-
پاسخ : مسابقه تمرینی برای مخترع شدن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
حسین مت
موس رو مخصوصا اونطوری میسازند
و کلیدی که صدا نداشته باشه رو شاید ساده تر از صدادار میشه تولید کرد
یه میکرو سوئیچ معمولی اینکارو میکنه
یا یه کلید با فنر لاستیکی
که موجوده ولی همه تولید کنندها طوری میسازند که صدا داشته باشه مخصوصا
چرا باید صدا داشته باشه؟!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
*WIZARD*
چرا باید صدا داشته باشه؟!
استش دقیق نمیدونم ولی فکر کنم به دلیل اینه که بفهمی کلیک کردی یانه
مثلا دیدی بعضی وقتا کلیک میکنی صداش در نمیاد میفهمی نگرفته
یا مثلا شماره تلفن میخوای بگیری بعضی وقتا نمیگیره یه شماره رو صداش در نمیاد میفهمی نگرفته
و مد و روال و عرف و.... هم باید باشه
دقت بکنی هر چی مدلش بالا تر باشه صداش خاص تر میشه موس نمیدونم چرا؟؟؟؟
اگر هم از قصد نباشه و بخوای بسازی کاری نداره همونطور که گفتم اونکارو بکن و اختراع ثبت کن
ولی قبلش راجع به این صدا یه تحقیق حداقل توی اینترنت بکن ببین چیزی نوشته یا نه و دلیل اصلیش چیه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
حسین مت
استش دقیق نمیدونم ولی فکر کنم به دلیل اینه که بفهمی کلیک کردی یانه
مثلا دیدی بعضی وقتا کلیک میکنی صداش در نمیاد میفهمی نگرفته
یا مثلا شماره تلفن میخوای بگیری بعضی وقتا نمیگیره یه شماره رو صداش در نمیاد میفهمی نگرفته
و مد و روال و عرف و.... هم باید باشه
دقت بکنی هر چی مدلش بالا تر باشه صداش خاص تر میشه موس نمیدونم چرا؟؟؟؟
اگر هم از قصد نباشه و بخوای بسازی کاری نداره همونطور که گفتم اونکارو بکن و اختراع ثبت کن
ولی قبلش راجع به این صدا یه تحقیق حداقل توی اینترنت بکن ببین چیزی نوشته یا نه و دلیل اصلیش چیه
ممنونم از تمام فعاليتهاي خوبت حسين مت @};-
آره بايد صدا داشته باشه...
من الان يه موس 100 تومني دارم ولي صدا داره اما لطيف تر...
براي همين هم توي گوشي موبايل ميشه كم يا زياد يا خاموش كرد صداي بيپ رو...
فكر كن اگه روش خوبي به ذهنت نرسيد بگو تا راهنماييت كنم يه طرح صنعتي خيلي خوب بزني...
حداقل بايد 50 درصد راه رو خودت بري...
اوكي؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
radical 1111
ترموکوپل ارزونه (تا اونجایی که یادمه هر ترموکوپل 1500 بود ) ولی اگه بخواد 3.7 ولت رو با 0.4 آمپر تأمین کنه باید تعداد زیادی استفاده کنیم که برای استفاده از این تعداد باید از قالب سرامیکی و سیم تفلنی استفاده بشه (تا روی آتش یا ..... آسیب نبینه) که بصورت عادی قیمت رو بالا میبره ، تقریباً همون 600000 میشه ، ولی فکر میکنم باید راه بهتری هم باشه .......................................[tafakor]
نظر شما چیه ؟
مولد ترموالكتريك رو از كجا خريدي؟
مشكل اصلي در شارژرهاي همراه وزن و سايز و قيمت اونهاست...
خودت ديگه چه ايده اي به ذهنت ميرسه...؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SaSaMc2
ژنراتور های ترموالکتریک تو ایران پیدا نمیشه در عوض خنک کننده های اون با قیمت های بالا(تا 25 هزار تومان) قابل خریده!
