چپ دستا آدم نیستن! رباط نیستن؟
عکس نیستن؟
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام بر ارغنون بانو
خب ببخشید این چند وقته من نبودم و انتقاد از خیلی ها از دستم خارج شد [nishkhand] چه حیف [sootzadan]
خب خب خب میریم سر وقت انتقاد از ارغنون بانو
1/ شما چرا اینقدر بی معرفت تشریف دارین ؟! [entezar]
2 / چرا تو هیچ کدوم از این وی چت و امثال اون نیستی تا جویای احوال شیم [shademan]
3/ چرا هر وقت قرار میذارم نمیای ؟! [esteress]
4/ داروسازی چه ربطی به رباط داره ؟! یه آواتار بذار که به رشتت مربوط باشه [sootzadan]
لطفا کسایی که از پست های هم دیگه بدشون میاد لازم نیست که خودشونو رو ابراز کنند خصوصا اگه از ادم کوچک تر باشد و حرف های تند بزنند راهنمایی کردن بنظرم بهتر باشه[golrooz][tashvigh][labkhand]
من از این تریبون استفاده میکنم و در پاسخ به چپ ستزی تو . روز بزرگداشت چپ دست های دنیا رو به خودم و بقیه تبریک میگم (پساپس)[nishkhand]
و از اینجا اعلام میکنم روزی می رسد که در برابر برخی زورگویان و مغرور پنداران(من جمله تو ) می ایستیم و قیچی و ماشین (کلاج ش برعکس سمت فعلی باشه ) تولید خواهیم کردم و مستقل خواهیم بود[khande]
خب مثل اینکه اینجا کسی جرات کرده از ما انتقاد کنه؟[golrooz][golrooz][golrooz]
هر کی هستی بدون من همین الان تو زیرزمین خونه ام یک کیلو پلوتونیم 239 دارم که برا تبخیر کردن محله ات کافیه[shaad][cheshmak]
خب بسمه الله[nishkhand]
حوصله ندارم بهت پیام بدم!
بیا یاهو درمورد دانشگاه! امام صادق توضیح بده
فیلمنامه یک داستان ملی میهنی از شاهنامه
ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــ
ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــ
اما انتقاد
به شخصه اون آواتار قبلی ارو می پسندم!
با سپاس بی نهایت از ارغنون عزیــــــز[golrooz]
از امروز به مدت 5روز جناب عرفان سلیم زاده برین صندلی تکیه زده!
لطفا ازیشون انتقاد کنیدنقل قول:
عرفان سلیم زادهرشته تحصیلی200 تومان بسته ای
http://www.njavan.com/forum/images/E...ser-online.png
http://www.njavan.com/forum/images/o...anks/e/e15.gif استعداد برتر سایت
http://www.njavan.com/forum/attachme...r154579_14.gif
آخرین مدرکپادویی استاد!
نوشته ها3,237
ارسال تشکر4,814
دریافت تشکر: 12,677قدرت امتیاز دهی12277
من کلا خصوصیات اخلاقی عزیزان رو نمی دونم ..
اما خب ؛
اسمتون خیلی زیباست ..
آواتارتون هم حتمن حیوان خانگی خودتون هستن .. حموم بودن ایشون ؟
ابتدا یک عدد عذرخواهی به شما بابت اون مساله ی سابق بدهکارم
همینجا ازین تریبون استفاده کرده و از شما عذرخواهی میکنم[golrooz]
باشد که خدا مارا ببخشید!(به قول ضرغام!)
دوم
انتقاد
1) اندکی مغرور به نظر میای!
2) چن وقت پیش جواب پ.خ اینجانب رو دادی منتها خالی بود!
3) به نظرم محافظه کاری!
سلام والا من حقیقتش گذشته ها رو زیاد به یاد نمیارم اما هرچی بوده گذشته[golrooz][golrooz][golrooz]
1) قبول دارم اما مغرور بودن جزو عقایدم نیست.بیشتر احساس تنهایی میکنم.
