پاسخ : به نظرتون از این آدما توی دنیا بازم پیدا میشه؟
چه جالبه واقعا
من فکر میکنم شاید بازم از این آدما پیدا بشن،البته شاااااااییییید[tafakor][tafakor][tafakor][nadanestan][nadanestan]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sare*
بازاری که شما ازش میگی هرجا داغ باشه که نیست تو فیس بوک دیگه اصلا نیست خدا رو شکر که تا حالاپام به این سایت وا نشده ولی خوب میدونم چه خبره خدا میدونه چه جمعیتی امسال ماها اونجا پامیخورن همین امسال از رسوایی یه هنرپیشه خانم تو این سایت از رسانه ها شنیدم مورد خوبش اقلیت و بدش تا دلت بخواد.
دوست خوبم هر وقت شما اکانت کاربری تو فیس بوک ساختی و فعال شد اونموقع میتونی قضاوت کنی که :
نقل قول:
طول 8 ساعت 224 هزار لایک خورده و 65 هزار بار به اشتراک
چه معنایی داره !
اتفاقا خدارو شکر من بخاطر اینه که فیس بوک جمع بین متضاد هاست برای همین داغ بودن بازار وفا و محبت قابل تقدیره
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
محسن آزماینده
من یک سیوال دارم؟؟؟
الان این عشق پسرمرد به چه درد همسرش میخوره؟؟؟
جز این که مثل خوره مرده را هم پیش زنش می فرسته.بهتره تو عاشقی هم منطقی بود[cheshmak]
محسن عزیز این پیرمرد اصلا حرفی از عشق نزده گفته :
نقل قول:
تنها کسی هست که همیشه در قلب من بوده ، هست و خواهد بود.
این یعنی دوستش داشتم و دوستش دارم
ودوست داشتن ماورای عشقه ، چه بسا عشق باقی نمونه چون تابع منطق نیست ! اما دوست داشتن حتما جاودانه است چون توامان از عقل و احساس پیروی میکنه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
narma
داغ اینکه منم میخاستم عاشقانه با شوهرم زندگی کنم
داغ اینکه در پیری کنار هم باشیم
داغ خیلی چیزا......................[gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye]
ابراز همدردیsh_omomi120
واین موزیکال غم تقدیم به نگاه پرحست
sh_varzeshi11sh_varzeshi9sh_varzeshi8sh_varzeshi7s h_varzeshi10sh_varzeshi12
آه چه عاشقانه !
ولی اقا مهرداد تو این موزیکال غم چرا اون ویولون نیشش بازه ! پیانو زنه هم داره میخنده و با با کله اش حرکات موزون در وکنه ؟؟؟ها ! چرا چرا [bamazegi]
ممنونم مهرداد جان.....ممنون از همدردیت[golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Sookoot
آه چه عاشقانه !
ولی اقا مهرداد تو این موزیکال غم چرا اون ویولون نیشش بازه ! پیانو زنه هم داره میخنده و با با کله اش حرکات موزون در وکنه ؟؟؟ها ! چرا چرا [bamazegi]
این که دیگه باید از ادمیم جان بپرسی که این همه شکلک گذاشتن ولی....
تازه
تازه
نفس کار مهم است برادر[golrooz]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mehrab123
تازه
نفس کار مهم است برادر[golrooz]
دقیقا[golrooz]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
narma
ممنونم مهرداد جان.....ممنون از همدردیت[golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz]
وظیفه انسانیست قابلی ندارد.
راستی تو پست جدیدم یک فایل تاثیر گذار است تقدیم به تو امید که از ان راضی باشی ای گرامی دوست[golrooz]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
homeyra
کلا عشق(احساسات) در مقابل منطق هستش.پس مطمئنا چیزی به اسم عشق منطقی نداریم.[shaad]
اتفاقا داریم خوبشم داریم!!کلا عشقی که تحت کنترل منطق باشه همیشه پایدار و جاودان می مونه!اون جوونایی که با منطق عاشق می شن هم تا آخر عمرشون با خوشبختی کنار هم زندگی می کنن!شک نکنید!