البته چون دلار رفته بالا ممکنه گرون تر هم شده باشه.
من خودم یه 80 واتش رو از جهان کیت خریدم و موارد مختلف رو باهاش امتحان کردم.
1- گرمای شوفاژ و هوای ازاد:1.5 ولت 200 میلی امپر
2- گرمای حاصل از احتراق پارافین(شمع) و هوای ازاد : 2 ولت 350 میلی امپر
3- شمع تقویت شده و کاسه یخ:3.6 ولت 650 میلی امپر.
[golrooz]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SaSaMc2
من !!
من مولد ترموالکتریک نخریدم ................
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SaSaMc2
اونی که مد نظر من هستش سایز خوب بود ................ ولی وزن و قیمت ................ !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SaSaMc2
من نمیدونم ترموالکتریک چیه [sootzadan]...................... ولی طبق نظر دوستان اگه از ترموالکتریک استفاده کنیم ، بهتره .............. [tafakor]
البته خیلی وقته که سراغ ساختن و ایده دادن نمیرم (البته در این زمینه) [cheshmak]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
مخفی
ژنراتور های ترموالکتریک تو ایران پیدا نمیشه در عوض خنک کننده های اون با قیمت های بالا(تا 25 هزار تومان) قابل خریده!
البته چون دلار رفته بالا ممکنه گرون تر هم شده باشه.
من خودم یه 80 واتش رو از جهان کیت خریدم و موارد مختلف رو باهاش امتحان کردم.
1- گرمای شوفاژ و هوای ازاد:1.5 ولت 200 میلی امپر
2- گرمای حاصل از احتراق پارافین(شمع) و هوای ازاد : 2 ولت 350 میلی امپر
3- شمع تقویت شده و کاسه یخ:3.6 ولت 650 میلی امپر.
[golrooz]
ممنونم مخفي جون [golrooz]
سايز و طبقاتش چطور بود؟
اگه داريش يه عكس كنار اِشل ازش بگير بزار اينجا...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
radical 1111
من !!
من مولد ترموالکتریک نخریدم ................
اونی که مد نظر من هستش سایز خوب بود ................ ولی وزن و قیمت ................ !
من نمیدونم ترموالکتریک چیه [sootzadan]...................... ولی طبق نظر دوستان اگه از ترموالکتریک استفاده کنیم ، بهتره .............. [tafakor]
البته خیلی وقته که سراغ ساختن و ایده دادن نمیرم (البته در این زمینه) [cheshmak]
پس كي بود؟ [nadanestan]
فكر كنم به استراحت احتياج دارم[khabalood]
-
1 فایل پیوست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SaSaMc2
ممنونم مخفي جون [golrooz]
سايز و طبقاتش چطور بود؟
اگه داريش يه عكس كنار اِشل ازش بگير بزار اينجا...
یک طبقه
سایزش هم 40 در 40 میلیمتر.
عکس ازش ندارم ولی این پایان نامه برای اشنایی به دردت میخوره[golrooz]
-
ممنونم عزيزم. [golrooz]
آشنايي كامل دارم...
ولي براي اثبات يه اختلاف نظر بايد جور كنم يه نمونه...
ميرم توي كار جهان كيت...[golrooz]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
حسین مت
هیچی یه عمل جراحی میکنند که توش مفصل زانو رو با یه مفصل فلزی عوض میکنند و تماه اعصاب هم-----برداشته میشه همراه با استخان و مفصل
اینجوری حس نداره قسمت داخل زانو ولی کار میکنه چون ماهیچه ها به استخوان وصل هستند و لی مفصل فلزیه
پسر خوب این دیگه رو کار نیست من گفتم رو و از زانو به بالا.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hossien
پسر خوب این دیگه رو کار نیست من گفتم رو و از زانو به بالا.