2) ببخش تورو خدا تقصیر سایته و اینترنت کند بنده که الان درست شده[golrooz]
3) من قبلا محافظه کار بودم اما یه سری حوادث باعث شد که دست از بازی کردن بردارم.
میدونی تعامل درست با آدم های درست پیش از بازی کردن اهمیت داره.سعی کن اگه طرفت آدم درست و حسابی نیست باهاش بازی نکنی.
یه محافظه کار واقعی کسیه که به اصلاحات باور نداره منم همینجورم باورم اینه که گذشتگان خیلی کم تر ما کار کردند اما خیلی بیشتر فکر کردند.
برای همین هر کلمه ای که گفتن هزار بار عمیق تر و صحیح تر از جملات ماست.بشر امروز بیش از زندگی کردن به فکر موفق شدنه.
[golrooz]
در کل معلومه که آدم با استعداد و با فرهنگی هستی
بنظرم اضافه وزن داری! [nishkhand]
ورزش نمیکنی:|چرا؟
خب این توضیحی که دادی
بازم محافظه کاری رو میرسونه!
من معتقدم میتونی آواتار بهتری رو انتخاب کنی!
سگ نمیتونه آواتار مناسبی باشه!
بنظرم بر اساس رشته تحصیلی ات
مثلا اون 5شهید هسته ای ایران
یا یه دانشمند برجسته
انیشتین و...
یا یه فوتبالیست قابل درک تر از یگ عدد توله سگه! [movafaghiyat]
سلام خدمت داداش گلم
به به فصل انتقاد امد
به نظرم یه مقدار بیشتر از تئوریات به تئوریات میپردازی
منظورم اینه که(زبون ادمیزادیش این میشه که) کمی از تئوری رد شدی رفتی تو رویا پردازی که البته این مقدارش خداروشکر زیاد نیست و قابل درکه
مورد بعدی اینه که کتابی حرف میزنی که البته بد نیست و یه امتیاز هم هست در بحث کاری - اما خب خودمونی شدن باهات کمی زمان بره
دنبال پیچیدگی هستی --- البته در بحث کاری میگم با زندگی شخصیت کاری ندارم
مخصوصا در علم دنبال پیچیدگی هستی
علم برای حل مشکله - و حل مشکل هرچه ساده تر بهتر - پس کمی سعی کن ساده تر باشی در علم و کار
کاربردی تر باش - از خلاقیت و استعدادت برای رشد زندگی شخصی و کاری خودت هم استفاده کن و مطمئن باش پیروزی برای ادمایی مثل من و تو از اب خوردن هم اسون تره
اعتماد به نفس یه کوچولو دیگه لازمه - 5تا 10 درصد اضافه کنی به نظرم توپه توپه
محافظه کار بودنت به نظرم بد نیست
البته یادت باشه اینایی که نوشتم رو با توجه به شخصیت و علایق خودم نوشتم
وگرنه کلا هرجوری عشقت میکشه زندگی کن - اعتقاد قلبیم همینه
تنها انتقادی که من می تونم کنم آواتور تون هست عوض کنید خیلی بهتره. چون شان و منزلت شما خیلی خیلی بیشتر از هاپو کوچولو هست.
سلام عزیزم
مرسی ممنونم.[golrooz]
وزشم نمیاد والا اتفاقا کلی هم اضافه وزن دارم رژیم هم نمیگیرم.:|
درست میگی سگ نمیتونه آواتار خوبی باشه قبول دارم. من 4 ساله این سگ رو دارم درک میکنم چی میگی تا الان هم علاقه ای به نشون دادنش نداشتم.
راستش من خودم از اون 8 سال دوران سخیف قبل از روحانی به شدت متنفرم فقط میخوام همه چی یادم بره. حالا یه عکس میزارم عوض میکنم.[golrooz]
سلام بر برادر عزیزم[shaad][golrooz]
چند روز پیش کلاس ادبیات داشتیم اتفاقا همین بحث شاعران موج سوم و "حجم گرا" مطرح شد فهمیدم منم به حجم گرایی گرایش دارم برای همین حتی جلو تر از رویاپردازی میرم.
