حالا وارد واقعیت میشم: من میخوام 24ولت ورودی از ترانس رو که 3آمپر شدت جریان داره و بعد از عبور از آداپتور به حدود همون 24 ولت dc تبدیل میشه رو به وسیله ی یک رگلاتور به دوازده ( البته اگه امکان داشته باشه 18 یا همون 24) ولت تبدیل و بعد با سر راه قرار دادن یه مقاومت ولوم یا مقاومت متغییر ولتاژی ، ولتاژ رو بین 0 تا 12 تنظیم کنم . حالا باید از نوع مثبت رگلاتور استفاده کنم یا نوع منفی ؟ تفاوتشون در چیه؟ د رضمن توی دانشنامه ی ویکی پدیا نوشته بود :
- پایه اول، پایه مثبت، متصل شده به منبع تغذیهاست و برای ورود ولتاژ از آن استفاده میشود.
- پایه دوم به قسمت منفی منبع تغزیه متصل میشود تنها کاری که میتواند انجام دهد کامل کردن بایاس رگلاتور است و به نام پایه مشترک خوانده میشود.
- پایه سوم با نام پایه خروجی شناخته میشودو کار آن دادن خروجی است که دارای هیچ نوسانی نیست
حالا طبق گفته ی شما در دو حالت مثبت یا منفی بودن رگلاتور یکی از پایه های کناری بدون استفاده میمونه ولی ظاهرا اونجوری که من متوجه شدم گفته یکی از کناری ها ورودی و دیگری خروجیه اگه میشه توضیح بدین.
در ضمن اینجا که گفتین :"(با این تفاوت که فقط خروجی مثبت و منفی باید از رگولاتور باشه نه منبع تغذیه)" متوجه نشدم که یکی از سیم های مثبت یا منفی باید وارد و خارج بشن از رگلاتور یا هر دو باید وارد دو رگلاتور مشابه و جداگانه بشن. - با تشکر