ببخشید حسین اقا
از زانو به بالا؟؟؟
یعنی چی اونوقت
یعنی از زانو به بالا نداره؟؟
میشه یه عکس بزارین ببینیم منظورتون چیه؟؟
قطعا قابل حله
راستی مگه کلید پریزه که روکار و توکار داشته باشه؟؟!!
-
-
-
-
این مشکل را یکی از استادان در این زمینه (توانبخشی) کار می کرد گفت.
مشکلات معلولین و جانبازان دريافت کننده پروتز های رو و بالای زانو ، عدم چرخش مفصل زانو در پروتز مشکلاتی رابرای نشستن آنها در خانه ( عدم امکان نشستن به صورت دو يا چهار زانو) و همچنین آنهادر هنگام انجام فريضه نماز میبايد پای خود را به حالت مستقيم قرار داده و امکان چرخش آنبه هنگام نشستن وجود نداردو اين باعث دغدغه خاطر آنان شده است. این یک مشکل بزرگ هست که هنوز کاری های جالبی در این زمینه صورت نگرفته است.
-
یک مشکل دیگه هم هست شاید خودتون در سطح شهر دیده باشین افرادی هستند که یک پایشان نسبت به دیگری کمی کوتاه تر هست و بر اثر عوامل مختلف ایجاد شده برای این چه راهکاری دارین؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hossien
مشکلات معلولین و جانبازان دريافت کننده پروتز های رو و بالای زانو ، عدم چرخش مفصل زانو در پروتز مشکلاتی رابرای نشستن آنها در خانه ( عدم امکان نشستن به صورت دو يا چهار زانو) و همچنین آنهادر هنگام انجام فريضه نماز میبايد پای خود را به حالت مستقيم قرار داده و امکان چرخش آنبه هنگام نشستن وجود نداردو اين باعث دغدغه خاطر آنان شده است. این یک مشکل بزرگ هست که هنوز کاری های جالبی در این زمینه صورت نگرفته است.
میشه کاری کرد که با دوتا فنر کششی یا دوتا کش لاستیکیه سبک دوتکه ی اتصال زانو رو بوجود اورد
یعنی مثل دوتا لوله که یکی روی اونیکی چرخش محدود داره و محدودیتش با کش لاستیکی ایجاد میشه
مشکلش اینه که کمی (10 درصد به قطر زانو اضافه میشه)بزرگتر میشه و ممکنه تابلو بشه راه حل دیگه اینه که کشها و سازه ی محدود کننده رو کمی پایینتر از زانو بسازی که مشکلی که داره اینه که باید از مواد سخت تر و مستحکمتری مثل فایبرگلاس تقویت شده استفاده کنی که طراحیشو کمی پیچیده تر میکنه
یا اینکه یه راه حل ساده تر
اون قسمت شفاف که به پا وصل میشه رو دولایه بسازی که لمثل پیچ و مهره ای که از دوطرف هرز شده و نه وارد میشه و نه خارج توی هم بلغزند و حرکت کنند(محدود شده با دو زائده ی کوچیک)
برای ساختش طراحی در کامپیوتر لازمه اینجوری نمیتونم توضیح بدم ولی هم ساده هست و هم موقع راه رفتن مشکلی پیش نمیاد و هم کم حجم و هم سبکه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hossien
یک مشکل دیگه هم هست شاید خودتون در سطح شهر دیده باشین افرادی هستند که یک پایشان نسبت به دیگری کمی کوتاه تر هست و بر اثر عوامل مختلف ایجاد شده برای این چه راهکاری دارین؟
باید برای این بیشتر فکر کنم
شاید یه کفش با مفصل دوم ولی تعادل نداره
یه کفش بلندتر که خیلی مسخرس
بهتره هورمون رشد رو به دوسر استخانهای کوتاهتر تزریق کنند که باعث رشد بیشترشون بشه ولی کمی زجراوره حتی بدون درد باید 3 ماه هر هفته به زانوش هورمون تزریق کنه و گرون هم هست ولی مشکلش تا حدودی برطرف میشه
باید بیشتر فکر کنم..............
