سلام
من دوست دارم تو مرکز فرماندهی کل باشم تا بتونم جلوی تصمیمات اشتباه رو بکیرم و بقیه رو به نحو احسن راهنمایی کنم
و اگه بخوام بجنگم به عنوان یه خلبان جنگنده به کشورم خدمت کنم
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
من دوست دارم تو مرکز فرماندهی کل باشم تا بتونم جلوی تصمیمات اشتباه رو بکیرم و بقیه رو به نحو احسن راهنمایی کنم
و اگه بخوام بجنگم به عنوان یه خلبان جنگنده به کشورم خدمت کنم
ولی اسرائیل که مشخصا دشمنه ماست!!
اسرائیلی وجود نداره که بخواد دشمن باشه اصلا!!
اینا که دیگه اصول اولیه و پایه ای هستند
کی اسرائیل رو اشغالگر ظالم جنایتکار یا .... نمیدونه؟؟
و کی فعالیتهای روشن و واضع و بی پرده و بیشرمانش نسبت به ایران رو ازشون بیخبره؟؟؟
خب بازي بسه ديگه...
تفنگاتون رو بذارين زمين برين به درس و مشقتون برسيد...
آقا جان اون آتاري رو هم خاموش كن ( بابا برقي) [cheshmak]
آفرين گل پسرا...[golrooz]
تعریف شما از دشمن چیه؟؟؟
ببین حسین جان،دوستی و دشمنی یک رابطه کاملا 2 طرفه است.
من کاری با اقداماتش ندارم.اقدامات اونها یا یک پاسخ به اقدامات ایرانه،یا یک پاسخ از طرف ایران داره
من با بد و خوب بودن اسراییل یا بقیه کشورها کاری ندارم.فکر کن دو نفر باهم رابطه ندارند.درسته پشت سر حرف بزنند یا همدیگه را تخریب کنند؟؟؟؟
کار درست اینه حداقل کاری به همدیگر نداشته باشند.
یگان رزمی تخریبی .تکاور - نیرو مخصوص - نیروی ویژه - خلاصه آخر یه نیروی رزمنده جنگاوره تکاوره -نیروی قدس -گروه سپاه علویون ( چطوری میشه جزء سپاه علویون شد ؟ در مواقع اضطراری و مورد نیاز )
طبق اخرین صورت جلسه محترم سایت ، هر گونه کل کل در مکان های عمومی سایت ممنوع می باشد .
چون ممکن است بنده اخر سر به عنوان فاشیست معرفی شم .
از همه دوستان خواهشمند هستم نه جواب دیگری را بدهند و نه کل کل کنند .
شروع کل کل باعث به وجود امدن بحث های سیاسی ! می شود .
از تمام دوستان خواهشمند هستیم هر گونه بحث های سیاسی رو تمومش کنند
و بحث های عادی و مناسب و خوشگل رو در مکان عمومی مثل همین تاپیک .
بنده دل خوشی از این موضوع در گذشته نداشتم و نخواهم داشت و دیگه هم کاری ندارم که چه کسی و یا کسانی با دشمنان می جنگندند و برای چی ؟ و برای من هم اصلا مهم نیست .
در غیر این صورت این تاپیک هم به جمع ناکجا اباد می پیوندد !
با تشکر از جناب فیلد مارشال
-------------------------------------------------------
بریم سراغ بحث اصلی تاپیک.
اقا به نظرتون ترجیح میدین در جنگ به عنوان سرباز تابع مثلا ارتش برین یا بالاخره کمی مستقل باشین؟
فرضا دوست دارین در تیپ هوابرد55 شیراز باشین با شرایط خودش یا جای دیگه ای؟ سخت گیری براتون مهمه؟
چه اسلحه ای رو ترجحیح میدین؟
توپخونه122م.م
تجربه شو دارم
.....
ايراني با يك دستش به ديگران گل ميده و با يك دستش اگه خدا اون روز رو بياره از دشمنش گل و جون و همه چيزشو ميگيره.اجانب اگه از جونشون نميترسند ما با دست هامون درخدمتشونيم.
........
جون نخبگانتون جون نابغه هاتون اينقدر تاپيكهارو ......نكنيد
سلام [golrooz]
دوستان گرامي لطفا موضوع تاپيك رو دنبال كنين و به حاشيه نرين .
ممنون .