پاسخ : رسم وحشتناک بیرون آوردن حدقه چشم!! + عکس
بیا همه امروز گیر دادن به من بد بخت![gerye]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
solinaz
بیا همه امروز گیر دادن به من بد بخت![gerye]
آخی و تو هم چه مظلوم نشسته بودی!!!!!!!!!!!!!!![khande]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
parnian 80
آخی و تو هم چه مظلوم نشسته بودی!!!!!!!!!!!!!!![khande]
پ ن پ ریلکس بشینم که شما بیشتر منو ازار و اذیت کنین....ازتون نمیگذرم...شماها دل منو شکوندین...[nishkhand][negaran][negaran][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
solinaz
پ ن پ ریلکس بشینم که شما بیشتر منو ازار و اذیت کنین....ازتون نمیگذرم...شماها دل منو شکوندین...[nishkhand][negaran][negaran][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye]
خوب گیر داری آخه عزیز دلم.دلتم زود ترمیم کن.من طاقت ندارم ببینم دلت شکسته!!!!!!!!!!!!!!![gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
parnian 80
خوب گیر داری آخه عزیز دلم.دلتم زود ترمیم کن.من طاقت ندارم ببینم دلت شکسته!!!!!!!!!!!!!!![gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye]
من من!!من به این دختر گلی،خانومی و...(هر چی بگم کم گفتم[nishkhand])گیر بدم...من از ادمای سیریش متنفرم...
چمشل حالا چون من دختری هستم که نمیتونم بدی کسی رو تو دلم داشته باشم....[gerye][gerye][gerye][gerye]
.
.
.
میبخشم[gerye]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
solinaz
من من!!من به این دختر گلی،خانومی و...(هر چی بگم کم گفتم[nishkhand])گیر بدم...من از ادمای سیریش متنفرم...
چمشل حالا چون من دختری هستم که نمیتونم بدی کسی رو تو دلم داشته باشم....[gerye][gerye][gerye][gerye]
.
.
.
میبخشم[gerye]
مرسییییییییییییییییییی(با ا بخشنده[cheshmak])
هه هه نااااااااازی. بیا خودم قربون اون دلتم میرم.... [golrooz]
ینی اخرش[khande][khande][khande][khande][khande][khande][khande][khande]