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
حسین مت
باید برای این بیشتر فکر کنم
شاید یه کفش با مفصل دوم ولی تعادل نداره
یه کفش بلندتر که خیلی مسخرس
بهتره هورمون رشد رو به دوسر استخانهای کوتاهتر تزریق کنند که باعث رشد بیشترشون بشه ولی کمی زجراوره حتی بدون درد باید 3 ماه هر هفته به زانوش هورمون تزریق کنه و گرون هم هست ولی مشکلش تا حدودی برطرف میشه
باید بیشتر فکر کنم..............
اخه این عارضه بعد از تصادفات ، ارثی یا بیماری در هر سنی اتفاق می افته پس هورمون شانس را خیلی میاره پایین.
یک مورد دیگه معمولا تا 5 سانتی متر یا بیشتر یا کمتر پاشون از زمین فاصله داره. در حال حاضر با کفش که با لج بلند هست این ارتفاع را جبران می کنن.
فک کن خوشحال میشم از نقطه نظرات دوستان و شما استفاده کنم.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hossien
اخه این عارضه بعد از تصادفات ، ارثی یا بیماری در هر سنی اتفاق می افته پس هورمون شانس را خیلی میاره پایین.
یک مورد دیگه معمولا تا 5 سانتی متر یا بیشتر یا کمتر پاشون از زمین فاصله داره. در حال حاضر با کفش که با لج بلند هست این ارتفاع را جبران می کنن.
خب نمیشه اونیکی پارو کوتاه کرد؟؟؟؟؟
خب قد کلی یکم کم میشه ولی بازم فکر میکنم اینو همینجوری گفتم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hossien
میشه با استفاده از بریدن استخوان و کار گذاشتن فوم فلزی از پلاتین و رشد دادن استخوانها در طول این فوم فلزی
بشه این مشکلو حل کرد ولی 50-60 روز باید پاش توی گچ باشه و باید یه پوشش مناسب برای این مدت زمان تولید کرد که با امکانات معمولی و ساده ی امروزی میشه این پوششو ساخت
ولی بعد از 2 ماه دیگه پاش 2-3 سانتی بلندتر شده[soal]
-
حالا حسین جان چرا در عمل جراحی و ... فک می کنی . غیر از این مورد چه راهکارهایی هست کفش که گفتین خوب بود بیا روی کفش فکر کن چی کار میشه کرد؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hossien
سلام[golrooz]
به نظر من بايد از مفصل توپي با مهاركننده عمودي استفاده كرد...
-
الان مگه اين كفش لژ دار مشكلي داره؟
به نظر من بهترين راهه...
-
مشکلش اینه این افراد به خوبی نمی تون راه برن و خیلی راحت این تفاوت در راه رفتن قابل تشخیص هست. البته از این مورد میشه صرف نظر کرد به عنوان مثال این افراد نمی توانند بدوند یا به سختی این کار را انجام می دن.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
حسین مت
مثلا مخترع برف پاک کن با سرعت متغییر شیشه ی اتومبیل
مشکل سرعت زیاد برفپاک کن در باران های نم نم و مشکل کمبودن سرعت برفپاک کن در بارشهای شدیدتر رو با متغییر کردن سرعت برفپاک کن حل کرده
حالا چجوری اینجوری که از موتور الکتریکی و مقاومت متغییر در یک مدار ساده الکتریکی استفاده کرده
البته این فقط یه مثال برای راهنماییه که خیلی معروفه
دوست عزیر استفاده از مقاومت متغیر برای کنترل دور یه موتور اونقدر ساده هم نیست که فکر میکنی. با افت ولتاژ موتور قدرت گشتاورشو از دست میده... وقتی ماشین داره حرکت میکنه هوا خودش مزاحم حرکت برف پاک کن میشه. من مهندس برق نیستم ولی میدونم که از PWM و inventer در اینجور مواقع استفاده میکنن. هر دوش تقریبا یه چیزن و با یه میکروکنترلر میشه اینکار رو کرد.