کتابی حرف زدن رو واقعا کار خوبی میدونم و جزو عقایدم هم هست خیلی اوقات سعی کردم از کتابی حرف زدن فاصله بگیرم واقعا حرف زدن بلد نبودم.
دنبال پیچیدگی در دنیای خیال میگردم این توصیف بهتریه.به نظرم دنیایی که توش زندگی میکنیم پیچیدگی خاصی نداره قرآن کاملا برای توصیفش موفق بوده و هست[golrooz]
کاربردی تر بودن رو دوست دارم فقط فرصتش پیش نمیاد که تصمیم درست و آینده نگر بگیرم. عقل و استدلالم بیشتر برای رفع ابهام به درد میخوره تا طراحی نقشه راه.
من از انتقاد خوشم میاد ازت میخوام صریح تر هر چیزی که به فکرت میرسه رو بهم بگی میدونم تو آدم عادلی هستی بهت اعتماد دارم[golrooz]
سربازی رفتی؟ [sootzadan]نقل قول:
وزشم نمیاد والا اتفاقا کلی هم اضافه وزن دارم رژیم هم نمیگیرم.:|
به قول ارتشیا
ارتش چرا نداره!
خب شما هم بگو ورزشم نمیاد! چرا نداره! باید بیاد [sootzadan]
اتفاقا منم بچگیام با سگ مزرعه پدر بزرگم دوست شده بودمنقل قول:
درست میگی سگ نمیتونه آواتار خوبی باشه قبول دارم. من 4 ساله این سگ رو دارم درک میکنم چی میگی تا الان هم علاقه ای به نشون دادنش نداشتم.
این سگ ، یه مورچه از 10متری اش میدید
فرار میکرد!
نمیدونستم من باید ازش مراقبت کنم یا اون!!
بعد ها 4قلو زایید!
خودشم به درک واصل شد!
البته خبرهای ضد و نقیضی از مرگش به گوشم رسید [khanderiz]
آآآآفرین [nishkhand]نقل قول:
راستش من خودم از اون 8 سال دوران سخیف قبل از روحانی به شدت متنفرم فقط میخوام همه چی یادم بره.
ممنون [golrooz]نقل قول:
حالا یه عکس میزارم عوض میکنم
انتقاد
شنیده شده سر کلاسا اعصاب اساتیدو خورد میکنی!
چه وضعشه!
چه سریع یا خدا[negaran][golrooz]
نه والا نرفتم معافیت پزشکی گرفتم بابت فشار خون[golrooz]
ورزش برام سخته بهتره که رژیم درمانی رو شروع کنم.البته دانشگاه هم قراره یه دوره آب درمانی بزاره توش شرکت میکنم[golrooz]
چرا ایرانیا انقدر با سگ مشکل دارن؟ بخدا وفا داری این سگ از آدم هم بیشتره هر وقت از بیرون میام بیرون برام برک دنس میزنه عین دختر بچه های 4 ساله.
وا؟ :| اخبارش تا اونجا هم رسیده؟؟؟؟ :| بابا کاری نکردم بخدا راجع به نقص نسبیت عام حرف زدیم یکم[afsoorde]
راستی
انتقاد:|
برای اینکه انتقاد بشه ازت
باید به دوستان و بستگان و سایر آشنایان سایت[nadanestan]
بگی که بیان انتقاد کنن ازت!
علم غیب که ندارن:|
من چند تا از بچه ها رو دعوت کردم اومدم خودشون لطفی کنن به بقیه خبر بدن من بدم میاد برم تو 100 تا پروفایل پست بزارم ممنون[golrooz]
انتقاد کردن راحته - مهم اینه انتقاد که میکنی باید یه راه حل یا یه روش هم کنارش ارائه بدی جایگزین
برای همین من کمتر انتقاد میکنم
در ضمن اگر باعث تغییری در زندگیه فردی میشی باید بدونی که مسئول اتفاقاتی هستی که نتیجه ی این تغییره(حداقل قسمتی از مسئولیت رو داری)
برای همین میترسم بیش از این انتقاد کنم - به نظرم همین که هستی خوبه!
