 6تا گلی که خوردن
شایدم چون 2بار به لیگ دسته 2و3 سقوط کردند!! =))
اتفاقا میخواستم همین الان همینو بگم و درخواست کنم ببندند این تاپیکو
استقلال آبیته
به قول فتح لله زاده . شما کل کل ها رو ببرید ما جام ها رو میبریم[khande][khande]
اصلاپرسپولیس در حداستقلال نیست.
درود بر استقلال قهرمانی پرسپولیس بدرود
یعنی اگه بحث کوانتوم بود تو همون پست اول تا قرن ها میموند
اما درکل ما هم جوگیر شدیم، و ایضا قرمزته تحت هر شرایطی[khande]
میان رنگهای باغ هستی / فقط قرمز جدا کردن چه زیباست
تورا ای پرسپولیس، محبوب دلها / زعمق جان دعا کردن چه زیباست
پس از هر برد وهر پیروزی تو / غم دل را رها کردن چه زیباستز بهر برد تو بر تیم آبی / توکل بر خدا کردن چه زیباستتو در فوتبال ایران بهترینی / تو را سرور صدا کردن چه زیباست
همانطور که پرسپولیس برا فوتبال کشورمون مضره و آبرو ریزی میکنه ،رنگ قرمز هم برا چشم ضرر داره اینقد از رنگ قرمز استفاده نکن عزیز،
البته بنده طرفدار هیچ تیمی نیستما اما چی میشه کرد در کل کل باید یه طرفو گرفت که دیدم استقلال بهتره.می صرفه. رنگش هم خوشگل تره. بازیش هم که بهتر از پرسپولیسه. مدیرعاملش هم که همشهریه.
امسال پرسپولیس چند تا گل به استقلال میزنه ؟
فال گیر: به زار ببینم….
والا تعدادش انقدر زیاده تو فنجون جا نمیشه دید ! باید با پارچ ببینم !!
فالگیر قبل از بازی:[tafakor]
پرسپولیسیها بعده پیشگویی فالگیر:[taajob][taajob][taajob]{بابا ما هر وقت بردیم شانسی بوده اگه مساوی کنیم کلاهمونو میندازیم هوا، ینی امسال میبریم؟}
خبر :باز استقلال دربی را برد
فالگیر بعده بازی اعلام کرد که اغفالم کرده بودند، رنگ قرمز چشممو زد برا همین هم نتونستم درست ببینم برعکس دیدم
هرکاری کردیم مثل شما پرسپولیسیا جلوی تیمای عرب کم نیاوردیم و چهار تا چهار تا گل نخوردیم
عشق است استقلال
عزیز یه چیزی یادت رفته،باید همیشه ما بگیم؟
آمار بازیهای کسالت بار پرسپولیس رو نذاشتی. در این مورد اصلا قابل قیاس با هیچ تیمی نیستا. پرسپولیس در این مورد یکه تاز دنیاست.آفرین به پرسپولیس.[nishkhand][khande] smilee_new2 (29)
اینم چند تا دخمل کوچولو که در حال خندیدن به جک افتخارات پرسپولیس هستن:
sh_dokhtar7sh_dokhtar7sh_dokhtar7http://www.njavan.com/forum/images/s...%20%287%29.gifhttp://www.njavan.com/forum/images/s...%20%287%29.gifhttp://www.njavan.com/forum/images/s...%20%287%29.gifhttp://www.njavan.com/forum/images/s...%20%287%29.gif
نه استقلال و نه پرسپولیس فقط طوفان زرد آسیا
سپاهان
افتخار قدیمی تر نداشتید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟الان چیکاره اید؟اون ته لیست!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
عشق است استقلال