راه حل شما رد شد و راه حل من جایگزین شد. اگه بخوای نقشه مدارشو با پروتئوس دو سوته واست طراحی کنم؟! ولی بازم کاربردی نیست چون کلا برف پاک کن خودش معضله!! [nishkhand]
ویرایش : مثل اینکه فناوری نان و پنیر (nanoTechnology) مشکلو حل کرده!! پس راه حل منم رد شدس!! http://uc-njavan.ir/images/cfi56afdnv2b8l93vn3.gif
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
yasaman hedayati
مرسی.خیلی بهتر شد.
میخواستم راه هایی رو که واسه ایده ها دارم بگم:
1.وجود سنسور وزنی یا یه سنسور pir بتونه مشکل گشا باشه..این ساده ترین راهی بود که به ذهنم رسید[nishkhand]
2.با سنسوری که قابلیت تشخیص تصویر داشته باشه ( مثل سنسور تشخیص چهره موجود تو دوربین های عکاسی )میشه تصویر چندتا ویروس یا میکروبی که در موقعیت بحران بیشتر شیوع پیدا میکنه رو براش تعریف کرد.
با سپاس فراوان از مخفی در این روش.
نظرتون چیه حسین خان؟؟؟حالا باید چیکار کرد؟؟
فناوری تشخیص چهره یا Face Detection نیاز به پردازش بالا داره. تقریبا یه چیزی شبیه به OCR ولی نتیجه پردازش هر فریم با فریم قبلی مقایسه میشه. البته برای تک فریم هم الگوریتم جواب میده. من تحقیق نکردم نمیتونم رو هوا حرف بزنم ولی خیلی قاطع بهت میگم که این فناوری اینجا کاربرد نداره و خودش انرژی رو هدر میده و به درد همچین چیزی اصلا نمیخوره. استهلاکشم بالاس چون پردازنده مدام باید پردازش های سنگین و بیخودی انجام بده. (حداقل پردازنده به درد بخور برای این کار باید از خانواده ARM باشه که توجیه اقتصادی نداره)
در انتها باید بگم که این موضوع قبلا به شکل بهتری با سنسور های نسبتا کم هزینه، ساده و با مصرف ناچیز انرژی حل شده... من خودم از نزدیک تو راه پله خونه یکی از اقوام دیدم. اگه بخواین با یه تحقیق کوچیک شاید بتونم ساز و کارشو بفهمم تا اینجا مطرح کنم.(البته اگه بدرد کسی میخوره!)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SaSaMc2
ممنونم از تمام فعاليتهاي خوبت حسين مت @};-
آره بايد صدا داشته باشه...
من الان يه موس 100 تومني دارم ولي صدا داره اما لطيف تر...
براي همين هم توي گوشي موبايل ميشه كم يا زياد يا خاموش كرد صداي بيپ رو...
فكر كن اگه روش خوبي به ذهنت نرسيد بگو تا راهنماييت كنم يه طرح صنعتي خيلي خوب بزني...
حداقل بايد 50 درصد راه رو خودت بري...
اوكي؟
آخه چرا وقتی چیزی رو نمیدونید یا مطمئن نیستید، اظهار نظر میکنید و حرف یکی دیگه رو رد میکنید؟! هزینه ساخت موس صدا دار بیشتره و خیلی سخت تر!! این برای جناب حیسن عزیز تا الکی چیزی رو که نمیدونه نگه! استفاده از کلیدی که طول عمر بالا داشته باشه و ارزون باشه و صدا نداشته باشه به این راحتی که فک میکنین نیست. به هر حال علت صدای موس میتونه این باشه که کلید داخل باید از bounce شدن جلو گیری کنه!! من مهندس برق و الکترونیک نیستم ولی این اصطلاح رو مهندسین الکترونیک به خوبی میدونن چیه... راستی اینو بگم که با خازن این جور چیزا نمیشه جلوی این قضیه رو گرفت چون باید به سرعت به کلیک های کاربر واکنش نشون بده تازه ممکنه باعث بشه تا بعضی از کلیک های کاربر که به هم نزدیکن حذف بشن...