فقط یه مشکل که دیگه مطمئنم واقعا هر تغییری کنه خوبه
اینکه جای سگ تو خونه نیست
مطمئن باش همون سگ هم تو خونه راحت نیست - سگ عقل نداره - غریضه داره - غریضه تو خونه ی انسان که شدنی نیست - جاش تو طبیعته
حالا باز هم نظر خودته
من کم کم یه چیزایی مینویسم -- ممنون که خیلی راحت برخورد میکنی با انتقاد
من خودم به شخصه اصلا انتقاد پذیر نیستم
سلام همینطوره اما زیاد وسواس نداشته باش به مثلی هست که میگه "هیچ چیزی اونقدر خراب نمیشه که خدا هم نتونه درستش کنه."(پوآرو)
در کل نگران منتقد شونده نباش چون تو خدا نیستی[golrooz]
آخه من 4 ساله این سگ رو دارمش خودم اصرار دارم تو تخت من تو بغلم بخوابه اما معمولا یا زیر تخته یا یه گوشه کناری روی سرامیک خوابیده.
الانم فصل ریزش مو نیست حسابی پشمالو شده[shaad][golrooz]
سلام علیکم برادر[nishkhand]
تا حالا بچه ها میومدن من فکر میکردم کلا ادمی نیستم که بخوام از کسی انتقاد کنم! اما الان نمیدونم چرا انقد انتقادم میاد[nishkhand] خب پس الحمدالله که سالمم[nishkhand]
آقا خیلی بدقولی
([nishkhand] انصاف نیست ناراحتیمو سر شما خالی کنم[sootzadan] اینجوری بگم بهتره کمی بدقولی ! حداقلش دوبار بمن بدقولی کردین که یکیش زیر مجموعه داشت سر هم میشه سه چهار بار ! خب این بسه برا اینکه بگم بدقولین دیگه! [bamazegi]و بس تره برا اینکه دیگه روی شما حساب باز نکنم..که این هم بده هم خوب...) البته مشکل احتمالا سرعت نت بوده نه شما[sootzadan]
مغرور که دیگه توو صندلی داغ بود کجا بود؟! یجا خلاصه کلی بحث کردیم به نتیجه نرسیدیم.... حالا دوباره برا محکم کاری میگم کمی مغرورین
اوووم؟ دیگه! آهان این دستور زبانتون یا خیلی ادبی مینویسین! یا گاهی هم پودر میکنین ادمو[bamazegi][nishkhand]
دیگه اینکه! احساس میکنم اگر من جای شما بود برا پیشرفت بقیه بیشتر تلاش میکردم!!!
البته بازم میگم اگر جای شما بودم! شایدم چون جای شما نیستم و از مشغله ها خبر ندارم این خوش خیالیه...
اما احساس میکنم بچه هایی که تو سایت هستن پر از ایده هستن فقط مسیر یاب[tafakor] ندارن ... و این دست شما رو میبوسه که بیشتر پیگیری کنین...
o!آواتا! من اون اواتار اولیه رو خیلی بیشتر دوست داشتم! این اواتار جدیدتون هم نمیشناسم! اما اون اولیه رو خیلی دوست داشتم...
از نوشتن این سبکی مشخصات هم کمی انتقاد دارم...
شما یجوری راهنمای این سایتی ...یعنی چی 200 تومن بسته ای!!! جالبه ها! اما درست و حسابی مشخصاتتون رو بنویسین شاید یکی هم رشته شما باشه سوال داشته باشه بیاد بپرسه دیگه!!!!
اینجوری هم در وقت و انرژی و..صرفه جویی کردین!
بازم انتقاد دارما! اما اقا حسین اونجوری نوشتن واقعا حرفشون درست بود..متاثر شدم...برا همین دوزشو کم کردم...[cheshmak]
ولی در کل خیلی برادر خوب و مهربونی هستین جواب سوالمونو خیلی متواضعانه میدین.. خلاصه خوبیهاتون قابل شمارش نیست ... آفرین...[cheshmak]
حالا باز بیشتر مغرور نشین! اینا رو همینجوری گفتم به خودتون نگیرین..[nishkhand][sootzadan]
[golrooz]
درود
خوبی هستین؟
راستش قبل هر چی فک کنم به شدت خوش شانسین
3 باره اومدم انتقاد بنویسم هر 3 بار هم نتم پرید[nishkhand]تا الان که دیگه طلبیده شدیم
خوب......
