جیگرم بالا اومد این دیگه چیه!!!!آدم از گشنگی بمیره لب ب این چیزا نزنه!!!!........ببخشید.....فکر کنم باید برم.....دست شویی!!!!!!.............[tahavoo]
نمایش نسخه قابل چاپ
جیگرم بالا اومد این دیگه چیه!!!!آدم از گشنگی بمیره لب ب این چیزا نزنه!!!!........ببخشید.....فکر کنم باید برم.....دست شویی!!!!!!.............[tahavoo]
دکتر توروخدا منو به این تاپیکا دعوت نکن....
تا 3 روز آینده تصویرش جلو چشمه حالا[negaran]
حالا جدا از اینایی که میگید که نمیدونم چندش آوره و این حرفااااا.....که اینا وجدان دارن یا نه.....
من به جنبه های دیگه ای از این قضیه فک میکنم!
اینکه اگه از من بپرسن که:اگه بین آمریکا و چین جنگ در بگیره،پیروز احتمالی کیه؟
میگم:100%چین!!!!
چون هیچ وقت دچار قحطی نمیشه و از گرسنگی نمیمیرن مردمش!در هرشرایطی بی غذا نمیمونن مردمش[khande]و این مهمترین عامل پیروزی شونه[tafakor]
البته اینم اضافه کنم که برای کسایی مث چینی ها که بعضیاشون هنوزم مرده هاشونو میسوزونن به صرفه تره تا به جای سوزوندن اجسادشون (که مجبورن 1 خرج اضافه ای هم بابت تهیه ی ابزار لازم جهت سوزوندن بکنن[nishkhand]چقد لفظ قلم گفتم!!!)اونا رو به قیمت خوبی بفروشن و پولشونو زنده کنن[nishkhand]
عجب کاسبی پر سودی!!![tamaa][nishkhand]
باید تو افکارشون قضاوت کرد.ولی من که درست نمی دونم.
یعنی هیچ حس خاصی از اینکه همنوع خودشون رو دارن میخورن تو وجودشون ایجاد نمیشه؟!!
واقعا کار انسان ها و اخلاقیات به کجا کشیده؟
به این میگن هم نوع خواری یا همون کلمه بهتر آدم خواری
حالم بهم خورد اه اه اه اینا دیگه دارن شورشو در میارنا...چینیا واقعا احمقن و خرافاتی.
توی جنگ های قدیم وقتی یک نفرو میکشتن مغزشو میخوردن تا اطلاعات مقتول بره توی مغزشون...[taajob]
من آخه از کجا برم گدایی چنین ؟[negaran][khejalat] یه چیزی گفتم خودم توش موندم اصلا منم می آم تو گروه تست
این و .......!!!!
http://mehdih.persiangig.com/image/b...stan-award.jpg