موس گرون قیمت شما احتمالا و متاسفانه پول برندش رو میخوره نه کاربدش... مثل تمام محصولات اپل!! (قبل از اینکه منو اعدام کنین بگم که من خودم عاشق استیو جابز بودم... همیشه الگوی من بوده)
در انتها متاسفانه موس بی سر و صدا ساخته شده و زیاد ارزون نیست!! اینم عکسش برین حال کنین...
http://www.nexustek.nl/images/silent...uctpagetop.jpg
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
emer62304
دوست عزیر استفاده از مقاومت متغیر برای کنترل دور یه موتور اونقدر ساده هم نیست که فکر میکنی. با افت ولتاژ موتور قدرت گشتاورشو از دست میده... وقتی ماشین داره حرکت میکنه هوا خودش مزاحم حرکت برف پاک کن میشه. من مهندس برق نیستم ولی میدونم که از PWM و inventer در اینجور مواقع استفاده میکنن. هر دوش تقریبا یه چیزن و با یه میکروکنترلر میشه اینکار رو کرد.
راه حل شما رد شد و راه حل من جایگزین شد. اگه بخوای نقشه مدارشو با پروتئوس دو سوته واست طراحی کنم؟! ولی بازم کاربردی نیست چون کلا برف پاک کن خودش معضله!! [nishkhand]
ویرایش : مثل اینکه فناوری نان و پنیر (nanoTechnology) مشکلو حل کرده!! پس راه حل منم رد شدس!! [nishkhand]
بله درست می فرمایید با تکنولوژی نانو سطوح خود تمیز شونده ساخته شده و از اثر نیلوفری استفاده شده است.
شیشه خودتمیزشونده (به انگلیسی: Self-cleaning glass) به شیشههایی گفته میشود که سطحشان تمیز میماند.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
emer62304
موس گرون قیمت شما احتمالا و متاسفانه پول برندش رو میخوره نه کاربدش... مثل تمام محصولات اپل!! (قبل از اینکه منو اعدام کنین بگم که من خودم عاشق استیو جابز بودم... همیشه الگوی من بوده)
در انتها متاسفانه موس بی سر و صدا ساخته شده و زیاد ارزون نیست!! اینم عکسش برین حال کنین...
سلام رفيق...[golrooz]
نه Logitech هست موس من...
و حتي صداي راست كليك و چپ كليكش فرق داره با هم...
و اين صداي كم و تفاوت بين كليك ها خيلي كمك ميكنه توي كار بهم...
يكمم حال ميده مثل صداي اگزوز موتور...[nishkhand]
-
سلام!!!
این موسها چرا اینطورین؟؟
اخر کسی نمیدونه؟؟
موسی که صدا ندی اصلا حال نمیده
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hossien
بله درست می فرمایید با تکنولوژی نانو سطوح خود تمیز شونده ساخته شده و از اثر نیلوفری استفاده شده است.
شیشه خودتمیزشونده (به انگلیسی: Self-cleaning glass) به شیشههایی گفته میشود که سطحشان تمیز میماند.
خیلی خوبه. من رشتم عمرانه. توی یه برج با تعداد طبقات زیاد یکی از مشکلات همیشگی تمیز کردن شیشه ها هست ولی با این شیشه ها فکر کنم شیشه پاک کنها باید دنبال یه کار دیگه بگردن!! [khande]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SaSaMc2
نه Logitech هست موس من...