اول از همه:
بدقولین.خیلی هاااااااااااااا.هیچ بهانه ایی هم پذیرفته نیس در این مورد
اعتماد به نفستون جاهایی که باید زیاد نیس....ولی در بعضی جاهای دیگه مغرورین....
سطح سواد آکادمیکتون پایینه....این باعث میشه عقب بیفتین....چه بخاین چه نه این یک پله از نردبان پیشرفته.
برای آدم ها در ارتباطا تون حد و مرز قایل نمیشین...
یعنی خوب هر کسی حدی داره دیگه ....هر غریبه ایی که عزیز دل نمیشه[nishkhand]
کلا هم با این قضیه سگ داشتنم که مشکل دارم....
بعد....
اهل کار نیستین....
دیگه همینا به ذهنم رسید[khande][khejalat]
بازم مزاحم میشم....و شرمنده اگه خیلی رک بودم خیلی با خودم کلنجار رفتم ولی خوب چون خودتون گفتین....منم اومدم[nadidan]
[QUOTE=سونای;584605]سلام علیکم برادر[nishkhand]
تا حالا بچه ها میومدن من فکر میکردم کلا ادمی نیستم که بخوام از کسی انتقاد کنم! اما الان نمیدونم چرا انقد انتقادم میاد[nishkhand] خب پس الحمدالله که سالمم[nishkhand]
آقا خیلی بدقولی
([nishkhand] انصاف نیست ناراحتیمو سر شما خالی کنم[sootzadan] اینجوری بگم بهتره کمی بدقولی ! حداقلش دوبار بمن بدقولی کردین که یکیش زیر مجموعه داشت سر هم میشه سه چهار بار ! خب این بسه برا اینکه بگم بدقولین دیگه! [bamazegi]و بس تره برا اینکه دیگه روی شما حساب باز نکنم..که این هم بده هم خوب...) البته مشکل احتمالا سرعت نت بوده نه شما[sootzadan]
مغرور که دیگه توو صندلی داغ بود کجا بود؟! یجا خلاصه کلی بحث کردیم به نتیجه نرسیدیم.... حالا دوباره برا محکم کاری میگم کمی مغرورین
اوووم؟ دیگه! آهان این دستور زبانتون یا خیلی ادبی مینویسین! یا گاهی هم پودر میکنین ادمو[bamazegi][nishkhand]
دیگه اینکه! احساس میکنم اگر من جای شما بود برا پیشرفت بقیه بیشتر تلاش میکردم!!!
البته بازم میگم اگر جای شما بودم! شایدم چون جای شما نیستم و از مشغله ها خبر ندارم این خوش خیالیه...
اما احساس میکنم بچه هایی که تو سایت هستن پر از ایده هستن فقط مسیر یاب[tafakor] ندارن ... و این دست شما رو میبوسه که بیشتر پیگیری کنین...
o!آواتا! من اون اواتار اولیه رو خیلی بیشتر دوست داشتم! این اواتار جدیدتون هم نمیشناسم! اما اون اولیه رو خیلی دوست داشتم...
از نوشتن این سبکی مشخصات هم کمی انتقاد دارم...
شما یجوری راهنمای این سایتی ...یعنی چی 200 تومن بسته ای!!! جالبه ها! اما درست و حسابی مشخصاتتون رو بنویسین شاید یکی هم رشته شما باشه سوال داشته باشه بیاد بپرسه دیگه!!!!
اینجوری هم در وقت و انرژی و..صرفه جویی کردین!
