پاسخ : خدا اينجاست ؛ برای شكرگذاری نفر بعدی كيه ؟
سلام خدا جون کاش به جای این که نیم ساعت زبان عربی رو میخوندم که خودم هیچی ازش نمیفهمم برات بعد ازت شکر گذاری کنم یا حرف بزنم
بجاش فقط 1دقیقه به زبونه خودم حرف میزدم بعد به زبون خودم جوابمو میدادی دیگه مشکلم حل میشد چون فقط تو جواب سوالمو داری[khabalood]
سالی که گذشت با همه خوبی ها و سختی هاش گذشت...با غم و شادی هاش گذشت...سپاس رفیق که گذشت و حالا فرصت دوباره ای دادی به من که شاید سالی دیگر رو شاهد زیبایی های رفاقت تو باشم...
سپااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا س رفیق
بی مقدمه و کوتاه
ممنونتم...
خدایا شکرت بخاطر همه چیز..
خدایابرای همه چیز شکرت الحمد الله[golrooz][shaad]
نمیدونم چی بگم ... راستش تو که بهتر میدونی من زیاد از این جمله قشنگا بلد نیستم!!! چون تو مثل همیشه از دلم خبر داری پس دوست همیشگی من فقط یه کلمه میگم : شکر ...........
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
"golbarg"
سلام خدا جون کاش به جای این که نیم ساعت زبان عربی رو میخوندم که خودم هیچی ازش نمیفهمم برات بعد ازت شکر گذاری کنم یا حرف بزنم
بجاش فقط 1دقیقه به زبونه خودم حرف میزدم بعد به زبون خودم جوابمو میدادی دیگه مشکلم حل میشد چون فقط تو جواب سوالمو داری[khabalood]
گلبرگ جون تو قنوت میتونی با هر زبونی که خواستی میتونی شکر کنی یا حرف بزنی ، نه 1 دقیقه حتی بیشتر[cheshmak]
سپاس رفیق از نگاه ها و همراهی هات...
روزگارِِ دل شکستن و دل شکسته شدن ، وجودت رو بیشتر نمایان و محسوس میکنه
خدایا بابت صبوری و بخشندگیت شکر .
راضی ام به رضای تو.......