اګه جایی باشیم هر چقدر زیاد خب خیلی راحته .[tashvigh]
ولی اګه خونه باشم ، بیکار باشم ، ADSL قطع باشه یه کم سخته حتی چند روز چون حوصله ام سر میره .[taajob][khejalat]
نمایش نسخه قابل چاپ
اګه جایی باشیم هر چقدر زیاد خب خیلی راحته .[tashvigh]
ولی اګه خونه باشم ، بیکار باشم ، ADSL قطع باشه یه کم سخته حتی چند روز چون حوصله ام سر میره .[taajob][khejalat]
من چندتا سایت عضوم
هروز هم همه سایتا هستم
نمی تونم ترک کنم
[tafakor]
من بخاطر یک سری مسائل درسی و کارهایی که داشتم یک سال تقریبا خیلی کم به سایت سر میزدم منظورم فقط این سایت نیست،وقتم آزاد باشه زود به زود سر میزنم اما اگر درسم زیاد باشه یا دسترسی به اینترنت واسم راحت نباشه بطور محدود تر میام،سعی میکنم در هر شرایطی تفریحاتی واسه خودم در نظر بگیرم به نظر من تفریح فقط دنیای مجازی نیست
برایه من زیاد سخت.قدرت کنترل خودمو دارم[nishkhand]اگه در دسترس باشه در روز8ساعت اینجام[nishkhand]
من واقعا دوری از سایت رو تحمل ندارم
سر همین موضوع هم 3.4 بار با پدرم بحث داشتیم و به جایی نرسیدیم
اما خانواده سعی دارن که مدت زمانی که من پای نت هستم رو کم کنن اما نمیشه [nishkhand]
من رکورد زدم حدود 2 3 هفته نبودم ولـــــــــــــی غیر قابل پیش بینیه اگه خدای نکرده مشکلی پیش بیاد یا کاری داشته باشید
اوموقع راحتتره و قضیه فرق میکنه
در حالت عادي شايد حد اكثر دو ساعت بتونم دوري رو تحمل كنم دليلشم اين نيست عاشق جشم وابروي سايت باشم بلكه دليل حظور دوستانيه كه هر روز جيزاي جديدي به من ياد ميدن ، كارهايي هم كه براي نخبكان ميكنم به واسطه دوست داشتن اوناست و براي اوناست، اكه دوستام نباشن از فردا ديكه براي هميشه نخبكان نميام ، خيلي راحت، جون حظورم در سايت بواسطه اعتياد به اينترنت نيست.
موفق باشيد
سلام 1ساعت نمی تونم تحمل کنم
منم اصلا"نیتونم دلم برا بچه ها تنگ میشه [negaran]