پاسخ : آیا میدانستید که مونالیزا یک آریایی اصیل است!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
*alien*
اُه اُه[esteress]
اصل 147 میگه وقتی گوینده ی خبر قاطعانه از خبر دفاع نمیکنه
خبر قطعا کذبه [shademani2]
نقل قول:
ببخشید من یک پرشسی برایم پیش آمده است!این خبر خوبی است یا خیر؟
شاید یه ذره وجهه بین المللی امونو در سطح فرانسه و ایتالیا ببره بالاتر
البته وجهه بین المللی ما تاریخ پرشکوه ماست ولی وقتی دولتخودش از تاریخ خودمون انتقاد میکنه دیگه اونا...
خب باید ببینیم این نقاشی دقیقا چه سالی کشیده شده و باز ببینیم در اون سال این مسیر به شکلی بوده و اصلا بوده یا قابل تردد بوده و اینکه در اون منطقه کسانی زندگی میکردند؟و ایا پوشش ایرانی در اون زمان همچین بوده؟اصلا داوینچی ایران اومده واقعا؟
الان یه سوال دارم منم
آیا جاده مارپیچ فقط در ایران وجود یا جاهای دیگه هم هست؟
[soal]
معذرت میخوام.میتونم خواهش کنم منبعش رو بگید تا خودمون بریم چک کنیم؟
چون یکم غیرقابل باوره!
بر اساس اطلاعات موجود، زنی که در تابلوی مونالیزا به تصویر کشیده شده لیزادل جیوکوندو نام داشته؛ در فلورانس زندگی میکرده و همسر یک تاجر ابریشم ثروتمند بوده است. تحقیقاتی هم که اخیرا" در سال ۲۰۰۵ میلادی توسط دانشگاه هیدلبرگ انجام شده این اطلاعات را تأیید میکند. اما در عین حال بعضیها هم معتقدند که داوینچی تصویر خودش را در این تابلو کشیده است. حامیان این نظریه به برخی مشخصههای غیر زنانه در این نقاشی اشاره کردهاند و معتقدند که علت علاقهی داوینچی به تابلوی مونالیزا نیز این بوده که از خودش را نقاشی کرده بوده است.
حالا چرا این اثر اینقدر معروفه؟
تابلوی مشهور لبخند ژوکوند به دلیل لبخند بسیار مرموز مونالیزا و همچنین سبک نوین نقاشی لئوناردو داوینچی در آن زمان، به شهرت جهانی رسید
- - - به روز رسانی شده - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mamadshumakher
تابلوی مشهور لبخند ژوکوند به دلیل لبخند بسیار مرموز مونالیزا و همچنین سبک نوین نقاشی لئوناردو داوینچی در آن زمان، به شهرت جهانی رسید
قطعا مونالیزا ایرانی نبوده!!
و من مطمئنم که معشوقه ی لئوناردو داوینچی بوده!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mamadshumakher
اینکه چرا معروفه، زیاد راجع بهش مطلب هست....یکی ش اینه که میگن لبخند مونالیزا خیلی خاصه!از این جهت که با لب هاش نمی خنده.....با نگاهش به تو میخنده......طراحی تحسین برانگیزی که مونالیزا هم وقتی پورتره ش تموم میشه ازون تعجب میکنه....جایی خوندم که نوشته بود داوینچی هر انچه رو که با دیده ی احساسش دیده کشیده نه خود مونالیزا رو....و تصویر مونالیزا با خودِ واقعی ش فرق داره