خب سلام رفیق...[shaad]
من فکر کردم اپل هستش چون یه مدل خیلی گرون و البته خیلی زیبا ولی با همون کاربرد همیشگی!! به بازار ارائه کرده
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
emer62304
آخه چرا وقتی چیزی رو نمیدونید یا مطمئن نیستید، اظهار نظر میکنید و حرف یکی دیگه رو رد میکنید؟! هزینه ساخت موس صدا دار بیشتره و خیلی سخت تر!! این برای جناب حیسن عزیز تا الکی چیزی رو که نمیدونه نگه! استفاده از کلیدی که طول عمر بالا داشته باشه و ارزون باشه و صدا نداشته باشه به این راحتی که فک میکنین نیست. به هر حال علت صدای موس میتونه این باشه که کلید داخل باید از bounce شدن جلو گیری کنه!! من مهندس برق و الکترونیک نیستم ولی این اصطلاح رو مهندسین الکترونیک به خوبی میدونن چیه... راستی اینو بگم که با خازن این جور چیزا نمیشه جلوی این قضیه رو گرفت چون باید به سرعت به کلیک های کاربر واکنش نشون بده تازه ممکنه باعث بشه تا بعضی از کلیک های کاربر که به هم نزدیکن حذف بشن...
اوووووووه اوووه اووه تسلییم آقا تسلییییممم
من مگه گفتم قطعا اینایی که میگم درسته؟؟؟
من فقط میگم احتمالا باید اینطوری باشه یا به نظر من اینطوری باید باشه!!!
منکه منبع مستند محسوب نمیشم مخصوصا وقتی توی انجمن دارم مینویسم!!!
لطفا کمی آروم تر چون اگه قرار به کلکل باشه که من از ابن سایت آف میشم
من فقط نظرمو میگم و میرم
البته ممنون از اطلاعات مفیدتون
بازم اطلاعاتتونو به اشتراک بزارین که همه استفاده کنیم
منتظر بحثهای شما هستیم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
حسین مت
اوووووووه اوووه اووه تسلییم آقا تسلییییممم
من مگه گفتم قطعا اینایی که میگم درسته؟؟؟
من فقط میگم احتمالا باید اینطوری باشه یا به نظر من اینطوری باید باشه!!!
منکه منبع مستند محسوب نمیشم مخصوصا وقتی توی انجمن دارم مینویسم!!!
لطفا کمی آروم تر چون اگه قرار به کلکل باشه که من از ابن سایت آف میشم
من فقط نظرمو میگم و میرم
البته ممنون از اطلاعات مفیدتون
بازم اطلاعاتتونو به اشتراک بزارین که همه استفاده کنیم
منتظر بحثهای شما هستیم
حسین جان یادش بخیر.... اون موقع تازه اومده بودم تو سایت میخواستم یه گرد و خاکی راه بندازم!!! [cheshmak] بیخیال... به دل نگیر... دیوار کوتاه تر از تو گیرم نیومد! [khande]
-
salam avalesh fekr mikardam adam khalaghi hastam ama az vaghti ke omadam to in site ozv shodam fekr mikonam khili az man khalaghtarha vojod darand albate man kambod emkanat daram va nemitonam idea hamo ejra konam [golrooz][golrooz][golrooz]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
سمیه نجفی
salam avalesh fekr mikardam adam khalaghi hastam ama az vaghti ke omadam to in site ozv shodam fekr mikonam khili az man khalaghtarha vojod darand albate man kambod emkanat daram va nemitonam idea hamo ejra konam [golrooz][golrooz][golrooz]
سلام
دوست عزیز این فکر را نکنید و اگر امید داشته باشینو علاقه می تونید ایده هایتان را اجرا کنید فقط باید شروع کنید.
همچنین هر ساله جشنواره ملی ای برگزار میشه می تونید تو اون هم شرکت کنید شاید ایده شما جزء برترین ها باشه .
