پاسخ : درخواست همکاری برای بخش های نظامی انجمن
من در حدی که مقالاتم رو اینجا بزارم.......پایه ام.
به سوالاتم پاسخ میدم.....
- - - به روز رسانی شده - - -
من در حدی که مقالاتم رو اینجا بزارم.......پایه ام.
به سوالاتم پاسخ میدم.....
سلام خیلی دوست دارم همکاری کنم اما برام مقدور نیست که فعالانه کار کنم میشه اینجوری فعالیت کرد؟اگر بشه تو بخش دفاع مقدس
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
آناهيتاع
سلام خیلی دوست دارم همکاری کنم اما برام مقدور نیست که فعالانه کار کنم میشه اینجوری فعالیت کرد؟اگر بشه تو بخش دفاع مقدس
سلام
منظورتون از فعالانه چیست؟ چه مدت در روز یا هفته میتونید فعالیت کنید؟
منظورم اینه که همکاری من ممکنه منظم نباشه و مثلا هر روز یه مطلب داشته باشم. جند روزش بسته به شرایط کاریم داره آخه درگیر پروژه کارشناسیم هستم
منظورم اینه که همکاری من ممکنه منظم نباشه و مثلا هر روز یه مطلب داشته باشم. جند روزش بسته به شرایط کاریم داره آخه درگیر پروژه کارشناسیم هستم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
آناهيتاع
سلام مجدد
اگر بتونید روزی یک مطلب داشته باشید بازم خوبه . همکاری فقط ارائه مطلب نیست . در بحث ها شرکت کنید. گزارش پست های خلاف را به بنده ومدیران ارائه کنید.و.....
ممنون از دعوتتون متاسفانه فعلا نمیرسم سپاسگذارم[golrooz]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mahdi42
سلام مجدد
اگر بتونید روزی یک مطلب داشته باشید بازم خوبه . همکاری فقط ارائه مطلب نیست . در بحث ها شرکت کنید. گزارش پست های خلاف را به بنده ومدیران ارائه کنید.و.....
ممنون
مهدی جان من برات مدیریت فقط بلدم بکنم گمون نکنم به دردت بخوره عزیزم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
میلاد صفری
مهدی جان من برات مدیریت فقط بلدم بکنم گمون نکنم به دردت بخوره عزیزم
سلام میلاد جان
مایلی مدیر کدوم بخش بشی که برات فعال بشه؟
سلام
مهدی جان ممنون از دعوتتون.ژنرال عزیز ماها افتخار اینو داریم که تو یه سایت همکاری میکنیم.همکار بخش مدیریت هستیم[nishkhand] اما خداییش خیلی دوست داریم.
یامولاعلی(ع)