بازم انتقاد دارما! اما اقا حسین اونجوری نوشتن واقعا حرفشون درست بود..متاثر شدم...برا همین دوزشو کم کردم...[cheshmak]
ولی در کل خیلی برادر خوب و مهربونی هستین جواب سوالمونو خیلی متواضعانه میدین.. خلاصه خوبیهاتون قابل شمارش نیست ... آفرین...[cheshmak]
حالا باز بیشتر مغرور نشین! اینا رو همینجوری گفتم به خودتون نگیرین..[nishkhand][sootzadan]
[golrooz][/QUOTE]
سلام بر خواهر گلم خوش اومدی میدونی من تو این سایت استایل شخصیتی خاصی دارم برا همین بچه ها زود باهام جوش نمیخورن[nadidan][golrooz]
بد قولی رو قبول دارم همین الان هم کلی کار تو لیست دارم که انجامشون ندادم. بی خیالی من از دورانی شروع شد که فهمیدم وسواس دارم.
وسواس چیز منطقی نیست ریشه احساسی داره و من در ریشه از این که نمیتونم برنامه ریزی کنم همیشه از خودم گله داشتم.
حقیقتش عقل من برای برنامه ریزی تربیت نشده فقط برای رفع ابهامه که به درد بخوره.سوالی داشته باشی یه جوری ج میدم که حال کنی اما قول گرفتن رو بیخیال شو.
من کلا انشائم ضعیفه دست خط هم بده خودمم بیشتر به زبان انگلیسی با لهجه ضایع بریتانیایی گرایش دارم.[nishkhand][golrooz]
حرف تون درسته باید به دیگران کمک کرد اما من خودم هم انتظار دارم تحت برچسبی اینکارو انجام بدم. مثلا فعال اجتماعی یا مددکار احتماعی و مشاور فنی و غیره.
زمانی که این برچسب روی نام کاربری من بخوره دیگه میشه وظیفه ای که از انجام دادنش لذت می برم نه کار خیری که هیچ سازماندهی مناسبی نداره.
آواتار جدیدم نیما ارکانی حامد استاد فیزیک دو تا دانشگاه معتبر تو آمریکاست که یکی از پایه گذاران نظریه ریسمانه. اگر تئوری ریسمان اثبات بشه یعنی خدایی وجود نداره.
چشم من دوباره مشخصاتم رو ویرایش میکنم[golrooz][golrooz][golrooz][golrooz]
آخیش وااااااای عجب بلبل بادوم تلخه ای هستش این سونای واه! واه! واه! واه![nishkhand][golrooz]
سلام عزیزدل مرسی ممنونم خوبم!خوبی همکار؟[shaad][golrooz]
در محضر دوست انتقاد خوش است! خوش اومدی[golrooz]
درسته بد قولم اما کارمو درست انجام میدم قبول داری؟ مشکل از مغز این جانب است که برنامه ریزی کردنش ضعیفه اما رفع ابهامش شدید خوبه[narahat]
یه قانون تو تجارت هست که میگه روی کاری که بلد نیستید سرمایه گذاری نکنین! من بیشتر وقت خودمو روی کارهایی میزارم که بلد شون هستم و دنبال یادگیری کارایی هستم که ضعیفم.
سطح آکادمیک که میگین رو بیشتر توضیح بدین. اگر قراره یه واقعه گرای دانشمند بشم بهتره نشم.من همینجا اعلام می کنم که پوزیتیویست ام نه رئالیست.
تو ارتباط مشکل از من نیست دیگران برای ارتباط شون با من حد و مرز قائل میشن خب مشکل از اوناست نه من.(یاد جک غضنفر افتادم که داشت تو خیابون خلاف جهت حرکت میکرد[nishkhand])
ببین سگ من خط قرمز منه اگه خیلی اذیت کنی با دندونام زبونش رو میگیرم میکشم بیرون، عکس گرفتم میندازم تو آواتارم[nishkhand][golrooz]
من اتفاقا خیلی اهل عمل ام دودکش پاک میکنم و نوشیدنی سنتز میکنم و غیره...[sootzadan][golrooz]
باشه بیا منتظرم راستی یه انتقاد این وضعیت روزانه چیه تورو خدا؟ :|