دهمین جشنواره ملی ایده های برتر 91
www.best-idea.ir
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
a_rahmani
[cheshmak] [golrooz]
مشکل ................. مشکل ........................ [tafakor] [soal]
1) میخوام دیوارهای محل زندگیم ،زمستونا گرم و تابستونا سرد باشن........................... (کم هزینه باشه . از انرژی باد یا خورشید استفاده بشه )
2)دزدگیر ماشین برا مسائل بی مورد ، اخطار نده (مثلاً بر اثر ارتعاشات (تو محرم) ، سر و صدا نکنه) ولی نمیخوام قطعش کنم
3)میخوام یه شارژر حرارتی برا موبایل درست کنم (کم هزینه باشه ، زیر 30000T)
4)[sootzadan] [khabalood]
سلام
سوال 1:
شکل آیرودینامیک داخلی و بیرونی خانه نهایت تاثیر در کنترل گرما و سرما رو داره و بشر در طول 1000 هزار سال فهمیدکه :
*اگر سقف گنبد مانند باشه اتوماتیک گرما و سرمای داخل ساختمان تنظیم میشه (البته محاسبات بسیار دقیق) و فقط گنبد نه.
*اگر کل خانه بصورت یک هرم با نسبت طلایی 1.618 باشه ، نه تنها گرما و سرما تمام اتوماتیک و کاملا طبیعی تنظیم میشه بلکه خاصیت مغناطیسی جالبی پیدا میکنه که باعث آرامش ذهن انسان در اون خانه میشه ، یه چیزی مثل دستبند های مغناطیسی
*استفاده از فناوری نانو و آلیاژهای به اصطلاح هوشمند (که میلیارد ها دلار هزینه میبره)
استفاده از برق اصلا به صرفه و هوشمندانه نیست و خیلی پیش پا افتادست.
هوشمندانه ترین کار استفاده از خواص طبیعی طبیعته .
سوال 3:
شارژ حرارتی و مکانیکی با بدن انسان رو ساختند پس بیخیالش.(تو نت نقشه های فنیش هست)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
yasaman hedayati
دورود
من مینویسم چون بهم جواب ندادید که تمدید میکنید یا نه.
نمیخوام این شانس رو از دست بدم.....
1.مخوام یه دستگاهی بسازم برای منازل یا هر مکان سر بسته ایی که وقتی کسی تو اتاق یا اون محیط نبود بعد از یک زمان معین به طور خودکار برق یا گاز یا ... قطع بشه(تایمر نه ,سنسور دار)
2.میخوام یک ربات پزشک طراحی کنم که در مواقع بحران به کمک پزشک ها بیاد و خودش قابلیت تشخیص بیماری و تجویز دارو داشته باشه...
میشه دوباره اگر چیزی به دهنم رسید بنویسم؟؟؟؟
یاسمن جون ، جواب سوال 1:
یه ماژول دوربین دیجیتال میخری میفرستیش تو میکرو arm
سپس تصویر محیط رو پردازش میکنی و با چند الگوریتم تشخیص انسان (از جلو ، روبرو ، بقل و...) تشخیص میده که انسان هست یانه در محیط.
اگر بود مثلا بعد از 34 ثانیه به مدار کنترل کننده (برق خانه ، گاز ، آب و ...) دستوری قطع تمام کلید هارو میده و بلعکس.
دوربینش میشه 50000 - 60000 تومن
میکروشم بسته به مدلش از 16000 تا 40000 تومان
مدار کنترلم یه 2000 تومان
کلید های الکترونیکی گاز و آب حدود 20000 تومان
کلا میشه :حدود 100 هزار تومان
بوس
بای
-
عزیزم وقتی میشه رد مگس رو رو هوا تا برد زوم دوربین با تکنیک پردازش تصویر پیشرفته و auto Real Zoomزد ، دیگه انسان با اون هیکلش اصلا به حساب نمیاد.